Rumalad küsimused 2

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1095 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Re: Rumalad küsimused 2

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Piipz kirjutas:

Need Isakese soovitatud spetsiaalsed hülsid on head jah, suht kallid ainult. Kui palju ühendamist pole, siis soovitan ka.
Ainult et kuumuse jaoks peaks olema pigem kuumapuhur, kui välgumihkel, viimane kipub neid vidinaid põlema panema
http://www.aeroelectric.com/articles/pi ... Sleeve.jpg

Kuskohal neid müüakse?

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT
Kasutaja avatar

Sten
Tsikkel: ZX10R Fighter
Tänanud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas Sten »

Eeldaks , et noor tehnik , oomipood ehk veel mõni elektrile spetsialiseeruv ettevõte.

Pooleldi ise tehtud , pooleldi hästi tehtud ...
Kasutaja avatar

Raits66
Tänatud: 14 korda

Lugemata postitus Postitas Raits66 »

Würth-is

Kasutaja avatar

isakene
Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
Tänanud: 8 korda
Tänatud: 45 korda

Lugemata postitus Postitas isakene »

Mina ostan Kontaktkaubandus OÜ-st. Põhimõtteliselt peaks müüma kõik profielektriga tegelevad müügikohad.

Kasutaja avatar

Teema algataja
Kipsi
Tsikkel: cbr600RR
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kipsi »

Kipsi kirjutas:

Ehk keegi oskab laulu nime öelda, täna Elmaris vist 19-20 ehk soovisaates oli.
Mingid sõnad olid et : Töögi sai tehtud, pidugi sai peetud. Ja siis refräänis spämmis xkorda "õnne õnne õnne ". Laul käis enamvähem nii, et 2 lauset ja kordus jne.

Täna oli jälle soovikas :D. Mõned fraasid: " Pikk on aasta, pikk on meeter "
"Olgu tuul või olgu päike, see ei peata meie käike"
"Kui on sõbrad kui on semud"
Taustaks peaks mängima akordion.

Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee

Peps7
Tsikkel: Honda CB550SC Nighthawk ´84

Lugemata postitus Postitas Peps7 »

Kipsi kirjutas:
Kipsi kirjutas:

Ehk keegi oskab laulu nime öelda, täna Elmaris vist 19-20 ehk soovisaates oli.
Mingid sõnad olid et : Töögi sai tehtud, pidugi sai peetud. Ja siis refräänis spämmis xkorda "õnne õnne õnne ". Laul käis enamvähem nii, et 2 lauset ja kordus jne.

Täna oli jälle soovikas :D. Mõned fraasid: " Pikk on aasta, pikk on meeter "
"Olgu tuul või olgu päike, see ei peata meie käike"
"Kui on sõbrad kui on semud"
Taustaks peaks mängima akordion.

Tündub, et kõiga mõistlikuma vastuse võid saada siit http://www.elmar.ee/index.php?pid=11&lang=1

Kasutaja avatar

Teema algataja
Kipsi
Tsikkel: cbr600RR
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kipsi »

Saatsin sooviloo ära tekstiga, et ehk saaks mainida laulu nime :D.

Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee

Tuono

Lugemata postitus Postitas Tuono »

Kus ja kas müüakse veel selliseid helkureid, mis nõuka ajal olid paljudel masinatel numbrite küljes 6-se kruviga?!
Tänan! :bsmile:

virxx

Lugemata postitus Postitas virxx »

Tuono kirjutas:

Kus ja kas müüakse veel selliseid helkureid, mis nõuka ajal olid paljudel masinatel numbrite küljes 6-se kruviga?!
Tänan! :bsmile:

Proovi siit või vms.
http://www.varuosakeskus.ee/?mis=vaata&filiaal=1094

Volga pood: http://wikimapia.org/7817517/et/Kauplus-Volga

Siin igasugu nõukaaegsete sõidukite kola müügil:
Kauplus Ülo Äri
Teguri 30a Tartu, 51013

Üldtelefon 7367445

Yamaha Virago XV535 ´96
Yamaha Dragstar XVS1100 ´02
Kasutaja avatar

erkop
Tsikkel: Versys

Lugemata postitus Postitas erkop »

Niinii, kuulsin hommikul R2-st kell ca 10.20 väga huvitavat lugu, kuid nüüd järelkuulamises seda pole. Millegipärast pole see 1 tund (10-11) Järelkuulamises üleval. Sellest siis küsimus, kust krt ma peaks teada saama mis lauluga tegu?

EDIT: Leidsin-leidsin http://www.youtube.com/watch?v=qgSg6EgNtHA

Viimati muutis erkop, 31 Aug 2012, 23:31, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Vulcan500
Tsikkel: Kawasaki Vulcan EN500
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas Vulcan500 »

Kaks varianti siin:

1. otsi mõni ipad või iphone omanik ja kasuta app-i Soundhound. Ümise või koputa seda viisijuppi, mis nii väga huvitav oli ja saad teada.
    http://itunes.apple.com/us/app/id284972998?mt=8

2. Kirjuta R2 saate foorumisse.

erkop kirjutas:

Niinii, kuulsin hommikul R2-st kell ca 10.20 väga huvitavat lugu, kuid nüüd järelkuulamises seda pole. Millegipärast pole see 1 tund (10-11) Järelkuulamises üleval. Sellest siis küsimus, kust krt ma peaks teada saama mis lauluga tegu?

Rock or Bust!
Kasutaja avatar

Kaszpar

Lugemata postitus Postitas Kaszpar »

Soundhound on suurepäraselt olemas ka Androidile :bsmile: Aga ma kahtlen võimes lugu ise järele esitada niimoodi, et rakendus seda mõistaks. Parim lahendus on siiski kirjutada foorumisse.

Kasutaja avatar

Vulcan500
Tsikkel: Kawasaki Vulcan EN500
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas Vulcan500 »

Ma ajasin kevadel ka üht lugu taga. Soundhound ei tundnud isegi ettemängimise peale ära. Morna ei tundnud ka ära. Lõpuks juhuslikult leidsin ise üles ja sain ka järgmine päev Dr. Koidu käest õige vastusega maili.
Aga hea lugu oli :-)

Kaszpar kirjutas:

Aga ma kahtlen võimes lugu ise järele esitada niimoodi, et rakendus seda mõistaks. Parim lahendus on siiski kirjutada foorumisse.

Rock or Bust!
Kasutaja avatar

ranel
Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
Tänanud: 70 korda
Tänatud: 372 korda

Lugemata postitus Postitas ranel »

trackid töötab ka vahel.

http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
Kasutaja avatar

pets138
Tsikkel: Yamaha XJ900S

Lugemata postitus Postitas pets138 »

Selline imelik rumal küsimus. Kas on ekkgi kes laenaks XS kiivrit ja ülemist bodyt naistele. Ei ole päris kindel,et naisele see asi meeldib :D kui meeldib ostan hea meelega varustuse,ennem mitte :wack:

reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

pets138 kirjutas:

Selline imelik rumal küsimus. Kas on ekkgi kes laenaks XS kiivrit ja ülemist bodyt naistele. Ei ole päris kindel,et naisele see asi meeldib :D kui meeldib ostan hea meelega varustuse,ennem mitte :wack:

Kiivri ma leian, aga seda ülemist body mul pole nii naiselikku - ma olen külje pealt vaadates õhem kui minu mõõtu naised :mrgreen:

Kasutaja avatar

Kri§to
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Kri§to »

Siit ehk idee Reimps- Osta endale naiste ülemine jakk vms, siis kui sõitu minek topid õiged kohad mingit jampsi täis, samas kui vajadus on saad iga kell chicadele pakkuda safe bet sõitu koos varustusega.....

keelekasutus muidugi rummi kõrvalt juba nati metsa poole, aga ehk jagad biiti :twisted:

reimps

Päh, ma olen teadupoolest džentelmen naiseks maskeerumatagi. Naiste jope leian ka, muide.
Kõik mõõdud muidugi S või ühesõnaga pisikeste iluste tüdrukute mõõtu.

(Hm, veits valesti kõlab.)

Kasutaja avatar

Kri§to
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Kri§to »

mnjaa. väikesed tüdrukud sulle muidugi meeldiksid :D

aga sa ei ole siin sujuvalt pajatanud, miks su Tuono velg keevist vajas ning miks tonnist V2 laenata soovisid,...

Kasutaja avatar

pets138
Tsikkel: Yamaha XJ900S

Lugemata postitus Postitas pets138 »

reimps kirjutas:
pets138 kirjutas:

Kiivri ma leian, aga seda ülemist body mul pole nii naiselikku - ma olen külje pealt vaadates õhem kui minu mõõtu naised :mrgreen:

Ratas vajab veidi keevitus aga kui see tehtud ja ilma on, pöördun murega uuesti :bsmile:

reimps

Kri§to kirjutas:

aga sa ei ole siin sujuvalt pajatanud, miks su Tuono velg keevist vajas ning miks tonnist V2 laenata soovisid,...

Kus ma seda öelnud olen, et just velg keevitamist vajab? :)
Lihtsalt esimene velg on kõver ja viskab veits - otsib sirgestajat :P
Keevitamist vajab hoopis see alumiinumraam, mis mu esimest maski, kellasid ja esituld ratta küljes hoiab. Hetkel toimib veel nipukalahendus :mrgreen:

Muuseas, kõik on sihipärase (või noh, osade arvates sihipäratu) kasutamise tulemus, matsu pole selle rattaga veel pannud.
Ja tonnist V-2 tahtsin asenduseks laenata, sest mulle tundub, et velge alt kruttimata ma seda sirgestatud ei saa ning tuledeta sõitmine ka paljudele ei meeldi :P

entusiast

Lugemata postitus Postitas entusiast »

nonii elektroonikud ja kyberneetikud järgmine rumal kysimus ripub öhus:

kas salvestava digiboksiga on vöimalik vaadata DivX, .mkv jms filme mis on mälupulgale salvestatud?

kui ei saa siis soovitage mönda seadet millega saaks, mingeid dvd'sid jms körvetada ei viitsi, läbi usb, vöiks lugeda ka subtiitreir, mis on filmiga kaasas.

Tänud.

Kasutaja avatar

rinx85
Tsikkel: jah

Lugemata postitus Postitas rinx85 »

ei ole kohanud digiboksi millega see võimalik oleks.. aitab välja näiteks selline jubin (on muidugi ka alternatiive):
http://arvutikeskus.ee/est/TOOTEKATALOO ... WDC-102232

see sööb kõike, testitud

entusiast kirjutas:

kas salvestava digiboksiga on vöimalik vaadata DivX, .mkv jms filme mis on mälupulgale salvestatud?

kui ei saa siis soovitage mönda seadet millega saaks, mingeid dvd'sid jms körvetada ei viitsi, läbi usb, vöiks lugeda ka subtiitreir, mis on filmiga kaasas.

Tänud.

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Kontakt:

rinx85 kirjutas:

ei ole kohanud digiboksi millega see võimalik oleks.. aia tab välja näiteks selline jubin (on muidugi ka alternatiive):
http://arvutikeskus.ee/est/TOOTEKATALOO ... WDC-102232 see sööb kõike, testitud

Kiidan kaasa, väga hea seade. Ja väga lihtne kasutada, isegi lapsed ja naised saavad ilma juhendamata hakkama.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

entusiast

Lugemata postitus Postitas entusiast »

yhendub see teleka kylge SCARTiga?

rinx85 kirjutas:

ei ole kohanud digiboksi millega see võimalik oleks.. aitab välja näiteks selline jubin (on muidugi ka alternatiive):

see sööb kõike, testitud

entusiast kirjutas:

Tänud.

Kasutaja avatar

rinx85

täpselt ei mäleta aga minumeelest oli component/composite väljund... seega peaks saama scart üleminekuga asja aetud (tasub poes täpsustada):
Pilt

entusiast kirjutas:

rinx85 kirjutas:

see sööb kõike, testitud

entusiast kirjutas:

Tänud.

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Kontakt:

entusiast kirjutas:

WD HD TV Live omab vaid HDMI pistikut. Kui sul on vaja scart/coponent/composit ühendust, siis võin enda eelmise põlvkonna (WD HD TV) seadme turule tuua (küsi ainult), kogub teine niikuinii kapis lihtsalt tolmu. Sellel on taga vastavad pistikud olemas.
Pilt

Kasutaja avatar

aivo_
Tsikkel: Suzuki GSX-R

Lugemata postitus Postitas aivo_ »

macintosh kirjutas:
entusiast kirjutas:

WD HD TV Live omab vaid HDMI pistikut. Kui sul on vaja scart/coponent/composit ühendust, siis võin enda eelmise põlvkonna (WD HD TV) seadme turule tuua (küsi ainult), kogub teine niikuinii kapis lihtsalt tolmu. Sellel on taga vastavad pistikud olemas.

Ilmselt natuke OT aga olin ka kunagi sama küsimuse juures.
Suutsin kuidagi kineskoop telekaga läbi ajada ledide ajastuni. Nüüdseks on olemas HD telekas millega on võimalik vaadata
mistahes wifivõrgus olevast arvutist filme/pilte ja kuulata muusikat. Filmidel samuti subtiitri tugi olemas.
Vähem juhtmeid mugavam elu.

"Vähem möla, pikem samm."
Kasutaja avatar

rinx85

veidi kahtlen et telekas suudab mkv faile maha mängida... juttu oli hd telekast seega jätame hetkeks vanakooli avi failid kõrvale :P
aga oletame et suudab :) ma võin olla küll väsinud või lihtsalt ei <font color=#ff0000>viitsi</font> arvutada aga 8-9gigane 1080p fail üle wifi... vaieldav :bsmile:

aivo_ kirjutas:
macintosh kirjutas:
entusiast kirjutas:

Ilmselt natuke OT aga olin ka kunagi sama küsimuse juures.
Suutsin kuidagi kineskoop telekaga läbi ajada ledide ajastuni. Nüüdseks on olemas HD telekas millega on võimalik vaadata
mistahes wifivõrgus olevast arvutist filme/pilte ja kuulata muusikat. Filmidel samuti subtiitri tugi olemas.
Vähem juhtmeid mugavam elu.

Kasutaja avatar

aivo_
Tsikkel: Suzuki GSX-R

Lugemata postitus Postitas aivo_ »

rinx85 kirjutas:

veidi kahtlen et telekas suudab mkv faile maha mängida... juttu oli hd telekast seega jätame hetkeks vanakooli avi failid kõrvale :P
aga oletame et suudab :) ma võin olla küll väsinud või lihtsalt ei <font color=#ff0000>viitsi</font> arvutada aga 8-9gigane 1080p fail üle wifi... vaieldav :bsmile:

Proovitud asi. Teleks toetab MKV faile ja neid on võilamlik ka üle võrgu mängida. Kõik sõltub andmete edastamise kiirusest võrgus.
Siiani pole 150Mbps wifivõrgus mingeid häireid täheldanud. Alati on võimalik sedamed ka kaablitega võrku ühendada et häireid ei tekiks.

"Vähem möla, pikem samm."
Suletud

Mine “Ajaviiteks...”