Maanteeameti sõidueksamid
-
- Tsikkel: oli Hornet, nüüd on köök
Re: Maanteeameti sõidueksamid
Tegin eile pärast kolmenädalast ootamist Sauel sõidueksamit. Eksamineerijaks see suurem mees.
Enne sõidu algust küsis, kuidas mõõta rehvi rõhku. Pakkusin tüüpilised vastused nagu, et tanklas kontrollin või manomeetriga. Ütles, et pole mingeid vahendeid käepärast, on ainult mootorratas ja mina. Ei osanud ma selle peale midagi kosta. Kuna mul elukaaslane ka seal läheduses oli, ütles eksamineerija, et mine küsi tema käest. Mees ka ei teadnud, pakkus samasid vastuseid (motika load aastast 2005). Eksamineerija naljatas, et nüüd siis jääb sõit tegemata, ei tea kuidas rehvirõhku kontrollida. Siis vahtisime mehega veel lolli näoga üksteise otsa ning seejärel ütles eksamineerija, et tuleb velje peale astuda.
Igatahes, siis alustasime sõitu, kõigepealt platsile. Plats tehtud, sõitsin paremale Tule tänava lõppu, vasakule, Maximast mööda ning siis paremale üle raudtee. Natuke aega sõitsime ning siis palus mul pöörata paremale, mingile kruusateele. Kuna polnud enne kruusateel sõitnud ning olen kuulnud igasuguseid jutte, kui halb kruusakal sõita on, siis ei julgenud eriti kiiresti sõita. Pärast kruusateel seiklemist jõudsime mingile normaalsema kattega teele ja siis lõpuks ka Laagrisse. Andsin ka ühele jalakäijale teed, ent see ei tahtnudki lõpuks üle minna. Siis üle raudtee ja tagasi Saue poole.
ARKi juurde tagasi jõudes küsis, et mis ma ise oma sõidust arvan. Ise ta midagi ei kommenteerinud, ütles ainult "palju õnne" vms.
Motokooliks Load.ee, 12 tundi sõitu (enne polnud üldse sõitnud), pluss 3 korda käisin platsil enda rattaga, linnasõitu ei raatsinud enam motokoolist võtta.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.