Räägiks mootorratta navidest

Kasutaja avatar

kraut
Postitusi: 228
Liitunud: 09 Juun 2007, 10:53
Tsikkel: XT660Z
Kontakt:

Re: Räägiks mootorratta navidest

Lugemata postitus Postitas kraut »

Ahjaa, kui me siin juba lobiseme...
Soetasin hiljaaegu uudismudeli Zumo 350LM. Ja pean ütlema, et olen väga pettunud. Ok, mõned toredad lisavõimalused on tekkinud, aga need jäävad nelja suure puuduse varju:

  1. Kaardi kuvamine käsitsi nihutamisel on tatt-aeglane. Ma olen elus varem ainult ühte nii aeglase graafikaga gepsu näinud, see oli Nüvi 765. Suvalisele kaardi suumimise või nihutamise liigutusele järgneb mitmesekundine paus.
  2. Sisse- ja väljasuumimise nupud kaotatakse ekraanilt ära ja nende esilemanamiseks kulub igakord üks lisa-ekraanipuude. Eriti just konkreetsete kummist nuppudega Zumo550 kõrval tundub see eriti nukker. Lisame sellele aeglase graafika ja vannume valjusti kiivrisse iga kord, kui liikluskeerises või rappuval metsateel on kiiresti kaarti suumida vaja.
  3. North-up kaardivaate puhul (mida ma 90% oma sõitudel kasutan) ei paikne asukoha kursor mitte keset ekraani, vaid selle allservas. Seetõttu, kui kurss on lõuna suunas, siis ettepoole praktiliselt kaarti ei näidatagi.
  4. Rikkalik valik erinevaid dashboarde paiknevad kõik ekraani allservas, seega jääb kaardivaate ulatus põhja-lõunasuunas veelgi kitsamaks. Näidikuid ei ole võimalik ära koristada ja jätta ainut kaardikuva (nagu Zumo660) ega paigutada ekraani paremasse serva (nagu mõnedel autonavidel).

Niisiis, kas keegi tahab mult vähekasutatud gepsu osta? :P



Pilt

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”