Rumalad küsimused 2
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 1515
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Re: Rumalad küsimused 2
Kukeseene kastmest on võimalik mingeid snäkke teha? Nt leiva/ saia peale vms?
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 366 korda
- Kontakt:
Ühele rattale panin landporti paar aastat tagasi peale, siiamaani tiksub. nii et miks ka mitte, hind on ka päris hea (kui sa dragbiket silmas pead)
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
Kipsi kirjutas:Kukeseene kastmest on võimalik mingeid snäkke teha? Nt leiva/ saia peale vms?
Vot see küsimus on teemasse
Kastmest snäkke? ei kujuta ette... aga pirukat saaksid teha küll - kui veitsa tainast juurde sebida viitsid. seenepirukad on ju väga head
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
need ampertunnid näitavad pigem seda, palju aku mahtuvus on. sinu jaoks on oluline käivitusvool, et seda jätkuks. kui on sama, siis 11Ah on ikka parem
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
extremist kirjutas:oot aga mis see 12v siis on? või on mulle kogu elu valetatud?
pinge , pinget võib olla rämedalt, staatilise elektri sähvakas võib olla 20 000 V, mine katsu sellega mootorit ringi ajada.
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 372 korda
Kipsi kirjutas:Kukeseene kastmest on võimalik mingeid snäkke teha? Nt leiva/ saia peale vms?
Ma olen saanud praetud kukeseentega snäkke. Päris okeid olid.
Kri§to kirjutas:kui soovituslik on 8,6 või 9,5 Ah kas 11 pannes juhtub midagi_?=
Mida rohkem, seda parem Anyway, suurema akuga üldiselt kasvab ka suurem käivitusvool.
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
millal bikeri foorum omale timeline saab
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
-
- Tsikkel: ZX10R Fighter
- Tänanud: 6 korda
Mismoodi see ajaliin foorumit mõjutab või mis moodi nad üksteisesse peaksid suhtuma ?
Mis määret panna esiratta laagritele ja võllile? Kust ma seda täna Tallinnas saaksin?
EDIT: Liitiummääret ütleb manual. Kust ma seda täna saan? K-rauta, fixus, ehituse abc, tööriistamarket, prisma,rimi- need vist ainukesed variandid?
Zann0 kirjutas:Mis määret panna esiratta laagritele ja võllile? Kust ma seda täna Tallinnas saaksin?
EDIT: Liitiummääret ütleb manual. Kust ma seda täna saan? K-rauta, fixus, ehituse abc, tööriistamarket, prisma,rimi- need vist ainukesed variandid?
http://www.avsk.ee/?action=Pages/contact&lng=est
http://www.fixus.ee/Muugikohad/Fixus-Lasnamae-OU
-
- Tsikkel: SUZUKI M1800R&HondaVTX1800
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 25 korda
tere
soov minna fusioni pealt pardli peale, pardli kasutajad aidake valida parim tundlikule nahale
kas philipsi 3d kõige uuem ja kallim on ka kõike parem valik?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 692 korda
- Tänatud: 455 korda
stev666 kirjutas:tere
soov minna fusioni pealt pardli peale, pardli kasutajad aidake valida parim tundlikule nahale
![]()
Philipshave "CoolSkin" (võimisiganesnadnüüdon?)seeria masinad
Point on selles, et nendega saad oma õrnale nahale raseerimise ajal Nivea lotionit pääle määrida, mis teeb ajamise äärmiselt mõnusaks ja sujuvaks!
Miinuseks oli vanasti nende geelide saadavus eestis(enam ei tohiks probleemiks olla) ja terade kõrge hind- 2X terasid vahetada võrdus uue masina hinnaga
AGA- massin on hea.
edu
yeekim kirjutas:stev666 kirjutas:tere
![]()
kas philipsi 3d kõige uuem ja kallim on ka kõike parem valik?Philipshave "CoolSkin" (võimisiganesnadnüüdon?)seeria masinad
![]()
Point on selles, et nendega saad oma õrnale nahale raseerimise ajal Nivea lotionit pääle määrida, mis teeb ajamise äärmiselt mõnusaks ja sujuvaks!
Miinuseks oli vanasti nende geelide saadavus eestis(enam ei tohiks probleemiks olla) ja terade kõrge hind- 2X terasid vahetada võrdus uue masina hinnaga
AGA- massin on hea.edu
pardel peaks ikka aparaat olema, mitte ziletiterad

-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 692 korda
- Tänatud: 455 korda
cool200 kirjutas:.....
pardel peaks ikka aparaat olema, mitte ziletiterad
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
- Tänatud: 1 kord
cool200 kirjutas:pardel peaks ikka aparaat olema, mitte ziletiterad
No ei saa jätta kohe ütlemata. Infoks sulle niipalju, et pardlitel vahetatakse ka lõiketerasid, millest yeekim ka rääkis
stev666 kirjutas:tere
![]()
Olen ise juba pikemat aega sama küsimuse ees. On kellegil kogemusi mida jagada? Ennekõike oleks huvi Philipsi SensoTouch 3D seeria vastu. Kahjuks on pardel liiga kallis et see kuu aja pärast lihtsalt teiste "vajalike asjade" kasti paigutada (ühte Brauni pardlit see kast juba sisaldab).
Philipsil oli mõnda aega tagasi nn. 100% raha tagasi kampaania. Ostad pardli ja kui ei meeldi, saad tagastada. Praegu vist sellist võimalust enam ei pakuta?! Seega ootaks arvamusi nendelt, kes omavad või kellel on SensoTouch aparaadiga kogemusi.
No mis? Jumala asjalik küsimus. Pole mul ka kunagi pardlit olnud, samas olen juba pikemat aega kaalund ostu. Näonahk on õrnema poolne ja źiletiga ülepäeviti kratsida pole eriti hea option. Kuna pole veel otsusele jõudnud, siis loeks hea meelega, mis vahe on pardlil ja pardlil. Poes müügimees kiidab seda, mis lattu vedelema jäänd ja millest vaja lahti saada.
Pole öelnudki, et ses arutelus miskit halba on, lihtsalt naljakas tunne tuli peale. Arutlege-arutlege, mina lasen ikka odavate ühekordsetega edasi.
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
kunagi ostsin krooni ajal mingi philipsi,odavama 700 eeguse,selline kolme teraga.paras prügi oli,sellist lühikest millist karva nagu veel kuidagi järas,edasi oli küll paras mõtetus,suure suristamise ja nühkimise peale sai asja,a siis oli lõua alt marraskil kah. põhimõtteliselt seda odavat kraami ei ole mõtet,vbl need mingid 150 eurosed on asjalikumd,eriti kui saad samal mingit niveat ka veel ''libestiks'' panna
-
- Tsikkel: F650
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 6 korda
No siin on kaks varianti :
1)Osta juukselõikusaparaat ja kannatada kerget karva .
2)Osta kroom ja ennast jõhkralt karva lasta .
Raitsraisk kirjutas:No siin on kaks varianti :
1)Osta juukselõikusaparaat ja kannatada kerget karva .
2)Osta kroom ja ennast jõhkralt karva lasta .
Ajangi hetkel juukselõikuriga ja pidupäevdael źiletiga, kroomi ka nagu ei taha peab vist ikka mingi pardli ära proovima.
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000
Nii. Oleks vaja IT meeste abi (step by step juhiseid). Mul msn jamab miskit, et kui sisse login siis keegi ei näe mind ja ei näita ka mulle kedagi onlines. Olen asja googeldanud juba igatepidi aga korda pole ikka saanud. Ehk saab abi siit ja hakkaks järjest asju proovima kuni korras on. Kasutan siis windows 7 ja jumal teab mis windows live versiooni.