Raske endu metsaradadele(Harju)
Re: Raske endu metsaradadele(Harju)
Villem kirjutas:bitter kirjutas:Kui liivas sõit endiselt pinget pakub, siis ma ilmselt saaks sulle seltsiks tulla. See pikk liivariba krossirajast läänes?
Pakub ikka. Viimati sai üksi veidi harjutatud ja asi paraneb (katkise peegli ja peavalu hinnaga
). Aga siiski väga ebakindel tunne on. Sa mõtled seda pumbajaama teed, mis Männiku teelt Saue peale pöörates paremale läheb?`Millal sulle sobiks?
Villem ja Bitter, vahetage tsiklid vahepeal omavahel ära. Siis saab üks aru miks teine lustib ja teine saab aru et maailm pole kõigile üks
Exc jaoks on Männiku oma kuus korda suurem kui Xt jaoks. Ja kui minna kambas 2 exc-d/Wr-i ühe Xt kohta, siis peaks kamba peale ka Xt-ga enamikust kohtadest läbi saama. Nii et otsige pumbajaama sirge kõrvalt ikka lõbusamaid radasid ka
Ma vist nägin Villemit ka esmaspäeval Männikul üksi uhamas. Ei maksa üksi riske võtta. Juba väike põrutus paneb su liikumatult lamama ja alajahtumine toimub praeguste öiste alla kümneste temperatuuridega igal juhul. Ma olen kaks korda üle noatera pääsenud sellest ja enam ei tee. Ikka leiab kellegi kaasa sõitma, kui ikka sõiduisu on.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.