Käega tervitamisest.

Kasutaja avatar

Pan
Tsikkel: Kawabusa

Re: Käega tervitamisest.

Lugemata postitus Postitas Pan »

Kontorirott kirjutas:

See pole küll päris teemasse, aga . .
täna, liikudes autoga Viljandist Tartu poole, veidi enne Tänassilma küla (Uusna lähedal), jõudis mulle järele Ninja. Ma tõmbasin autoga veidi paremale, tegelikult lihtsalt selleks, et tahtsin peeglist paremini näha,milline tsikkel järgi jõudis. Tema veeres minust vaikselt mööda - kas telgjoone peal või mõni sentimeeter meie sõidureas. Alles siis, kui ta mööda sai ja tänutäheks jalaga viipas, tuli mul meelde, et kunagi lugesin siin foorumis, et eurotsooni lõunaosariikides pidi see olema laialt levinud komme - niimoodi mööda lasta ja niimoodi tänada.
Aga mul endal võttis tagantjärele natuke kananaha ihule - kuna ma ei tõmmanud kõrvale teadlikult, siis sama hästi oleksin võinud kogemata ka tagasi kalduda. Aga vähemalt loodan, et nüüd püsib mul see asi meeles - kui mõni tsikkel järgi jõuab, annan teadlikult teed. Ja annan ka suunatulega märku, et tagasõitjal oleks julgem tunne, et me asjadest ühtemoodi aru saame.

Ilmselt olin selle sinise Ninjaga mina!!??. Kuna olen kulgenud erinevates riikides rohkem kui normaalse inimese sõrmedel ja varvastel kokku on võimalik lugeda, siis teeb erilist headmelt kui kohtan EESTIS inimest kes, kes suhtub mootorratturisse heatahtlikult. Meil ei ole see just eriti levinud käitumismall. Kui keegi mulle, kui mootorratturile, teed möödumiseks ruumi teeb, püüan kõigile mõistetaval kombel ka oma tänulikkust väljendada.

Elevandil ei ole vaja haukuda. Teda märgatakse niisamagi.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”