Tehnoülevaatus
Re: Tehnoülevaatus
Tsikkelröövel kirjutas:Suunatuled ei ole minu arust mitte enda jaoks, vaid ikka TEISTE jaoks. Seega - olge head mehed ja tehke need asjad ikka korda. Need ledid niikuinii pisikesed kui muti munad, otsi neid mööda eessõitjat taga, kas ja kus nad parasjagu vilguvad ja kui korralikult ei vilgu ka, on täitsa jama. Milleks endale probleeme otsida?
Niikuinii tundub mulle, et liikluses suunatuled pigem vist lollidele? See viimane kivi küll rohkem autojuhtide kapsaaeda, tsiklistid näitavad suunda ikka rohkem... ju mittenäitajad saavad kolaka kindlamini kätte, kui autojuhid?
Kasutan suunatulesid ikka agaralt, nagu mulle öeldi kui minu taga autoga sõideti, et sa näitad rohkem kui autoroolitaga kunagi keegi näitab. Suunad on mul näha väga hästi, muidu ei oleks liiklusesse üldse ennem läinud kui asi korras. Lihtsalt plingivad suts kiiremini kui peaks. Vaatasin eile suht kriitilise pilguga neid plinkimisi. Ütleme nii, et olen näinud hullemaid ja veel kiiremini plinkivaid. Kuna kuupäev hakkab selga sõitma proovin ära teha aga enda jaoks lasen asja õigeks teha nii või naa. Pole siis kellegil ette heita, et asi pole õige ![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.