Honda NSR125 97' - Stokez
Moderaator: Moded
Re: Honda NSR125 97' - Stokez
peitupaik kirjutas:Stokez kirjutas:Ikka eesti teedel, kus siis mujal, täpsemalt tartus.
Aga kas kellelgi pole pakkuda starterit sellele masinale?
Või kas annab aretada mingi muu masina starter sellele peale?, sest ebayst tellides on starter 150 euri :Sära põe selle hinnaga kokku jookseb siis sa oled vähemalt 2 korda õnnetum.
??????????????? starter jookseb kokku ???????????????

-
- Kontakt:
hiiglane kirjutas:ma arvan et see silencer on küll viimane asi millepärast muretseda praegu..
ÕIGE!
Kahetaktilisel see tagumine pütt on pmst ainult hääle vaigistamiseks. Peamine on ikka "leegikate paun". Seda ärge niisama näppige.
cool200 kirjutas:peitupaik kirjutas:Stokez kirjutas:Ikka eesti teedel, kus siis mujal, täpsemalt tartus.
Aga kas kellelgi pole pakkuda starterit sellele masinale?
Või kas annab aretada mingi muu masina starter sellele peale?, sest ebayst tellides on starter 150 euri :Sära põe selle hinnaga kokku jookseb siis sa oled vähemalt 2 korda õnnetum.
??????????????? starter jookseb kokku ???????????????
mõtlesin mootorit
-
- Kontakt:
ainuke asi mis võib vale starteri hambumise pärast nässu minna on starter ise ja vb ka vastu hambumine aga, et mootor kokku jookseb, no ei
kindlasti on mingeid alternatiive, pm pead kuskilt tartukandist mingi klemmi leidma kellel vedelemas honda mingeid startereid ja pm kui starteri hambumine on õige siis saab kindlasti midagi aretada aga jah 150 UUE asja eest pole vägapalju aga võttes arvesse, et see siiski vaid starter siis jah mille peaks kasutatult saama poole odavamalt kui mitte enam
hiiglane kirjutas:ainuke asi mis võib vale starteri hambumise pärast nässu minna on starter ise ja vb ka vastu hambumine aga, et mootor kokku jookseb, no ei
![]()
kindlasti on mingeid alternatiive, pm pead kuskilt tartukandist mingi klemmi leidma kellel vedelemas honda mingeid startereid ja pm kui starteri hambumine on õige siis saab kindlasti midagi aretada aga jah 150 UUE asja eest pole vägapalju aga võttes arvesse, et see siiski vaid starter siis jah mille peaks kasutatult saama poole odavamalt kui mitte enam
Seda küll et nii kallis just pole starteri kohta, aga sai soetatud endale ka auto mis tahab tegemist ja raha pole just kuhjaga. Motohoovis pakuti sellele starterit hoopis 400 euroga. Aga kui kellelgi on pakkuda mingit starterit mis istuks sinna, või mis võiks nagu sobida siis võiks teada anda ja prooviks, kui sobib siis ostaks kohe ära. Aga muidu keegi võiks ka õpetussõnu jagada kuidas amordid kokku panna, homme teen pildi kõigest sellest mis 1 amordi sisse kõik ära mahtuma peaks.
Edasi 1. posti kõik uuendused, täna vahetatud veepumba tihend, kolle tihend, käigukasti õli ja äkki jõuab veel mootori raamipeale saada.
Aga abi oleks vaja ikkagi amortide kokkuladumisel, siis 1 pilt mis ühe amordi sisse peaks minema:
endalgi tuleks emordid laiali võtta ja simmerid ära vahetada eks kui laiali kunagi võtan ja sa selle ajapeale pole abi saanud ss üritan melde jätta.
hah, karl sul on ikka mõnusalt tegemist sellega anyways, edu edaspidiseks.
-
- Tsikkel: SV1000
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 2 korda
mis mis järjekorras amordi sisse läheb, saad ju varuosa kataloogist vaadata. seal peaks olema illustreerivad pildid.
Räägi kui palju ja milliseid tõmmitsaid sul vaja oli et mootor laiali võtta?
-
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 27 korda
Geneka mahasaamiseks on vaja tõmmitsat, peaksid kärama ka 3 haaraga kaadervärgid.
Või tee koduste vahenditega, väga hästi sobib ka 10mm paks plaat, keskel keere, polt läbi, poldi ots nõgusaks, sinna otsa mõne vana laagri kuul. Rootoritel (loe: genekas) on tavaliselt ka mingid augud sees, puurid plaadile samadele raadiustele keskelt augud ning paned keermelati läbi. Magnetiga hoiad rootori taga mutrit kinni, keerad keermelati sisse. keermelati kinnitad plaadi külge ning keskmisest poldist keerad peale. Võtab võibolla natuke aega sihuke nikerdamine aga täitsa toimiv.
Aris kirjutas:Geneka mahasaamiseks on vaja tõmmitsat, peaksid kärama ka 3 haaraga kaadervärgid.
Või tee koduste vahenditega, väga hästi sobib ka 10mm paks plaat, keskel keere, polt läbi, poldi ots nõgusaks, sinna otsa mõne vana laagri kuul. Rootoritel (loe: genekas) on tavaliselt ka mingid augud sees, puurid plaadile samadele raadiustele keskelt augud ning paned keermelati läbi. Magnetiga hoiad rootori taga mutrit kinni, keerad keermelati sisse. keermelati kinnitad plaadi külge ning keskmisest poldist keerad peale. Võtab võibolla natuke aega sihuke nikerdamine aga täitsa toimiv.
No ma eelmisele masinale tegin tõmmitsa äkki see sobib, ma türilt peaks saama kellegilt ehk laenata kah Mõtlesin et äkki on selliseid ülemõistuse asju.
peitupaik kirjutas:Räägi kui palju ja milliseid tõmmitsaid sul vaja oli et mootor laiali võtta?
mootorit pole ma laiali võtnud, kuna laagrid ja simmerid oli juba just eelmise omaniku poolt vahetatud..
Karl kurat, mis nali on masin kokku ja lähme sõitma! suvi kohevarsti läbi ju ja masina jupid seisavad ikka toidukile sees
tal vaja mingit joonist ka kuidas käivad amordi prillidel laagrid sest, pannes tagasi need omast arust "õigesti" siis jäi esihark loksuma
hiiglane kirjutas:Karl kurat, mis nali on masin kokku ja lähme sõitma! suvi kohevarsti läbi ju ja masina jupid seisavad ikka toidukile sees
tal vaja mingit joonist ka kuidas käivad amordi prillidel laagrid sest, pannes tagasi need omast arust "õigesti" siis jäi esihark loksuma
jajaa võiks küll jh, prgu on see et on vaja poldid üles otsida ja see esihargi jama ka jh :S
-
- Tsikkel: SV1000
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 2 korda
extinction kirjutas:häda ja viletsus. kas amordid said kokku ja tööle muidu?
amordid koos, aga ei tööta veel.
Leidsin natuke aega siis peale tööd ja sai masinat veidike kokku laotud, loodan et homme saab juba rataste peale.
Olen seda teemat suure huviga jälginud, kuna endal ka NSR.
Kas seda seeaasta sõitmas ka näeb? Ja kui näeb, siis kuskandis?
Igatahes Edu!
rain9999 kirjutas:Olen seda teemat suure huviga jälginud, kuna endal ka NSR.
Kas seda seeaasta sõitmas ka näeb? Ja kui näeb, siis kuskandis?
Igatahes Edu!
Ei tea, kas näeb, asi jääb vist lubade taha kinni, aga muidu kui sõitmiseks läheb siis Tartus.
Aga pmst masin koos, vaja juhtmestik peale visata ja jahutusvedelik ainult sisse valada, siis kuuleb ehk juba hääli.
Aga muidu, nsri omanikud võiks teha pilti oma masinast selle koha pealt, kus oleks näha kuhu on paisupaak kinnitatud. Ei leia enam lihtsalt sellele seda õiget kohta.
Ja kui kellelgi vedeleb üle sellele masinale sobiv starter, siis võib ka teada anda, ostaks ära, sest ebays jube kallis see - 150 eur
Hetkeseis:
paisu paak on kütusepaagi all ees vasakus nurgas täpselt teisel pool kui vaadata õlipaagi järgi, vist isegi minu arust oli paisupaak kuidagi õlipaagi küljes kinni. ise pean veel kuu aega haiglas konutama ei saa pilti teha, muidu teeks.
peitupaik kirjutas:paisu paak on kütusepaagi all ees vasakus nurgas täpselt teisel pool kui vaadata õlipaagi järgi, vist isegi minu arust oli paisupaak kuidagi õlipaagi küljes kinni. ise pean veel kuu aega haiglas konutama ei saa pilti teha, muidu teeks.
Ma tean kus ta enamvähem olema peaks, aga ma ei mäleta kuidas see sinna kinnitatud oli, ja ei tahaks sellega mingit oma aretust tegema hakata.
Stokez kirjutas:peitupaik kirjutas:paisu paak on kütusepaagi all ees vasakus nurgas täpselt teisel pool kui vaadata õlipaagi järgi, vist isegi minu arust oli paisupaak kuidagi õlipaagi küljes kinni. ise pean veel kuu aega haiglas konutama ei saa pilti teha, muidu teeks.
Ma tean kus ta enamvähem olema peaks, aga ma ei mäleta kuidas see sinna kinnitatud oli, ja ei tahaks sellega mingit oma aretust tegema hakata.
Niiet keegi võiks üle kiire klõpsu teha
peitupaik kirjutas:Sa hakkad ise segu tegema või jätad pumba?
jep, ise hakkan tegema.
Stokez kirjutas:peitupaik kirjutas:Sa hakkad ise segu tegema või jätad pumba?
jep, ise hakkan tegema.
õige, olen ise valusalt korra juba vastu näppe saanud ja sõber sai ka. mul oli õli voolik lahti tulnud ja jooksis kokku. kui kokku jookseb siis komlekti(kolbi ja silkut) sa alla 250e ei leia. aga sega õli naqu mina. mine osta apteegist süstal ja vea voolik õlipaagist kuskile gondli vahele ss saad tanklas olles süstlaga täpseid koguseid õlipaagist tõmmata ja paaki panna aga ss pead korralikult masinat loksutama kui oled kütte peale lasknud aga voolikule pead kindlasti pimeda ette panema et sealt niisama õli ei tilguks. Minu arest on see süsteem kõige parem ss ei pea mingit õlikankut kaasas tassima.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.