Liiklusseaduse muudatus: bussirajad
-
- Tsikkel: zx7r
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Re: Liiklusseaduse muudatus: bussirajad
CB500 kirjutas:Stonekurg kirjutas:Kui biked võiks seaduslikult bussiradadel sõita oleks tulemus vihased autojuhid ja palju doonoreid.
Ainukesed loogilised asjad mis bussirajale lasta võiks on autod kus on 3+ inimest ja mopeedid kellel niigi raske.
Ja esita endale küsimus " mis kasu on mootorratase bussirajale lubamisest"? ma näen küll pigem kahju kui ainult enda peale ei mõtleEi ole sinua üldse nõus. Kaherattaliste bussirajale lubamine oleks mõistlik, sest suure tõenäoususega need ei segaks ühistransporti. Nagu juba öeldi, Londonis on lubatud ja see toimib, olen oma silmaga näinud. Mis kasu sellest on, -mootorrattad kaovad ühistranspordilt(ja samal ajal ka teistelt) jalust ära ja rahu maa peal. Mopeedid sinna lasta, ma arvan et pigem ei, mannetumad jäävad jalgu ju. Või siis teeme asja lihtsaks, ma sooviks et bussirajal tohiks (ei ole kohustuslik) sõita kaherattalised alates 125cc.
Autode x+ inimestega bussirajale lubamisest ei tule midagi välja, Eesti inimene ei ole selleks valmis ja see rida on "sekundiga" täis ässasid kes on üksi autos ja saadavad kõik pikalt. Politsei ei suudaks seda kaost kontrollida ega reguleerida. Sel juhul kaotab see bussirida mõtte ja tulemus on sarnane olematutele bussiridadele.
Mis valemiga mopeedid jalgu hakkaks jääma seal?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.