vibra

Kasutaja avatar

Teema algataja
dux
Tsikkel: CB 750

Re: vibra

Lugemata postitus Postitas dux »

madone kirjutas:

Tavaliselt läheb ketas kõveraks tänu südamikule, ma olen kunagi selle kõvera ketta kadalipu läbi käinud ning lasknud treida kuni polnud enam mida treida...

kunagi unustasin kettaluku peale ning hakkasin ratast käekõrval lükkama, lukk tõmbas südamikule pea olematu jõnksu sisse ning tagajärg oli täpselt kirjeldatud vibra... muidugi sellepeale, et südamik koguaeg välisketast loppi tõmbas tulin ma alles siis kui sai uued ostetud ja juhuslikult nad kõrvuti panin võrdlemiseks.

suht suure tõenäosusega võid poodi uue järgi minna, miskit teha pole aga nii on see lõpuks läinud enamustel kel sama jama :)

mis südamikust sa räägid? kas lisaks kettale võib veel miskit vahetusse minna? kusjuures see kettaluku teema on mul endalgi ette tulnud.. aga siis ei osanud sellele tähelepanu nii pöörata. seee oli ikka kolm aastat vast tagasi ja pärast seda miski 15 tuhhi ikka sõidetud. samas kui nüüd tagasi mõtlen, siis juba eelmisel aastal tuli vibra sisse pidurdamisel või veelgi varem, aga mitte kohe pärast kettaluku intsidenti

Haamriga mehele paistab kõik naelana. :wack:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”