Hälvik-autojuhid

Kasutaja avatar

Veikosib
Tsikkel: R1

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas Veikosib »

Tere Art - palun tagasta/edasta minu poolne kommentaar härra Gorbunov'le.

Tervist härra tegevjuht,
tänan Teid tagasiside eest (mis iganes viisil see postitus üldse Teieni jõudis) ja väga tore, et võtsite vaevaks jagada kolleegi versiooni sellest häbiväärsest olukorrast.
Ilmselgelt on Teie alluv omapoolses seletuses jätnud juhtunust palju süütuma mulje kui olukord tegelikult oli ning üritab oma liikluskultuuritust siluda faktide moonutamisega antud juhtumi osas.
Esmalt - üldjuhul ükski auto iseseisvalt mitte kuskile ei satu ning vajab igale poole jõudmiseks kindlakäelist juhtimist. See koht, kus tema bussirajale "sattus" on nimelt üks väga kitsas ühest reast "kolmeks hargnemine" ning tema "satttumine" bussireale oli ilmselge eesmärgiga kõigile teistele "ära teha" ja viimase võimaluseni otsesõitva sõiduraja ärakasutamine, et mitte pikas rivis viimaseks autoks jääda. Kuna aga tema õnnetuseks sattus sel korral olema tolle bussirea kõrval esimene peatunud sõiduk kaherattaline, siis ilmselgelt minu "rahulik start" jäi tema kohaltsööstuga samasse kiirendusjärku ning tema tähelepanematus või pahatahtlikkus oli tegelik põhjus, miks minu kõrval olles (ja mulle senini arusaamatuks jääval põhjusel) otsustas mind lihtsalt ära pressida - Teie kolleeg ei saa väita, et otsustas reastuda minu taha, selleks oleks ta pidanud olema minu taga, mitte kõrval. Õnneks märkasin silmanurgast peale vajuvat autonina ning väikese lisakiirendusega päästsin end kamikaze rünnakust. Seejärel, kui ta minu seljataga sõitis koputasin demonstreerivalt vasaku käega kiivrile (oimukohta), lootes, et taoline tähelepanu juhtimine paneb kodanikku mõtlema võimalikele tagajärgedele kui teinekord kaasliiklejate tervisega vene-ruletti mängib. Seepeale siis neiu keskmine sõrm tõusiski. Jah - olen väga meeltiatud sellisest ootamaust ettepanekust astuda vahekorda - kuid neiul julgust edasiseks vestluse arenduseks ei jagunud... (lol)
Edastaksin siinkohal oma tervitused seksimaiale kontorikaupade müüjale - ning soovitaksin tal mõelda hästi järgi, kas ikka on mõtet selle sõrmekesega niiväga vibutada, sest rahumeelse inimese asemel võib ta vabalt sattuda mõne tüübi otsa, kes pareml juhul auto või halvemal juhul juhi tervise kallale kipub! Viimane on fakt elust enesest, olen näinud Tallinnas kahel korral, kuidas vaheletrügivale ümberreastujale tuututatakse ning tuutuamisele vastuseks aknast sõrme näitaja lithsalt järgmise foori taga armetult läbi peksti....umbestäpselt nagu sel videol: (togi)
Lugupidamisega,
Veiko

art30 kirjutas:

siin on vastus firma tegevjuhilt: Võibolla lisate vastuse foorumisse kuna ma ei ole registreerunud Biker foorumi liige.

Tere!

Antud situatsiooni teise poolega, autojuhiga, kes on meie ettevõtte töötaja suheldes sain teada põhjuse
miks auto ,,vajus,, tsiklile peale, mis käivitas edasise emotsioonide jada. Meie auto sattus ühissõiduki reale ja naisterahvast autojuht üritas korduvalt reastuda ümber,
mis tal kahjuks kuidagi ei õnnestunud, kuna ükski auto lihtsalt ei lasknud sisselülitatud suunatulega autol sõidurida vahetada. Üldine liikluskultuur või pigem kultuuritus?
Meie autojuht otsustas lõpuks reastuda tsikli taha arvestusega, et tsikkel alustab kohalt liikumist niipalju kiiremini, et ta jõuab selle vältel ümber reastuda.
Paraku kõik ei läinud nii nagu oleks soovinud. Edasine on emotsioonidest ajendatud liigutused mõlemalt asjaosaliselt.
Olen ise ca 20 aastat tsikliga sõitnud, tänane tsikkel on Honda CBF ja liiklen tsikliga ka täna.
Absoluutselt taunin autojuhtide sõidustiili, millega tsikkel nagu ei olekski liikleja ja olen nagu paljud teisedki tsklisõitjad
seda pidanud kogema.

Vabandame tekitatud ebameeldivuste pärast mis ei olnud tahtlikud ja soovime mõistvat liiklemist nii kahel kui neljal rattal.
Allar Gorbunov
AS Orient Kontorikaubad tegevjuht

Veikosib kirjutas:

Must uuema generatsiooni Toyota Corolla (sedaan) http://www.kontorikaubad.ee kleepsuga, roolis naisterahvas, tahtis mingil põhjusel eile kella 1 ajal Kaarli Puiesteel minust korduvalt Toompuiestee ja Pärnu mnt vahelisel lõigul mööda pressida ja minu ette saada....

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”