Leitud/Kaotatud
Moderaator: Moded
Re: Leitud/Kaotatud
Tere, mina olen selle musta summuti omanik. Nimi on Tanel ja oleks v'ga t'nulik kui saaksite helistada mulle numbrile 55 61 61 89 ise olen j[gevatreffil ja kui vastu ei v]te proovige palun uuesti.
Ettet'nades,
T.
Re: Jõgevatreff 2012
TREFIL KAOTATUD JA LEITUD ehk kui keegi tunneb puudust allnimetatud asjadest, siis kontakt PS
numbrimärk 34ZJ
miski väiksem garmini naviseade
ports igasugu prille
kätte saab asjad Tallinnast
PS. Sina, kes sa kaotasid oma mitte eriti odava Samsung Galaxy S II telefoni, jätsid staapi kontaktideks loetamatu nime ning telefoninumbri, millel keegi ei vasta juba pikemat aega: su nutiföön on leitud aga nüüd pead juba ise vaeva nägema, et see kätte saada.
EDIT: Galaxy omanik leitud tänu foorumit lugevatele sõpradele, üks tõkisking Jõgeva MC garaazis vähem.
-
Leitud kõrvarõngas!
Mototoobri nädalavahetusel /20-22.07/ leitud peale Pärnut Lihula poole Lukoili bensukast kõrvarõngas- kuldne, hõbedase filigraaniga. Kohaliku töötaja sõnul võis selle kaotada "punase tukaga tsiklinaine"! Kaunis ehe ootab seal omanikku!
Panen siia ka Jõgevatreff 2012 üritusel kaotatud ja leitud ning seni omanikuta asjad:
Meeste prillid, sangadel on oranzid leegid
Naiste prillid, pruuni-halli laigulised
Võti kirjaga MING TAY ja numbriga 100856
Numbrimärk 34ZJ , panen igaksjuhuks pildi ka
Lisaks on keegi tegelane trefil kaotanud auto GPSi GARMIN NÜVI 2200, gepsu kõhus olevatel andmetel elab Tartus Ujula tänav 2.
Äge peegeldus
isandpauk kirjutas:Panen siia ka Jõgevatreff 2012 üritusel kaotatud ja leitud ning seni omanikuta asjad:
Meeste prillid, sangadel on oranzid leegid
...
Järelikult on töötavad prillid. Tahad teen naiste prillidele ka midagi omapärast?
Siiani ei ole märku andnud Jõgevatrefil leitud GPSi GARMIN NÜVI 2200 omanik, gepsu kõhus olevatel andmetel elab Tartus Ujula tänav 2.
Tartu tsiklimehed/naised - palun selgitage see omanik välja, hädasti tahaks võõrast kraamist lahti saada.
Omanikku ei ole leidnud ka numbrimärk 34ZJ , kui omanik on juba uue ostnud, siis sobib see väga hästi tagavaraks või naelaga seinale löömiseks.
-
- Tsikkel: SUZUKI M1800R&HondaVTX1800
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 25 korda
igaksjuhuks kirjutan kaotatud nr 84JS, helsingis lõigul Martinlaakso-keha1-tapiola
-
- Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž
Nädalavahetusel leitud Kihlis Alempois'ide pidustudte ajal musta "peaga" võti, küsige miilitsa käest.
Leidsin väikese karvase(!) võtmete vutlari paari võtmega Viimsi Statoili juurest. Mitte päris tankurite kõrvalt. Järsku mõne kaherattalise taskust välja kukkunud. Jätsin Statoili vasakusse kassasse omanikku ootama.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 191 korda
- Tänatud: 396 korda
Töökaaslasel kadus marsruudil Aruküla-Muuga rattalt tagant ära number koos suundadega.
Number on 36XX, omaniku tel. 5519778
03.09.12 Korjasin üles numbrimärgi 13CK Järvevana teelt. Mõni auto oli üle ka juba sõitnud, tagasi saab siis kui ühendust võtta 52 null kolm 744
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
stev666 kirjutas:facebookis keegi leidis viljandi lähistelt nr. 66KA
:56686359
http://www.krracing.ee/
madjs kirjutas:stev666 kirjutas:facebookis keegi leidis viljandi lähistelt nr. 66KA
No ega ilma pildita polekski aru saanud...
Rotax kirjutas:madjs kirjutas:stev666 kirjutas:facebookis keegi leidis viljandi lähistelt nr. 66KA
No ega ilma pildita polekski aru saanud...
Eks vingumiseks leiab alati põhjuse....
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
No ega ilma pildita polekski aru saanud... [/quote]
Tead, kägise vähem, paljud foorumikülastajad ei pruugi olla vahetu numbrimäluga, paljudel inimestel on nägemismälu.
http://www.krracing.ee/
Re: Leitud number 66KA
Jälgin seda numbriteemat siin ja facebookis - kui leidja vaevuks selle ARK i viima , siis ilmselt võetaks sealt ju omanikuga ühendust. Või ma eksin ? ...
56915288 Tiit.
Re: Leitud number 66KA
1991 aasta KAWASAKI VN750
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Ma olen millalgi leidnud Assa turvaluku üksiku võtme. Ümara peaga, numbrikood peale löödud - kaardi olemasolul kopeeritav. Ilmselt Sakust leidsin.
keegi hea inimene kes korjas ülesse Tartus võidu silla peal ülesse numbrimärgi 71 NK võtku kontakti 56 kaheksa kuus 4611
-
- Tsikkel: ---
Käisin täna Biker24 poes ja võis juhtuda, et jätsin sinna oma päikeseprillid kuhugi või kukkusid nad mul seal maha. Igal juhul koju jõudes neid mul taskus polnud. Kui keegi leiab sellised kitsa profiiliga päikeseprillid, siis võib siin minuga ühendust võtta. Vihjeks, et neid müüakse sealsamas Biker24 poes ka.
Mikk
Honda CB500 -- Yamaha XJ 600 S -- Kawasaki KL650 A -- Yamaha XTZ 660
udupeenike kirjutas:Käisin täna Biker24 poes ja võis juhtuda, et jätsin sinna oma päikeseprillid kuhugi või kukkusid nad mul seal maha. Igal juhul koju jõudes neid mul taskus polnud. Kui keegi leiab sellised kitsa profiiliga päikeseprillid, siis võib siin minuga ühendust võtta. Vihjeks, et neid müüakse sealsamas Biker24 poes ka.
Vaatasin nii all kui üleval, ei paista kuskil
-
- Tsikkel: ---
Tänud sellegipoolest.
Mikk
Honda CB500 -- Yamaha XJ 600 S -- Kawasaki KL650 A -- Yamaha XTZ 660
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.