Kuidas kukkumist ära hoida.

mart211

Re: Kuidas kukkumist ära hoida.

Lugemata postitus Postitas mart211 »

villy kirjutas:
mart211 kirjutas:

Olen autoga tagant sisse sõitmisi vältinud sellega, et pidurid lahti lasnud ja teise ritta tõmmanud.

Heh viimati mul tsikliga õnnestus see nii, et sõpakal vaatasin hetkeks kõrvale ja avastasin kiirendades, et 2 eesolevat rida mu ees seisavad, pidurdasin, esiratas hakkas lausa hüppama asfaldil, lasin lahti ja põikasin kahe autorea vahele ja tuhisesin autode vahelt läbi. Endal oli mitu päeva pärast seda veel kõhe tunne sees :D

No vähemalt jäid püsti, ise terve ja ratas terve. :bsmile:

Tõnis kirjutas:

Ise platsil harjutamisega on see värk, et ei taha oma ilusa rattaga keegi niisama minna kuskile proovima olukordi "kas jään püsti või kukun", kui on oht oma ratas katki teha.
Selleks peaks mingi ratta ostma siis eraldi, millega kukkumisest kahju pole, nagu need millega algajad autokoolides sõita saavad.

Mul ongi selline loll mõte peas "parem ei lähe motosurvivalile, äkki ei saa mõne harjutusega hakkama ja kukun ratta katki, pärast peab kalli hinnaga remontima" :P

No aga liikluses ilus ratas ribadeks ja ise haiglas vedeleda on parem? :D Kui hästi läheb...
Ega kohe kukkuma pea. Saab ka ilma teada milleks esiratas ja pidurid võimelised on. Kui kontrollitult kukud, saad paar kriimu tsiklile ja varustusele, seda siis "kui kukud". Liikluses läheb vähestel nii õnneks, et taipavad piduri lahti lasta ja sellest "aknast" läbi lasta.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”