Hälvik-autojuhid

Kasutaja avatar

Veikosib
Tsikkel: R1

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas Veikosib »

Must uuema generatsiooni Toyota Corolla (sedaan) http://www.kontorikaubad.ee kleepsuga, roolis naisterahvas, tahtis mingil põhjusel eile kella 1 ajal Kaarli Puiesteel minust korduvalt Toompuiestee ja Pärnu mnt vahelisel lõigul mööda pressida ja minu ette saada....tehes seda esmalt Kaarli Kiriku eest foori tagant startides bussiraja kaudu, märgates, et too minu kõrval sõites peale hakkas vajuma, kiirendasin tsipa, et mitte alla jääda....peale seda siis seljataga vahetas 2x rida ja tuli vasaku rea kaudu ilmselgelt kiirust ületades minu ette....Vabakal foori taga üritasin läbi akna uurida, et mille eest mulle seljataga keskmist näppu näidati ja milleks vaja nii ohtlikult linnas pressida peale ratturile...aga neiu julgus akna avamiseks ei jagunud - ju kulus kõik pedaalitallamise ja pealepressimisele ära.... Arusaamatuks jäi selle agressiooni alge, sest minu sõidustiil linnaliikluses on rahulik ja kiirus selline, et mitte jääda sinivalgete huviorbiiti! :wack:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”