Jõgevatreff 2012
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
- Kontakt:
Re: Jõgevatreff 2012
jackson kirjutas:warrior.R1 kirjutas:IsabellaKyler kirjutas:olen pisi pisi 160 cm 43kg ja rohelised pimedas hiilgavad silmad on ka
haah ja pilt polex ka paha
Mis kuradi lehmakauplemine siin käib? Mis seal vahet on, kiiver on ju peas. Ja küsiti ju ainult sabapeale hüppamist, või oli ridade vahel veel midagi kirjas?
Mis sa plõksid niimoodi? Sinu jagu või?
Julge kirjutas:Mis sa plõksid niimoodi? Sinu jagu või?
Võiks ju olla... aga mul on saba juba kinni Ja tundub et kõigil teistel ka sest keegi ei kipu rohesilma aitama, ainult delfikud kommivad ja küsivad pilti.
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
On kerge - väike tüdruk. Õieti ei tunnegi, et taga istub. Oskab suht hästi seljakotina käituda.
Kindad olgu seekord käes!
-
- Tsikkel: Honda Deauville
Küsin targematelt. Kas 10 eurise päevapileti (Rock Tour Badge) ostmiseks pean hakkama õlut ostma ja/või faceboolis asjatama. Muul moel ei saagi? Või ei saa ma õieti aru?
roheline lõvi kirjutas:Küsin targematelt. Kas 10 eurise päevapileti (Rock Tour Badge) ostmiseks pean hakkama õlut ostma ja/või faceboolis asjatama. Muul moel ei saagi? Või ei saa ma õieti aru?
lähed rebid poes rock tour sixpacki pealt selle märgi (ostma ei pea), laigid feissis ja peakski saama 10ga sisse. ja et järgmine päev kella 12-ks plats puhas oleks. või midagi sellist.
Tere
Sõidan 4 rattal homme laupäeval vesse statist kl.12:00 treffile kui kellegil vaja transportida midagi w kedagi siis 53406727. indrek.Sinna sõidan üksi tagasi kahekesi muidu.
-
- Tsikkel: Moto Guzzi Stelvio 1200
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Pakkuda üks vaba koht homseks orineteerumiseks või huvi korral ka paraadile seljakotiks. Soovitatvalt Põltsamaalt 100 km raadiuses...
-
Teema algataja - Postitusi: 543
- Tsikkel: 90º V2
- Kontakt:
Orienteerumise stardid siis 12.00 ja 16.00. Registreerimine algab tund varem. Teekonna valikus kas enamus asfaltkattega või enamus kruusakattega.
If the MTS1200 engine is not enough for you then I dont know what else to say. Nothing combines the handling, power, versatility & comfort of MTS 1200ST.
toomer kirjutas:tere
kas laupäeva hommikul on ka mõni mineja Tallinnast
minek laupäeva hommikul selliselt, et saaks paraadi ajaks kohale ja natuke jalgu sirutada enne
Anna PS's märku kui tahad kampa lüüa! Meid on Tallinnast hetkel 3 ja Mäost liitub üx. Võimalik, et KristoP+2 tulevad ka Tallinnast meiega ühes!
-
- Tsikkel: FZR
tekkis selline mõte, Tallinnast mööda piibet Jõgevale vaataks/osaleks paraadil ja linnüritusel, Jõgevalt peipsiäärest Kivõlisse, seal nendel kellaaegadel, 15.00-17.00 Külgkorvide MM kvalifikatsioonid
17.30-18.00 Soolotsiklite võistlussõit suurel rajal
18.30-20.30 Starman esitleb: Mäkketõusu Eesti MV finaalid
sealt õhtul tagasi Tln. mis arvate?
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
- Tänanud: 2 korda
- Kontakt:
-
- Tsikkel: Valkyrie
- Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
- Kontakt:
" politsei eesmärk on tagada seaduskuulekate inimeste turvalisus"
Ma ei saa aru, et kui olen mootorrattur, siis olen kohe mitteseadusekuulekas kaabaks või. Arumaeisaa
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 442 korda
Rein kirjutas:" politsei eesmärk on tagada seaduskuulekate inimeste turvalisus"
Ma ei saa aru, et kui olen mootorrattur, siis olen kohe mitteseadusekuulekas kaabaks või. Arumaeisaa
Jah, kui Sa oled liikluses joobega tsiklist, siis oled kaabakas- simple!
-
- Tsikkel: ---
Ma hommikul u 9 ajal stardin Majakast. Sõidan mööda Piibe mnt.-d ja plaan kohale jõuda kah paraadi ajaks. Kui kellelgi huvi, siis ühinege.
Mikk
Honda CB500 -- Yamaha XJ 600 S -- Kawasaki KL650 A -- Yamaha XTZ 660
-
Käidud. Hommikul kohale sõites mingisugune grupisõit just otseselt polnud. Viimased kilomeetrid enne Jõgevat vedasin ühte punase harjaga kiivriga tsiklisti ja ühte trike´i. Muidu lasin ikka omas tempos üksi. Paraadist ja võrride võistlusest olemas ka mõni pilt, mis varsti üles saab riputatud. Ise panin peale paraadi edasi ümber-Eesti-tripile. Siit ka küsimus, et oli meeldejääv üritus sel aastal? Kosmikuid oleks tahtnud iseenesest näha küll. Turvalisi kilomeetreid
Mikk
-
- Tsikkel: Päris mitu...
- Tänatud: 109 korda
Ennetamaks raskeid liiklusõnnetusi Jõgevamaa motoürituse Jõgeva Treff toimumise ajal kavatseb politsei kõigile vähemalt 0,5-promillise joobega tsiklimeestele taotleda kohtult aresti.
Treff möödas, aeg oleks tibusid lugeda.
Isiklikult olen 0 tolerantsi pooldaja. Senikaua kuni meil puudub liikluskultuur kõige üldisemas mõttes, pole ka mõtet targutada teemaga " 0,2 promilli võiks ikka lubatud olla".
Kui siiamaani trahvid ja lubadest ilmajäämised ei aita, siis plate peale minek ja jutt lõppenud. See et " töökoht võib kaotsi minna jne. "- sellele peaks mõtlema enne lenksu taha istumist.
Nii lihtne see ongi.
-
- Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
- Kontakt:
Tahaks väga uskuda, et valdav enamus on mõistlikke, et siis kraadi, ega pohmakaga sõitma ei kipu, aga see ise enesest häiris, et kui on tegu mootorratturitega, siis eeldatakse kohe et tegemist on mingite kollidega. Mõned, niiöelda sedaduskuulekat kodanikud, keda kohe seoses trefiga kaitsma asuti, võivad sõita autoga napsisena näiteks, käia poodidest varastamas, mida iganes. Kes lenksutaga ei ole, on seaduse kuulekas. Võisin vale nurga alt nüüd küll asja näha, aga selline minu nägemus jäi vähemalt sellest maha öeldud lausejupist.
-
- Tsikkel: honda st 1100
tundub ,et mõned ei saa niipea kaineks ,loodetavasti ei roni nad lenksu . hommikul kaheksa paiku ära tulles oli tee puhas aga eile sai puhutud küll korra
-
Mõni pilt ka siis telefonist.
https://picasaweb.google.com/1162197922 ... directlink
Mikk
Oli taaskord äraütlemata vahva jõramine, tänud kaasjõrajatele
udupeenike kirjutas:Käidud. Hommikul kohale sõites mingisugune grupisõit just otseselt polnud. Viimased kilomeetrid enne Jõgevat vedasin ühte punase harjaga kiivriga tsiklisti ja ühte trike´i. Muidu lasin ikka omas tempos üksi. Paraadist ja võrride võistlusest olemas ka mõni pilt, mis varsti üles saab riputatud. Ise panin peale paraadi edasi ümber-Eesti-tripile. Siit ka küsimus, et oli meeldejääv üritus sel aastal? Kosmikuid oleks tahtnud iseenesest näha küll. Turvalisi kilomeetreid
Oli küll meeldejääv, väga lahe jällegi, Kosmikud olid ka head. Kõik oli 5+.
-
- Tsikkel: HD FLHRCI
-
Kas mulle tundus või oligi sel aastal vähem osalejaid?
Mikk
-
- Kontakt:
-
No eelmisel aastal oli terve Jõgeva täis pakitud, sel korral oli nagu rohkem vaba pinda. Ju siis nii palju muid üritusi, kuhu rahvas läks.
Mikk
-
- Kontakt:
Mis me siin ikka spekuleerime- ootame Jõgeva MC ametliku teadaande ära, et palju meid siis kohal oli... A muidu oli lahe, kui ilm välja arvata. Ainuke asi, mis pani kõrvu liigutama, oli see, et murumängudele võeti kas valitud või piiratud seltskond ...
Võistlesid need kes õigel ajal õiges kohas olid ja julgelt huvi näitasid. Et mis mõttes valitud seltskond? Ma klubitu ja täitsa tavaline. Läksin juurde, võistlesin ja võitsin - keegi ei kutsunud ja minema ei ajanud.
Tänud korraldajatele - super!
Ja ilmast: kui on valida päike või äike, kumma siis valiks?!:)
Minevik: Suzuki GSF1100F
Minu esimene: Suzuki Freewind
See oli mul igatahes esimene treff, kus üldse vihma ei sadanud.
Parem päike kui äike.
Tänud korraldajatele. Õhtujuht ja Onu Bella olid igatahes tasemel.
Järgmine aasta siis uuesti...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.