Kuritöö ja karistus : kihutada või mitte kihutada
-
Teema algataja
Re: Kuritöö ja karistus : kihutada või mitte kihutada
Jah, sest suretusnupu poolt lähenedes on ju lihtsam lükata kui sirutada käsi ning lenksust haarata/suretusnuppu vajutada..
Puhtjuhuslikult on sealtpoolt haarates lihtsam ka rutskat enda poole keerata/tõmmata, et peale ei saaks keerata/sõita. Pealegi sellisel juhul põhjustab tsiklist ise oma kukkumise, seega seadusesilmal süü puudub..
Erinevate sõiduvahendite ehitus peaks korravalvuritele juba koolis selgeks tehtud olema..
Over & out, ma sel teemal ei viitsi enam sõna võtta, ilmselgelt näen ma asju liiga mustades värvides ja olen liiga ideaalse politseiniku kehastuse endale kogemata pähe võtnud kuskilt.
Jään oma seisukoha juurde, et üks ment reageeris üle situatsioonis, kus polnud selleks mitte mingisugust põhjust sedasi üle reageerida. Teised, vähe adekvaatsemad, ei löönud ratturit ju jalust maha ega hakanud lambist käsa väänama (seega neil oli olukord kontrolli all). Ei maksa vist sellel ka väga palju pikemalt peatuda, et (vähemalt) kahe masinaga tsiklit karpi võttes peatati vähemalt esimene masin taktikaliselt valesti, ka tolle masina juht käitus taktikaliselt valesti - juht peab jääma masinasse just sellel põhjusel, et vajadusel blokeerida edasised võimalikud põgenemiskatsed.
Üleüldse on tagantjärgi tarkus täppisteadus
Aga sõna võtta mulle meeldib, tooks see vaid peale "feimi" ka sulli sisse
EDIT Ma ei hakka muutma midagi, las mu eksiarvamused jäävad netti rippuma. Ma nimelt lähtusin targutades veidi teisest taktikast
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.