Kuritöö ja karistus : kihutada või mitte kihutada

Kasutaja avatar

noone
Tsikkel: Honda XRV 750

Re: Kuritöö ja karistus : kihutada või mitte kihutada

Lugemata postitus Postitas noone »

On ennegi selliseid olnud, kes korra kinni peavad ja siis kui asjapulgad autost väljas või lihtsalt pol seisma jäänud, panevad täiega uuesti minema.

reimps kirjutas:

Ma pole vastu, kui 100% süüdi olevale kodanikule (varga puhul eriti) tappa antakse enne süüdimõstvat kohtuotsust ja vajalikke menetlustoiminguid, vastupidi, Eesti kohtusüsteem on sellise "omakohtu" pooldamise ise võimalikuks teinud. Ega ma isegi sest patust prii pole, kui täitsa aus olla..

Aga võimuesindaja poolt sellise asjaga videole jääda, no tere tali - annab lollim olla. Konkreetse video juurde tagasi tulles - tooge mulle üks vettpidav põhjendus, miks ratas ümber lükati (arvestades ka sõitja käitumist, vastuhakk oli ju ilmne. Või ei olnud? :roll: ).

Mulle ühesõnaga ei meeldi mõttetu vägivald (ja vägivald, millel on õige, ehk õiglanegi suund, on igati normaalne ja tervitatav minu meelest), kuid selles videos ei olnud sellel vägivallal mitte kui ühtegi seaduslikku ega moraalset alust, lihtsalt pigem jääb mulje, et väike noku võttis korraks võimust.

PS Mirjam meeldib mulle ikka veel.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”