Suzuki GSX600F '94
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 31
- Tsikkel: SV650N ; GSX600F
- Tänatud: 1 kord
Suzuki GSX600F '94
Tere jälle, kõik see pere!
Kuna siinne kommuun on ajapikku väga meeldima hakanud, mõtlesin jagada pisut infot ühest (ilmselt hiljem ka ühest teisest) kaherattalisest, mida peamiselt Tallinna tänavatel alates sellest hooajast kohata võib.
Et siis, selle aasta varakevadel sai biker24-st soetatud üks vanakooli gixxef. Pill paistab täiesti originaalkonditsioonis olevat. Algupärane värv gondlitel, velgedel, mõned üksikud kriimud/kraamud, aga otseselt kukkunud ei paista olevat. Mis peamine, tehnika töötab. Pisut Miami Vice näeb küll välja, aga esialgu peabki see õnneks/kahjuks nii jääma. Nimelt, minu 5-aastane poeg avaldas, et see on palju kihvtim tsikkel, kui kõrval seisev SV (see teine), kuna sellel on „lillad rattad“ Ise arvasin muidugi algselt, ostu plaanides, et kõik lilla lendab esimese asjana masina küljest minema, aga kodurahu huvides pean algset plaani pisut siiski edasi lükkama
Samas, kurat küll, isegi minu silm ajaga harjub ja selline ehe välimus on ajapikku täitsa meeldima hakanud…
Masin muidu esmaselt registreeritud ’94, odomeetril oli ostu hetkel 44000 km millegagi, Eestis arvel polnud, nüüdseks on. Kõik eeldused ohutumaks ja pikemaajalisemaks kulgemiseks tehtud kevadel 2012. Kõik mahlad on vahetatud (k.a. amordiõlid/simmerid), lisaks küünlad/filtrid, väike rehv jms. Natuke iluravi on peale ostu ka tehtud. Värvitud on saanud tuuleklaas, lenksupunnid, peeglid, seljakoti käepide, summutid, leegitorud ja nipet-näpet veel. Mis kõige pullim, tüübid vahetasid samal ajal tagumisi piduriklotse, kui rattale ostmiseks järgi sai mindud (väike käsiraha oli juba makstud). Sellest polnud varem juttugi, seega müts maha ja suur austus biker24 meestele
Selle hooaja liigume igatahes sellisena, edaspidi, eks näis
Re: Suzuki GSX600F '94
Sellel rattal oli parempoolsel esiamordil pragu seal, kus esiratta võlli fikseeriv polt on. Kas see nüüd korras? Sai ka seda ratast vaatamas käidud ühele tuttavale.
-
Mis seal salata, keevitatud on jah, tegelikult vasakpoolsemat alumist kõrva... Kui ennem oli pragu, siis minu esimese nägemise ajaks oli igatahes ilus õmblus peal. Ja töö tundus kvaliteetne ja suureks takistuseks seda ostmisel ei pidanud... Kukun ma kunagi nagunii, kas siis koos, või ilma esirattata
-
- Tsikkel: Ducati Streetfighter V4S '21
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 8 korda
Poiss räägib õiget juttu sul. Ei ole need veljed nii hullud midagi. Sobivad kenasti sinna alla.
-
Tänud meelekindluse lisamise eest! Lihtsalt kohutavalt hästi on meeles, kui tööle sai ilmutud ükskord punase Nissan Micraga, asjaolude sunnil, sõites mööda suitsupausi pidavatest kolleegidest, ning keegi küsis, et kas pisut gay ei ole sõita sellisega vä?
Aga noh, igaühel omad foobiad ja nende ületamine individuaalne tripp
-
võll kirjutas:GSXR-gixxer GSXF-gixxef... lihtsalt, väike tähelepanek.
Seda ma kahtlustasin ise ka, aga viga parandatud, tänud tähelepanu juhtimast
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.