Power Commander 3 USB reprogrammer laenuks
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
Teema algataja - Postitusi: 283
- Tsikkel: Honda VTX 1800R, Honda CB500
- Tänanud: 1 kord
- Kontakt:
Power Commander 3 USB reprogrammer laenuks
Kas kellegil on mulle tunnikeseks laenata sellist juppi nagu teemas mainitud. Suutsin oma PC3usb ära brickida ja sellega peaks saama firmware uuesti peale laadida.
-
- Kontakt:
Re: Power Commander 3 USB reprogrammer laenuks
Velt'is pole, Biker24's ka pole.
Ise suutsin Ameeriklastega suheldes jõuda kõigepealt mingi Euroopa distribuutorini, kes mind Lätti suunas. Sealt sain kätte tegelased nime all maxmoto.lv. Üllatavalt vastutulelik tegelane oli. Lubas järgmise nädala alguses postiga mulle riista saata, et saaksin oma Commanderi ära elustada. Küll mugavam oleks, kui täna keegi märku annaks, et tal see sahtlis vedeleb. Ei peaks lätlast siis kiusama.
-
- Kontakt:
Legend räägib, et kellegil ringrajasõitjal nimega Mati, kes pole Mati Põlluste, võiks ka võibolla olla antud seade olemas. Kas keegi oskab kommenteerida?
Ei võtnud vaevaks uut teemat teha, seega alustan siin.
Kas keegi oskab aidata Power Commanderiga ? Soov oleks korraks laenata, st peale panna ja vaadata, kuidas masin sellega töötab. Veits imelik probleem, millega siin pöörduda ehk, aga põhjus on ka selleks hea
Nimelt lööb airboxi pidevalt tagasi ja turtsub. Ja seda sõites ja gaasi väänates. Võimatu sõita stabiilselt normaalselt. Süüde on paigas. Klapid on eelnevalt sooveldatud. Klapivahed on paigas. Kolbirõngad vahetatud. Ka enne remonti oli sama teema ja lootsin et on mehaaniline viga (nt klapid lasevad läbi) ning väike hooldus kõrvaldab need vead. Tühikäigul pole probleemi. Kusagilt abi pole saanud, ka esindusest mitte, kuna ei saada ajuga ühendust, et diagnoosida, kas on kütusesegus probleem või milleskis muus. Ja kütusesegu saab muuta vaid elektrooniliste näitude abil. Kui on kütusesegus on viga(mida ma ka väga loodan), saaks ehk Power Commander aidata. Ja ainus lahendus, mida ma hetkel näen ongi see. Kui see aitab, saan ka ära soetada. Kui keegi saab või oskab konkreetselt aidata siis sõnum postkasti.
Rattaks Ducati Monster 900 2000a
Segu lahja. Või siis säde nõrga (kontrolli sädet; mõnus lilla peab see olema).
Segu võib tõesti paigast ära olla. Seda mainisin juba eelmises postituses. Aga kas just lahja, kuna bensiinihaisu viskab ikka rubla eest välja. Kõik muud asjad on kontrollitud, aga nagu juttu oli, ei saa ajuga ühendust et täpsemat diagnoosi panna. Seega jääbki üle vaid PC kohapeal proovida/laenata, nii et kui keegi saaks aidata. Kui küttesegu on paigast ära, saab selle kaudu segu paika. See on muidugi kõige helgem variant, mis võiks viga olla. Ise Pärnust, aga ratas hetkel veel Tallinnas. Nii et kui keegi saab aidata nt Tallinnast, siis tean, kui lähen rattale järgi.
-
- Tsikkel: Viffer ja Kawa
- Tänatud: 8 korda
Kuna tegemist vähe levinud rattaga, siis Eestist sa vaevalt kellegilt seda laenuks saad kui üldse kellegil seda Eestis on.
Siit proovi http://www.bikeshop.ee/power-commander- ... -2001.html
Jep. Sellelt lehelt olen Dynojeti uurinud, aga..
Ei tahaks väga selle peale välja minna, et ostan ära ning hiljem selgub, et see ei lahendagi mu probleemi. Siis oleks see minu jaoks maha visatud raha Sest minu jaoks on ratas Power Commanderita vägagi otstarbekas ja piisav. Lihtsalt probleemi lahendamise eesmärgiks.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.