Motopolitseiniku õnnetuse arutelu! → Re: Õnnetused mootorratastega

Kasutaja avatar

tfr
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 2 korda

Re: Õnnetused mootorratastega

Lugemata postitus Postitas tfr »

franz125 kirjutas:

Ei tea mis nimeline see valuvaigisti oli "Viru Valge"?

Valuvaigistid ise ei sisalda alkoholi, etanooli sisaldavad päris mitme valuvaigisti (Ketonal on kõige levinum, aga ka näiteks Dolmen ja Floktafenin) süstelahused, kuna need aitavad rohul veres kiiremini lahustuda ja mõjuda.

Ja kõik rohtude manustamised pannakse kiirabi- või ravikaardile kirja, seega seal nagu mingit suurt segadust ja vaidlemise kohta ei ole. Nagu mina artiklitest aru sain, siis nii see valuvaigistite manustamine kui vereproovi võtmine toimisid juba Võru haiglas, mitte sündmuskohal - ehk siis seal oli ilmselt rohkem personali ja inimesed lihtsalt ei sünkroniseerinud oma tegevusi - kuna vahe oli minimaalne (minut või paar) siis tõenäoliselt üks arst/õde süstis valuvaigistit, aga polnud jõudnud seda veel kaardile kanda, tuli teine, seda kaardilt ei näinud ja arvas et võib vereproovi võtta.

Ma olen täiesti kindel, et selliseid asju on korduvalt ka tavainimestega juhtunud ja nagu seegi kord lihtsalt lõpetatakse menetlus ära, kuna pilt on selge. Vahe on lihtsalt selles, et tavainimese korral ei lähe keegi ajakirjandusele anonüümset vihjet maha müüma.

TransAlp '02

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”