Motopolitseiniku õnnetuse arutelu! → Re: Õnnetused mootorratastega
Re: Õnnetused mootorratastega
Hurt kirjutas:Kuna mul meditsiiniline haridus puudub, siis ei julge kommenteerida seda õnnetust näitsikuga. Kui aga oli tõesti joonud, siis ma ei saa aru mida asja sa ronid üldse tööle. Kui tõesti enesekontroll puudub ja tööpäevale eelneval õhtul ei suuda piiri pidada, siis krt helista hommikul, et oled haige või mida iganes ja maga end välja. Kui sul on selline töö...ahh ma ikka äkki ma ei jää vahele...
Sellisel tööl peab käima mööda nööri, iga väiksem viga ja eksimus tiritakse rahva ette, tehakse atraktsiooniks ja lüüakse sind avalikult risti. Huvitav et asjaosalised sellest ise aru ei saa. Alles, siin lasti lahti üks näitsik kes teles tunnistas et oli roolis joobes ja vedas teisi politseinike aga kuna tema oli kõige kainem, siis läks tema rooli...noooo anna abi
Jällegi. Mul puudub pädev haridus asja kommenteerima ja vabandan kui kellelegi ülekohut tegin.
Talle süstiti valuvaigistit, mis sisaldas etanooli, ning alles pärast seda võeti vereanalüüs. Ei tasu ainult pealkirjasid lapata . Aga kõmu on hea. Enamik nkn artikli sisu ei loe ja neitsikust saigi "rooli"joodik.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.