Miks jäävad tsiklil tagupidurid õrnalt peale, peale vajutamist?
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Miks jäävad tsiklil tagupidurid õrnalt peale, peale vajutamist?
Miks jäävad tsiklil tagupidurid õrnalt peale, peale vajutamist? Tegu ketaspiduriga.
-
- Tsikkel: V4
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 7 korda
Re: Rumalad küsimused 2
kevin1995 kirjutas:Miks jäävad tsiklil tagupidurid õrnalt peale, peale vajutamist? Tegu ketaspiduriga.
Kolvid on sitased vms.
-
- Tsikkel: Zx9r, kx250f, DS650X
Piduri- ja siduri töö ja peasilindrite tööpindu ja mansette määritakse.... (dot süsteem)
a) vaseliinmäärdega?
b) silikoonmäärdega?
Võrr->Jawa 638->Dnepr 650->Suzuki GSX600F->Kawasaki ZX6R->Kawasaki ZX9R ja KX250f
kevin1995 kirjutas:Miks jäävad tsiklil tagupidurid õrnalt peale, peale vajutamist? Tegu ketaspiduriga.
Ketas liiga kulunud. Silinder laheb lopuni ja tagasi ei joua enam korralikult minna.
Silinder roostes? See ei olegi nii toenaoline.
skulptor kirjutas:kevin1995 kirjutas:Miks jäävad tsiklil tagupidurid õrnalt peale, peale vajutamist? Tegu ketaspiduriga.
Ketas liiga kulunud. Silinder laheb lopuni ja tagasi ei joua enam korralikult minna.
Silinder roostes? See ei olegi nii toenaoline.
Piilusin korra sinna kolvi juurde, õrnad roostetäpid kolvil peal küll(masin on üle 1a. seisnud ka lihtsalt).
Kuidas see korda teha?
kevin1995 kirjutas:skulptor kirjutas:kevin1995 kirjutas:Miks jäävad tsiklil tagupidurid õrnalt peale, peale vajutamist? Tegu ketaspiduriga.
Silinder roostes? See ei olegi nii toenaoline.Piilusin korra sinna kolvi juurde, õrnad roostetäpid kolvil peal küll(masin on üle 1a. seisnud ka lihtsalt).
Kuidas see korda teha?
Mul sama viga hetkel. Jääb kuidagi vilisema või midagi sellist aga kindlasti on mul klotsid kulunud ja isa pakkus kah et peaksin laiali võtma ja ilusti ära puhastama
peitupaik kirjutas:Mul sama viga hetkel. Jääb kuidagi vilisema või midagi sellist aga kindlasti on mul klotsid kulunud ja isa pakkus kah et peaksin laiali võtma ja ilusti ära puhastama
mul jääb täitsa blokki, raskelt ratas liigub ainult veel(puki peal), tagupidur jääb ikka väga kõvasti peale. Vaatab homme, puhastab ära sealt, äkki aitab.
Re: Miks jäävad tsiklil tagupidurid õrnalt peale, peale vaju
Kui külmalt peale jäävad, siis on suppordi kolvid roostes, mustad jne. Brakecleaner ja hambaari teevad asja ära. Kui kuumalt peale jäävad, on õli liiga palju topsikus või midagi umbes.
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Sõbra Pegasol jäi piduri pumba kolb kinni. Kolvi ja silindri liugpinna vahe oli kergelt roostes. Võtsin lahti, puhastasin ja rem komplekt sisse. Asi angu uus.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2008 korda
- Tänatud: 596 korda
See asi ikka vaja algosadeks lahti ning puhastus ning rem vähemalt.Pelgalt puhastusega sa ilmselt ei pääse.Hangi kõik vajalik,ka uus õli ja siis peaks asjast asja ka saama.Kannatab ka peasilinder üle vaadata,sest pikema seismisega kogub pidurivedelik endasse piisavalt niiskust,et kõikjal sees roostet tekitada.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.