soov küüti jõgevatreffile!!!:)
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
soov küüti jõgevatreffile!!!:)
tervist! Olen suur motohuviline tütarlaps ja jõgevatreffi suur austaja, et sinna väärikalt kaherattalise seljas kohale jõuda, seega andke teada, kelle teekonna kaaslaseks mul au saada on ja siin minu tel nr 5020409.
Re: soov küüti jõgevatreffile!!!:)
Nagu tavaliselt siin foorumis selliste asjadega on, siis strateegilised mõõdud ja/või pilt
-
- Tsikkel: R1
krõllitar kirjutas:tervist! Olen suur motohuviline tütarlaps ja jõgevatreffi suur austaja, et sinna väärikalt kaherattalise seljas kohale jõuda, seega andke teada, kelle teekonna kaaslaseks mul au saada on ja siin minu tel nr 5020409.
peale mõõtude ja pildi võiks ka asukoha panna... kust kandist?
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 12 korda
- Tänatud: 25 korda
warrior.R1 kirjutas:peale mõõtude ja pildi võiks ka asukoha panna... kust kandist?
Kui pilt ilus ja mõõdud vastavad on asukoht täiesti teisejärguline .
terv
Kris.
-
kris. kirjutas:warrior.R1 kirjutas:peale mõõtude ja pildi võiks ka asukoha panna... kust kandist?
Kui pilt ilus ja mõõdud vastavad on asukoht täiesti teisejärguline
.
terv
Kris.
kusjuures pean nõustuma
-
- Tsikkel: honda st 1100
warrior.R1 kirjutas:erkop kirjutas:Nagu tavaliselt siin foorumis selliste asjadega on, siis strateegilised mõõdud ja/või pilt
tel nr kenasti ära toodud ,helista ja küsi ainult
sada sirgel kirjutas:warrior.R1 kirjutas:erkop kirjutas:Nagu tavaliselt siin foorumis selliste asjadega on, siis strateegilised mõõdud ja/või pilt
tel nr kenasti ära toodud ,helista ja küsi ainult
Lihtsam oleks siia andmed lisada

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
-
- Tsikkel: ise tegin (doonor xv1100 yam)
google ütles et selle numbriga saab tellida Tartus raamatupidamise teenuse ) kui number on õie asukoht on enam vähem teada.
Kui oleks kõik teada siis oleks igav. Muidugi ka sõna suur kirjutatud nii et võib arusaada kahtepidi kas tütarlaps on suur või on lihtsalt suur motohuviline.
-
Teema algataja
Teema on ju poolik, eelkõnelejadki on selle välja toonud.
Senikaua pole sellist sorti palved tõsiseltvõetavad, kuniks on lisatud (soovitavalt täispikkuses) pilt VÕI link Facebooki kontole VÕI keegi vana kala siin foorumis soovitab. Eluskaal ka, sest minusuguste kergekaallaste jaoks on näiteks 89-kilogrammise naisterahva transamine paras piin, ja seda ilma naljata.
Ja ilkumist pole ega tule, püsime ikka tavalistel maistel teemadel. Soovolinik võib ennast oma hauas keerutada palju tahab, naiste puhul kipub esinduslik ja silmarõõmustav esmamulje jube tähtis olema
-
reimps kirjutas:Teema on ju poolik, eelkõnelejadki on selle välja toonud.
Senikaua pole sellist sorti palved tõsiseltvõetavad, kuniks on lisatud (soovitavalt täispikkuses) pilt VÕI link Facebooki kontole VÕI keegi vana kala siin foorumis soovitab. Eluskaal ka, sest minusuguste kergekaallaste jaoks on näiteks 89-kilogrammise naisterahva transamine paras piin, ja seda ilma naljata.
Ja ilkumist pole ega tule, püsime ikka tavalistel maistel teemadel. Soovolinik võib ennast oma hauas keerutada palju tahab, naiste puhul kipub esinduslik ja silmarõõmustav esmamulje jube tähtis olema
-
Teema algataja
Asukoht teisejärguline... Et Tartust pärit tsiklimees käib enne ja peale treffi kiirelt Haapsalust läbi, et kedagi vedada? Haha.
-
Teema algataja
zx12r kirjutas:Asukoht teisejärguline... Et Tartust pärit tsiklimees käib enne ja peale treffi kiirelt Haapsalust läbi, et kedagi vedada? Haha.
Ja hui sa ei lähe, kui soovijaks on näiteks selline neiu. Ma küll läheks.
Oh wait, ma olen analoogseid asju teinud küll
reimps kirjutas:Oh wait, ma olen analoogseid asju teinud küll
+1

-
zx12r kirjutas:Asukoht teisejärguline... Et Tartust pärit tsiklimees käib enne ja peale treffi kiirelt Haapsalust läbi, et kedagi vedada? Haha.
las sõidab bussiga tartu siis ... et sealt saate treffile minna
-
- Tsikkel: honda st 1100
antud numbrile vastas meestegelane ,kes ei tea teemast midagi
-
sada sirgel kirjutas:antud numbrile vastas meestegelane ,kes ei tea teemast midagi
mida arvata oligi

-
Teema algataja
Ja sellepärast peabki "küüditatav" lisama peale õige numbri ka õige lingi oma rahvastikuregistrilehele Facebookis. Lihtne ju, nah
-
- Tsikkel: ZX10R Fighter
- Tänanud: 6 korda
sada sirgel kirjutas:antud numbrile vastas meestegelane ,kes ei tea teemast midagi
Hea sell , rikkusid poiste fap-fap-fap momendi ära
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.