Fleim: Tänuavaldused
Tänud werdinandile! Sai ka selle nii tulise tüli põhjustanud saatelõik ära vaadatud.
Minu kindel arvamus, et see oli loomulikult lavastatud värk. Pealegi samad vennad vilksatasid veel teistes kaadrites ka.
Aga see muidugi ei muuda vist eriti asja ja vaidluse sisu ...
Mina sõidaks küll tagaratta peal ka ja miks mitte ka tänaval. Paraku pole ratta mark selleks sobilik ja oskusi pole ka mitte! Ja et endale siin mitte tulist viha kaela tõmmata siis lisan, et kui oleksin trikitamiseks võimeline, siis loomulikult teeksin seda ikka kindlasti seal, kus kaasliiklejaid pole. Ausalt! No aga ohutus kauguses olev kõnnitee võiks küll rahvast täis olla
Minu kindel arvamus, et see oli loomulikult lavastatud värk. Pealegi samad vennad vilksatasid veel teistes kaadrites ka.
Aga see muidugi ei muuda vist eriti asja ja vaidluse sisu ...
Mina sõidaks küll tagaratta peal ka ja miks mitte ka tänaval. Paraku pole ratta mark selleks sobilik ja oskusi pole ka mitte! Ja et endale siin mitte tulist viha kaela tõmmata siis lisan, et kui oleksin trikitamiseks võimeline, siis loomulikult teeksin seda ikka kindlasti seal, kus kaasliiklejaid pole. Ausalt! No aga ohutus kauguses olev kõnnitee võiks küll rahvast täis olla

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.