Õnnetused mootorratastega
-
- Tsikkel: zx7r
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Re: Õnnetused mootorratastega
Mhhh kirjutas:426f kirjutas:ma saan aru et siia teemasse pannakse info avariidest ja mölisemiseks on ka kuskil teema,talvel oli selle nimi saagimine
See teema on kinni.
kmx kirjutas:macintosh kirjutas:Mõelge hetkeks sellele, et ta oleks võinud tappa lisaks endale ka kellegi teise - kellegi ema, kellegi abikaasa, kellegi lapse, kellegi isa, kellegi sõbra.
Justnimelt "oleks" kellegi kaasa võtnud, aga nii ei läinud. Mees läks üksi ja teda jäävad leinama tema sõbrad ja perekond. Ja sinu postitus mitte ei tundu küüniline vaid ongi küüniline!
Keegi paugutab suvalt relvaga, ta oleks kedagi surmanud, kuid nii ei läinud (näiteks).
---On komme muidugi, et surnuid austatakse. Kuid jah...ma ei parasta ega avalda ka kaastunnet (ma olen üldistelt kah üsna "realist"; tunded ja liigsed emotsioonid ei ole tihtipeale minule
). Ma austan nii palju (puhtalt kombest), et ma ei parasta.
Aga jah.. algaja juht, linnateel, kiirust kõvasti üle, teisi sõidukeid omajagu...need tegurid ikkagi mõjutavad. Eks ta ise teadis, mida teeb. Tore oli, et keegi peale tema oma elu ei kaotanud.
Vaidlus siin arvatavasti ei pruugi viia kuskile. Oma "faktidele" ja veendumustele jäädakse siiski kindlaks.
Tige tuleks olla selle mersu venne peale Mootorratas on inimestele ohutum kui mopeed kui statistikat vaadata. Inimene läks rahus ja miks selle kallal ilkuda kui "kõik" baigiga sõitjad on samasugused potensiaalsed mõrvarid.