caferacerid ja rotikad ja hipstermobiilid jms värk → Re: caferacerid ja rotikad jms
Re: caferacerid ja rotikad jms
Tonjuh, muidu Triton oli eesmargi pohine. Samal pohimottel ehitatud nagu Shelby cobra. Polnud nii, et klopsin suvalt kokku. Sellist ratast praegu ehitada on mottetult kallis ja sellisel juhul on originaal motekam. Siin Eestis ei tule kone alla situatsioon, et leiad kuunist vanaisa Nortoni raami, mille mootori vanaisa viiekumne kuuendal aastal maha joi.
"Cafe racer" oli algselt tahaks olla ringraja mootorratas. Selle aja ringraja mootorrattad nagid veidi teistsugused valja. Edevusest ikka ehitatud. Rebel vark noh.
Ma ei usu, et meie peaks seda asja vaga anaalselt votma. Kui praegu Triton ehitada, see on uks aeglane mootorratas. Sellist varki, sellesama rattaga ei saa kunagi olema, et wau, laheb 200 km/h valja. Tanapaeva tehase rattaga pead sellise kiiruse jaoks ainult korra rannet vaanama. Sama eesmargiga mootorratas ehitada nagu kunagi seda tehti, oleks natuke tobe voi mis?
Kujutate nuud ette, et moni chopperi mees ehitab mootorratta narkoveoks, et oleks sirgel teel hea mendi eest ara soita . Voi siis, et keegi ehitab streetfighteri, et reivile minna, kolm oopaeva jarjest speedi suua ja vaadata kas motikas on kullalt kiire, et linna uhest otsast teise saab "rohelise fooritulega".
Pean silmas seda, et votkem asju lahedalt. Mulle tundub, et cafe racer praeguses votmes on kellelegi kes ei ole nii laisk, et cruiseriga soita ja ka mitte nii enesetapjalik, et kaasaegne superbike osta. Muidugi, ehitamisroom, disainilahendused, see selline nohiku boonus.
Mul on hadasti neid kolme silindrit vaja. Monda aega tagasi oli minu meelest sihuke Yamaha mingi naeruvaarselt odava hinnaga muua. Ei nainud nii hea valja aga aluseks hea. Kes selle ostis?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.