jawa 360 käigukast

Kasutaja avatar

Teema algataja
spunkbass
Tsikkel: Jawa 350/360 1972

Re: jawa 360 käigukast

Lugemata postitus Postitas spunkbass »

Jah, Loodetavasti tulen ka varsti Eestisse tagasi ja saan oma Jawa kuuri alt välja lükata ja teema alguses mainitud töödega pihta hakata.

Tsikkelröövel, Kui ma hakkan mootorit lahti võtma, siis mis tihendid-jupid tuleks ära vahetada kindlasti, mis arvatavasti teistkordset kokkupanekut ei kannata?

Ehitan peas Jawamarkti shopping listi, et kui ühel heal päeval peaks tagasi Eestisse sattuma, siis tellimus sisse ja töö kallale.

Praeguseks on korvis lisaks käigukasti juppidele,

Kontaktiplaat ja kontaktid
Uued summutid, leegitorud
Esi ja tagaamordid,
1 velg kodaratega, kumm
Tõmmitsad
last, but not least - originaalvärv

Vaatan mis koguhinnaks tuleb ja kas tuleb odavam, kui tallinast jawa poest ostes. kusagil 750 kanti tuleb vist, kui eelistada tšehhi toodangut, ehk leiab midagi õigel hetkel foormitest ka.

Teine asi mida ma plaanin teha, on vahetada poldid kuuskantide vastu, küljeplokid juba on nendega(ei taha enam seda piina läbi elada et kruvikeerajaga hakata kinnikiilunud polti lõhkuma), ei ole küll originaal, kuid praktiline ning näeb väga hea välja. Õnneks on mul vist isegi mingi raamat olemas kus kõik poltide suurused kirjas on.

Praeguseks jääb see ootama minu naasmist kodumaale.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”