õhtust sõidukaaslast Tallinnas
Moderaator: Moded
Re: õhtust sõidukaaslast Tallinnas
Sellised pikad ringid nõuavad, vähemalt minult, parajat planeerimist tankimise osas. Keegi oskab kommenteerida, kas seal kuskil (sellel ringil) paaki täis ka lüüa saab?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 192 korda
- Tänatud: 406 korda
antsa911 kirjutas:Sellised pikad ringid nõuavad, vähemalt minult, parajat planeerimist tankimise osas. Keegi oskab kommenteerida, kas seal kuskil (sellel ringil) paaki täis ka lüüa saab?
Sinna jääb jah paar tanklat suht lähedale, nii et ära liialt muretse.
Aga kui suur sul see paak/ janu siis on, et see 150km sind nii muretsema paneb
EDIT:
tanklate paiknemine
-
Teema algataja
Neid lõike seal on sel hooajal juba üksjagu saanud sõita. Täiesti normaalne asfalt oli veel viimati, juuni lõpus. Mõni kurv tuleb suhteliselt äkki, nii et rahulikku meelt kõikidele sõitjatele!
-
- Tsikkel: KTM 890 AdvR
- Tänatud: 40 korda
Kotkas on minskine tankla 95 oli täitsa olemas.
Kui ilm ilus, liitun kah.
Martti_V kirjutas:Endal oleks päris asjalik 316 pealt m3 peale üle minna. See nagu tõukerattalt mingi yamaha ninja peale minek:D
tormavtellis kirjutas:Maaks kirjutas:see loksa tankla peaks küll ammu kinni olema.
Minul ei ava see link mitte midagi peale Eesti kaardi. Aga vahet pole, küllap saame selle tankimisega kuidagi hakkama või marsruudi kuidagi ära venitatud. Õhtuni!
Kotkast ei soovita isiklikult tankida kui just viimane häda käes ei ole...
-
Teema algataja
Motorized kirjutas:Kotkast ei soovita isiklikult tankida kui just viimane häda käes ei ole...
Hahahaha, siis peavad kõik oma karpasi ja küünlaid puhastama 10km pärast
-
- Tsikkel: KTM 890 AdvR
- Tänatud: 40 korda
mul üks turtsub jah nagu naljakalt, viimane tankimine oli smashilt tulles kotkal...
aga noh palju sellel nüüd siis tegelikult tõepõhja all on?
-
Teema algataja
tormavtellis kirjutas:mul üks turtsub jah nagu naljakalt, viimane tankimine oli smashilt tulles kotkal...
aga noh palju sellel nüüd siis tegelikult tõepõhja all on?
Ikka päris suur. Me oleme sealt kandist pärit ja sealne kütus sobib ainult vanadele masinatele mis isegi lambiõliga sõidavad Rolleritel, tsiklitel ja paljudel autodel on küünlad tahmanud ja karpad ummistanud. Kõikidel kadusid need haigused peale tankla vahetust ära
-
- Tsikkel: ZX10R Fighter
- Tänanud: 6 korda
mart211 kirjutas:tormavtellis kirjutas:mul üks turtsub jah nagu naljakalt, viimane tankimine oli smashilt tulles kotkal...
aga noh palju sellel nüüd siis tegelikult tõepõhja all on?Ikka päris suur. Me oleme sealt kandist pärit ja sealne kütus sobib ainult vanadele masinatele mis isegi lambiõliga sõidavad
Rolleritel, tsiklitel ja paljudel autodel on küünlad tahmanud ja karpad ummistanud. Kõikidel kadusid need haigused peale tankla vahetust ära
Toetan eelkõnelejate ütlusi , omast kogemusest
-
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 4 korda
Tulete Peterburi mnt. siis mis kella paiku elektrijaamast möödute? Võtaks sappa
-
- Tsikkel: Yamaha R1 track only
Ma arvan, et mingi 20.30-20.45 äkki... täpselt ei oska öelda.
-
Teema algataja
liituksin ka siis, seljakott ka tahab kaasa tulla
ja proovin õigeks ajaks järve statoilis olla
hea sõit oli ja rahvast oli murrdu .
Tagasi teel punt lagunes kaheks aga pole hullu, neid kurve oli ka teistpidi hea tõmmata.
-
Võib ka rahule jääda, teed üllatasid mind isegi - kartsin hullemat.
Grupi kaheks lagunemine oli mõneti ka minu kala, oleks võinud oodata siiski veidi kauem metsa vahelt välja jõudes - vähemalt jõudsid kõik sadamani (kes meie tempot kannatasid)
Kahju on sellest, et nii mitu ratast tänase sõidu jooksul kannatada said, üks ka nii, et tuli transport järgi kutsuda. Rattale kiiret remonti ja juhile optimismi
Väike pilt Hara sadamast:
-
- Tsikkel: KTM 690 enduroR
DGAF kirjutas:Võib ka rahule jääda, teed üllatasid mind isegi - kartsin hullemat.
Grupi kaheks lagunemine oli mõneti ka minu kala, oleks võinud oodata siiski veidi kauem metsa vahelt välja jõudes - vähemalt jõudsid kõik sadamani (kes meie tempot kannatasid)Kahju on sellest, et nii mitu ratast tänase sõidu jooksul kannatada said, üks ka nii, et tuli transport järgi kutsuda. Rattale kiiret remonti ja juhile optimismi
Kes siis veel külje maha pani?
Taaskord hirmus suurt punt veeremas, äkki teeks järgmisel korral palava ilmaga nii, et käiks kuskil vahepeal suplemas ka, saaks maha jahutada ennast. Muidu tore tiir, küllap lähen sinna omal rattal ka omapäi. Tänud Andresele, et mu peale võttis ja tänud teistele, kes peale soovisid võtta - tundub, et jõuab mind veel sõitma viia, kuniks ratas töökorda saab.
See õnnelik olin mina.. tee peal oli kruusa..ja kuna õhtutundidel silma ei torkanud siis sai legalsel kiirusel külje maha.. loodan et tagasõitjatele meeldis sädemeteshow mille korraldasin..ja hea meel, et keegi õnnetult ei lennanud otsa.
Kuna kukumispunn jäi panemata siis remondi peale läheb rohkem aega ja pappi.. paistab et paar nädalat jalamees/autojuht ..varustus tegi töö ära ja ise terve.. vasak õlg on nüüd üks suur muhk..
Suured tänud seltskonnale kes aitas ratta ülesse ja toitsid vahepeal sääski... erilised tänud DGaf'ile ja siis "tõeslisele" mehele
kes võttis seljakotiks
..
Erkole kah tänud et viis "patsiendi" ära..loodan et "patsient" saab varsti terveks!!
Päris norm sõit oli ja palju rahvast ..loodan et varsti tagasi rivis..
marguzzz kirjutas:DGAF kirjutas:Võib ka rahule jääda, teed üllatasid mind isegi - kartsin hullemat.
Grupi kaheks lagunemine oli mõneti ka minu kala, oleks võinud oodata siiski veidi kauem metsa vahelt välja jõudes - vähemalt jõudsid kõik sadamani (kes meie tempot kannatasid)Kahju on sellest, et nii mitu ratast tänase sõidu jooksul kannatada said, üks ka nii, et tuli transport järgi kutsuda. Rattale kiiret remonti ja juhile optimismi
Kes siis veel külje maha pani?
Väga muljetavaldav reis oli - hästi valitud ring, mõnus tempo ja hea seltskond!
Paar klõpsu -
http://static1.nagi.ee/i/p/841/91/21047837cd2866_l.jpg
http://static1.nagi.ee/i/p/841/91/2104784794d9e6_l.jpg
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 750 K8
Sõit oli vinge, rahvast ka üllatavalt palju ! Teinekordki
Jawa 634 1981.a
Yamsakas kirjutas:...
kirjuta kindlustusse kiri- katkestavad niikauaks kui ei sõida poliisi ära ja maksavad papi tagasi... mul oli mitmeks kuuks tehtud, aga vähem kui nädala sain sõita siis panin külje maha, niikaua kui juppe nüüd ootan ratas niivõinaa seisab. kirjutasin kirja neile, kiirelt vastati ja kannavad raha tagasi.
Homme vaatab kauaks mu "puhkus" tuleb, kui nädal kaks, vist pole mõttet.. kui kauem ei hakka oma kindlustusseltsi nuumama.
Tänud soovituse eest.. ei mõelnudki selle peale .. ainuke mõtte hetkel saada ta töökorda..autoga sõit suvel on ikka jamps.
Kri§to kirjutas:Yamsakas kirjutas:...
kirjuta kindlustusse kiri- katkestavad niikauaks kui ei sõida poliisi ära ja maksavad papi tagasi... mul oli mitmeks kuuks tehtud, aga vähem kui nädala sain sõita siis panin külje maha, niikaua kui juppe nüüd ootan ratas niivõinaa seisab. kirjutasin kirja neile, kiirelt vastati ja kannavad raha tagasi.
-
- Tsikkel: KTM 690 enduroR
-
Kui ilm ilusaks läheb siis õhtul võibolla väike tiir plaanis, muidu oli mõte homme hommikul minna - ilm pidi hommikul kena olema (http://www.yr.no/place/Estonia/Harjumaa/Tallinn/)
Sa unustasid homset temperatuuri vaadata ? Hea, et lumi veel maha ei tule, siis oleks hea "s**t suusailm".
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
DGAF kirjutas:Kui ilm ilusaks läheb siis õhtul võibolla väike tiir plaanis, muidu oli mõte homme hommikul minna - ilm pidi hommikul kena olema (http://www.yr.no/place/Estonia/Harjumaa/Tallinn/)
Väidavad, et läheb kenaks:
http://www.yr.no/place/Estonia/Harjumaa ... _hour.html