õhtust sõidukaaslast Tallinnas

Kasutaja avatar

Yamsakas
Tsikkel: 2 jalajõudu

Re: õhtust sõidukaaslast Tallinnas

Lugemata postitus Postitas Yamsakas »

See õnnelik olin mina.. tee peal oli kruusa..ja kuna õhtutundidel silma ei torkanud siis sai legalsel kiirusel külje maha.. loodan et tagasõitjatele meeldis sädemeteshow mille korraldasin..ja hea meel, et keegi õnnetult ei lennanud otsa.
Kuna kukumispunn jäi panemata siis remondi peale läheb rohkem aega ja pappi.. paistab et paar nädalat jalamees/autojuht :cry: ..varustus tegi töö ära ja ise terve.. vasak õlg on nüüd üks suur muhk..
Suured tänud seltskonnale kes aitas ratta ülesse ja toitsid vahepeal sääski... erilised tänud DGaf'ile (w) ja siis "tõeslisele" mehele :mrgreen: kes võttis seljakotiks (w) .. :bsmile: Erkole kah tänud et viis "patsiendi" ära..loodan et "patsient" saab varsti terveks!!

Päris norm sõit oli ja palju rahvast ..loodan et varsti tagasi rivis.. :bsmile:

marguzzz kirjutas:
DGAF kirjutas:

Võib ka rahule jääda, teed üllatasid mind isegi - kartsin hullemat.
Grupi kaheks lagunemine oli mõneti ka minu kala, oleks võinud oodata siiski veidi kauem metsa vahelt välja jõudes - vähemalt jõudsid kõik sadamani (kes meie tempot kannatasid) :)

Kahju on sellest, et nii mitu ratast tänase sõidu jooksul kannatada said, üks ka nii, et tuli transport järgi kutsuda. Rattale kiiret remonti ja juhile optimismi :bsmile:

Väike pilt Hara sadamast:

Kes siis veel külje maha pani?

Mine “Üritused”