Fleim: Tänuavaldused
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 572
Fleim: Tänuavaldused
Sooviksin avaldada oma suurimat tänu ja lugupidamist 2-le supermotokale kes lausa politsei saate kaamera ees suudavad Tallinna tsiklistide maine p*rsse pista. Kui kaua läheb aega enne kui need inimesed (ja neid on reitingute järgi üle 100.000.
) kes juhtusid esmaspäeval Raportit vaatama vabanevad kujutelmast, et kõik tsiklistid lasevad Tallinnas tagarattas ja püsti sadulal autodevahel. Kui me ikka järjekindlalt oma mainet ise p'rsse keerame siis pole mõtet kiruda et meile ette keeratakse, et politsei kiusab, et vanamutid tomatitega loobivad jne.
Seega veelkord palju jõudu ja jaksu supermotodele (mitte kõigile ) ja suured tänud kaasliiklejate vihaste pilkude eest.

Seega veelkord palju jõudu ja jaksu supermotodele (mitte kõigile ) ja suured tänud kaasliiklejate vihaste pilkude eest.

Annan su tänuavaldused edasi, ühinen sinuga, et ega tänav pole õige oht kus seda harrastada (eelkõige sead ju iseennast ohtu) aga ei saa kaa mainimata jätta, et kui kõik Eesti tsiklistid suudaksid sama hästi oma rattaid valitseda, oleks ehk kaa vähe turvalisem sõita...või panen millegagi nüüd puusse?
-
Ratta valitsemine on küll markimisväärne kuid............ tagarattal püstiseistes ei aita ka parim rattavalitsemine kui mõni laps või mõni sinu tuttav Raua tänaval autode vahelt teele astub. Autos vajutad pidurit.....tsikkliga sõites põikad mööda.......aga tagarattal või sadulal püsti.......???
annaks jumal, et poleks vaja teada saada
annaks jumal, et poleks vaja teada saada
Ei taha jälle mingit sõda siia, aga see "ise enda ohtu sedamine" ei ole minu jaoks nagu eriti hea argument, kuna mul päris palju tuttavaid, kes ka jala käivad... see on sama, nagu väita, et täis peaga rooli istudes riskib rooli istuja ainult endaga... või et 200ga lendav baigivend riskib ainult endaga... kui midagi nihu läheb, siis see lendav osake on päris raske ja liigub päris suurel kiirusel...WR kirjutas:(eelkõige sead ju iseennast ohtu)
supermoto meestele peaks au andma ....see kui HÄSTI NAD VALDAVAD MOTIKAT !!!
Tõstab nokka mõned sentimeetrid sinu kõrval ning kui vaja siis hakkab sinu tsiklil käike vahetama sinu eest
Olen piisavalt näinud neid situatsioone kus supermoto vennal on nokk yleval ja vaja ylikähku piduritesse lyya või ära põigata ,et vältida avariid.
Nad saavad sellega paremini hakkama kui mina kaherattaga maas .
Seega mokk mättasse !!!
Sõidke ja ärge mölisega koguaeg .....teie kadedus ajab juba OKSELE !!!!
ainult vingumine käib siin ......foorumit pole ollagi enam .....laste kari vingub ja vingub muudkui.
/me suudab oma kadedust talitseda ning kyll kunagi õpib ka selle kõik selgeks ja läheb tänava peale tsikli meeste mainet sittuma =)
Tõstab nokka mõned sentimeetrid sinu kõrval ning kui vaja siis hakkab sinu tsiklil käike vahetama sinu eest

Olen piisavalt näinud neid situatsioone kus supermoto vennal on nokk yleval ja vaja ylikähku piduritesse lyya või ära põigata ,et vältida avariid.
Nad saavad sellega paremini hakkama kui mina kaherattaga maas .
Seega mokk mättasse !!!
ainult vingumine käib siin ......foorumit pole ollagi enam .....laste kari vingub ja vingub muudkui.
/me suudab oma kadedust talitseda ning kyll kunagi õpib ka selle kõik selgeks ja läheb tänava peale tsikli meeste mainet sittuma =)
ühinen teema algataja seisukohavõtuga. ja wr võks korraldada kokkusaamise nende kahe ********.
korgits > keegi ei ole kade. lihtsalt neil vendadel on jopanud rämedalt, mida sina loed nende imelisteks oskusteks. nii on ka sinul jopanud, et sa üldse elus oled peale neid kuulsaid laksusid. nii et mõtle enne kaks korda, kui sa sellised avaldusi pillud. tänavad on liiklemiseks, mitte oma oskuste piiri pealsõitmiseks ning esinemiseks. kui seda teha tahad, mine rajale või piiratud alale, ning sõida ennast kasvõi juppideks.
korgits > keegi ei ole kade. lihtsalt neil vendadel on jopanud rämedalt, mida sina loed nende imelisteks oskusteks. nii on ka sinul jopanud, et sa üldse elus oled peale neid kuulsaid laksusid. nii et mõtle enne kaks korda, kui sa sellised avaldusi pillud. tänavad on liiklemiseks, mitte oma oskuste piiri pealsõitmiseks ning esinemiseks. kui seda teha tahad, mine rajale või piiratud alale, ning sõida ennast kasvõi juppideks.
-
KORGITS- Alustades sellest, et ka sina ilma lubadeta sõidad (ja mitte eriti hästi seal juures) ei tohiks sa siin eriti sõna võtta ja kui on soovi mul mokk mättasse lüüa siis Sepp annab sulle mu telefoni ja tule löö (võin ka ise kohale tulla kui muidu pikk maa tulla on)korgits kirjutas:Nad saavad sellega paremini hakkama kui mina kaherattaga maas .
Seega mokk mättasse !!!
- Tänatud: 3 korda
- Kontakt:
tagaratas on tore asi ja kahtlemata nõuab see suurepärast ratta valitsemist, aga taevas, korgits, isegi mina, suhteliselt rahuarmastav inimene, tahan selle jutu eest kere peale anda. selleks on teised kohad, kui raske sellest aru on saada?
appi!
appi!
If it wasn't for last minute, nothing would ever get done.
Lasteaia kasvatajad sa vajad tõesti .
Esiteks load on juba ammu käes minul.
Teiseks....kuna sa oled meil väike maapoiss ning ei tea linna inimese ütlusi. Siis mokk mättasse tähendab....seda ,et sa ei möliseks pidevalt nagu armukade naine ning pistaks oma suumulgi samblikusse.
See ,et sina viimati sõitsid vene tsikliga ja seda ka vanal vene ajal ning nyyd kui oled endale saanud uue triumphi ei tee sinust mitte mingit meest . PLuss veel kadedusest lõhki minemas ,et teised oskavad sõita ja seda päris hästi ......see juures sina ei oska ega ei julge tsiklit isegi kallutada mitte üheski kurvis......sõitmisest rääkimata......hakkad mölisema foorumis mine parem sõitmist harjutama !!!!
Mäletan ,et suure suuga tahtsid seppa ja minuga joonele panna ning tänavatel kihutada...MIS ON LE RIKKUMINE !!!!!!!!! Polegi nii puhas poiss või mis ? ..... Ise õpetab ja möliseb siis aga see juures tahab ise LE'd rikkuda ning sõita ei oska yldse .
Mis siis juhtus ? Läksid proovisid oma uut tsiklit ja pärast esimest sõitu tundus see sõitmine nii julm ja raske asi ,et tuli kohe hakkata ennast välja elama foorumis ?
Masendav........arvmus sinust langes 10 kordselt ja sinuga sõitmas kyll ei tahaks käija .
Esiteks load on juba ammu käes minul.
Teiseks....kuna sa oled meil väike maapoiss ning ei tea linna inimese ütlusi. Siis mokk mättasse tähendab....seda ,et sa ei möliseks pidevalt nagu armukade naine ning pistaks oma suumulgi samblikusse.
See ,et sina viimati sõitsid vene tsikliga ja seda ka vanal vene ajal ning nyyd kui oled endale saanud uue triumphi ei tee sinust mitte mingit meest . PLuss veel kadedusest lõhki minemas ,et teised oskavad sõita ja seda päris hästi ......see juures sina ei oska ega ei julge tsiklit isegi kallutada mitte üheski kurvis......sõitmisest rääkimata......hakkad mölisema foorumis mine parem sõitmist harjutama !!!!
Mäletan ,et suure suuga tahtsid seppa ja minuga joonele panna ning tänavatel kihutada...MIS ON LE RIKKUMINE !!!!!!!!! Polegi nii puhas poiss või mis ? ..... Ise õpetab ja möliseb siis aga see juures tahab ise LE'd rikkuda ning sõita ei oska yldse .
Mis siis juhtus ? Läksid proovisid oma uut tsiklit ja pärast esimest sõitu tundus see sõitmine nii julm ja raske asi ,et tuli kohe hakkata ennast välja elama foorumis ?
Masendav........arvmus sinust langes 10 kordselt ja sinuga sõitmas kyll ei tahaks käija .
Kameeleon kirjutas:KORGITS- Alustades sellest, et ka sina ilma lubadeta sõidad (ja mitte eriti hästi seal juures) ei tohiks sa siin eriti sõna võtta ja kui on soovi mul mokk mättasse lüüa siis Sepp annab sulle mu telefoni ja tule löö (võin ka ise kohale tulla kui muidu pikk maa tulla on)
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
kui on miskit isiklikku siis klaarige seda väljaspool foorumit.
aga Korke, saa ühest asjast aru - keegi ei halvusta nende sõiduoskust, vaid seda KUS nad oma trikke teevad. Tänavaliiklus ei ole õige koht selleks ja seda mitte ainult LE järgi. Ma loodan, et võimalikke ohte suudad sa ka ise ette kujutada.
Tuleb meelde, kui poisikesepõlves nägime esimest korda Hiina karate-filmi ja pärast oli terve küla "karate-kid'e" täis.
Ja vanamehed naersid.
aga Korke, saa ühest asjast aru - keegi ei halvusta nende sõiduoskust, vaid seda KUS nad oma trikke teevad. Tänavaliiklus ei ole õige koht selleks ja seda mitte ainult LE järgi. Ma loodan, et võimalikke ohte suudad sa ka ise ette kujutada.
Tuleb meelde, kui poisikesepõlves nägime esimest korda Hiina karate-filmi ja pärast oli terve küla "karate-kid'e" täis.
Ja vanamehed naersid.
Viimati muutis Pihelgas, 03 Mai 2005, 12:09, muudetud 1 kord kokku.
korgits > idioodi mängimine linnaliikluses, mida sina kiidad siin ülimaks oskuseks ning tasemeks, kuhu tahad ka jõuda, ei ole tolereeritud. samuti su suhteliselt valimatu pasa pritsimine kõige ja kõigi suunas.
iga normaalne tsiklist peaks olema puudutatud sinu postidest antud teemas. ja tee palun endale selgeks, mis tsiklikategooriatesse kuuluvad triumph ja supermotd ja sinu garaasis sündinud eriaretised.
aga kui sa samamoodi jätkad, siis annaks tappa juba täna sulle. siiski ma loodan, et su järgmise kukkumise või bambusega loksub äkki ka mõistus paika. aga see on vist mõttetu lootus.
EDIT: Limits > respect selle viimae märkuse eest. see on liiga hea
iga normaalne tsiklist peaks olema puudutatud sinu postidest antud teemas. ja tee palun endale selgeks, mis tsiklikategooriatesse kuuluvad triumph ja supermotd ja sinu garaasis sündinud eriaretised.
aga kui sa samamoodi jätkad, siis annaks tappa juba täna sulle. siiski ma loodan, et su järgmise kukkumise või bambusega loksub äkki ka mõistus paika. aga see on vist mõttetu lootus.

Viimati muutis Credo, 03 Mai 2005, 12:09, muudetud 1 kord kokku.
korgits kirjutas:Lasteaia kasvatajad sa vajad tõesti .
......see juures sina ei oska ega ei julge tsiklit isegi kallutada mitte üheski kurvis......sõitmisest rääkimata......hakkad mölisema foorumis mine parem sõitmist harjutama !!!!
korgits kirjutas:Minu esimeseks rattaks oli 1000ccm V2 mootoriga super bike ja vanust mul 19......Noh ELUS MA VEEL OLEN aga ennem seda sai ühte autot tagant räsitud ja korra kurvist välja käidud ....nii ,et ratas kykitas 20m võsas ja mina veel 20m edasi. Aga mis oleks juhutunud kui ma oleks enne ylekäigurada tsikli peeneks lasknud ja inimesed oleks parajasti seal olnud .....ning ei oleks pidurdamisega hakkama saanud .......1000ccm bike kaalub piisavalt ,et oma kaaluga ära tappa inimesest . Ikka mõeldakse mitte ainult sinu ohutusele aga ka teiste ohutuse peale keda võib ära tappa sinu bike mis on juhitavuse kaotanud tänu sellele ,et sa ei saanud tema piitsutamisega hakkama. Et vist ikka ei tohi alla 21aastasele anda kilost tsiklist ....yldsegi.
PS: korke on ka r1 sõitnud ja SIRGEL peeneks lasknud...aga kui oleks kurv tulnud ? .....siis oleks jälle lappinud haavu

Suzuki GSX 750 Inazuma
Idioodi mängmine linna liikluses oleks siis kui oskused on puudulikud ja inimene hakkab nokka rebima ning igasuguseid trikke tegema...see juures ei valda tsiklit piisavalt hästi . Näiteks kui sina hakkad trikitama liikluses.
Ise teen enda trikke kohtades kui ei liigu yhtegi sõidukit ega inimest ....kuna pole veel oskused nii hea ,et saaks tänaval midagi teha.
Ülimalt lapsik oled !!! Kui ise ei oska siis teised ei või ......kui sõnadega ei oska sittagi selgeks teha siis kohe tappa andma ? Millegi pärast meenuvad mulle nyyd 3 seeria bemmidega rullnokad.
Mis see siia puutub asjasse ...mis kategooriasse mis tsikkel kuulub ??????
Ise teen enda trikke kohtades kui ei liigu yhtegi sõidukit ega inimest ....kuna pole veel oskused nii hea ,et saaks tänaval midagi teha.
Ülimalt lapsik oled !!! Kui ise ei oska siis teised ei või ......kui sõnadega ei oska sittagi selgeks teha siis kohe tappa andma ? Millegi pärast meenuvad mulle nyyd 3 seeria bemmidega rullnokad.
Mis see siia puutub asjasse ...mis kategooriasse mis tsikkel kuulub ??????
Credo kirjutas:korgits > idioodi mängimine linnaliikluses, mida sina kiidad siin ülimaks oskuseks ning tasemeks, kuhu tahad ka jõuda, ei ole tolereeritud. samuti su suhteliselt valimatu pasa pritsimine kõige ja kõigi suunas.
>Mhm .....oma vitsad olen juba kätte saanud. Ja Toim oskab rääkida miks honda vtr oli sitta juhitavusega ja miks esimesed pidurid olid võrdelised vana aegse jawaga =)
Hea näide olen sellest ...,et ei ole vaja suure hurraga kohe hakkata kihutama võimsa tsikliga
Hea näide olen sellest ...,et ei ole vaja suure hurraga kohe hakkata kihutama võimsa tsikliga

spinna kirjutas:korgits kirjutas:Minu esimeseks rattaks oli 1000ccm V2 mootoriga super bike ja vanust mul 19......Noh ELUS MA VEEL OLEN aga ennem seda sai ühte autot tagant räsitud ja korra kurvist välja käidud ....nii ,et ratas kykitas 20m võsas ja mina veel 20m edasi. Aga mis oleks juhutunud kui ma oleks enne ylekäigurada tsikli peeneks lasknud ja inimesed oleks parajasti seal olnud .....ning ei oleks pidurdamisega hakkama saanud .......1000ccm bike kaalub piisavalt ,et oma kaaluga ära tappa inimesest . Ikka mõeldakse mitte ainult sinu ohutusele aga ka teiste ohutuse peale keda võib ära tappa sinu bike mis on juhitavuse kaotanud tänu sellele ,et sa ei saanud tema piitsutamisega hakkama. Et vist ikka ei tohi alla 21aastasele anda kilost tsiklist ....yldsegi.
PS: korke on ka r1 sõitnud ja SIRGEL peeneks lasknud...aga kui oleks kurv tulnud ? .....siis oleks jälle lappinud haavu
korgits > aga mida need supermoto tegelased teevad siis, kui mitte ei mängi idiooti. kasvõi selle telelõigu põhjal. või korduvate enda kogemuste varal, kus tipptunnil narva maanteel sõidetakse kas teistest iga hinna eest läbi või üle ning pikivahet ja eriti külgvahet ei hoita ja olles ilmunud auto ette, pidurdatakse momentselt stoppiesse, et tagaratas maandub äärepealt kapotil ntx?
siin teiste kodanike elamusi kaasaläinud autopeeglite jms varal ei hakka tooma...
siin teiste kodanike elamusi kaasaläinud autopeeglite jms varal ei hakka tooma...
Olles ise nii jalgrattur, baigivend, rulluisutaja, autojuht kui ka jalakäia siis tean täpselt, mis tunne on kui keegi sinu auto ees tagarattal sõidab või kui keegi kesklinn -> õismäe terve tee räigelt ennast igalepoole vahele pressib ning nõelub nagu tainas. Kuigi eriti kaugemale nagu ei jõua...
Seega sõidan ise liikluses nagu autoga!
Nüüd tahaks veel seda neile kõigile öelda, kes on msn-s või kuskil jutukas A`La nimedega, et:
"peaaegu oleks 200 kmh vastassuunas laksu pannud"
"215 kmh linnas on äge"
"käisin kimamas ja panin matsu, tsikkel on täitsa tükkideks"
"210 kmh linnas, rehvi on ikka mõnus põletada"
"lasin tagarattal autodevahel"
SEE ON KÕIKE MUUD KUID MITTE LAHE!!
Sellest saate aru?
Sellistelt inimestelt tuleks ratas käest ära võtta ning eluaegne keeld peale panna... või siis ratas tagasi anda kui mõistus koju jõuab.
Kui tahad olla tegija siis tule sõida sauga ringrajal ja näita mis suudad ning kudias tsiklit valitsed! Seal võid sõita nii esi, taga kui abiratastel.. täiesti savi ja kellelegile ette sa ei jää ning liiklusohtlike situatsioone ei tekita!
Huvitav miks seal need "ässad" ei käi? Peale auto ühsestki teisest liikurist jagu ei saa või peetakse seda treeninglaagrit nii lapsemänguks, et pole nagu kohe vajagi?
Tulge sõitke seal oma vajadused ära ning olge liikluses viisakad!
Seega sõidan ise liikluses nagu autoga!
Nüüd tahaks veel seda neile kõigile öelda, kes on msn-s või kuskil jutukas A`La nimedega, et:
"peaaegu oleks 200 kmh vastassuunas laksu pannud"
"215 kmh linnas on äge"
"käisin kimamas ja panin matsu, tsikkel on täitsa tükkideks"
"210 kmh linnas, rehvi on ikka mõnus põletada"
"lasin tagarattal autodevahel"
SEE ON KÕIKE MUUD KUID MITTE LAHE!!
Sellest saate aru?
Sellistelt inimestelt tuleks ratas käest ära võtta ning eluaegne keeld peale panna... või siis ratas tagasi anda kui mõistus koju jõuab.
Kui tahad olla tegija siis tule sõida sauga ringrajal ja näita mis suudad ning kudias tsiklit valitsed! Seal võid sõita nii esi, taga kui abiratastel.. täiesti savi ja kellelegile ette sa ei jää ning liiklusohtlike situatsioone ei tekita!
Huvitav miks seal need "ässad" ei käi? Peale auto ühsestki teisest liikurist jagu ei saa või peetakse seda treeninglaagrit nii lapsemänguks, et pole nagu kohe vajagi?
Tulge sõitke seal oma vajadused ära ning olge liikluses viisakad!
Viimati muutis madone, 03 Mai 2005, 12:40, muudetud 2 korda kokku.
-
- Tsikkel: Gold Wing 1500 SE
- Tänatud: 20 korda
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 25 korda
Ja mis siis kui ka tegid nii??? Ka oli midagi reaalsusest erinevat?Soultrain kirjutas:Kaldun arvama, et "raporti" onud ei ütle, et kuulge kutid, minge rikkuge nüüd natuke seadust ja me filmime, et siis võite ise ka oma nalja paari päeva pärast telekast vaadata...
Kohtus neid jah süüdi ei saaks mõista aga praegusel juhul ei ole mingit vahet kas paluti neil olukorda demonstreerida või siis sõideti niikaua linnapeal ringi kui neile peale satuti. Olgem ausad - selleks ei oleks pidanud eriti palju ringi tiirutama ...

terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Riding with a King!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.