SMASH 2012, 6,7 juuli
Moderaator: Moded
Re: SMASH 2012, 6,7 juuli
Esimest korda Smash-il. Nüüdsest Treffi kõrvale midagi erksamat minu igaaastasesse kalendrisse!
Tänud korraldajatele, Team Green-ile, sõpradele ja "Pühaheldeneaegtuletaevasappi Mehele" hea ilma eest!
Tervitan,
Ain
-
- Tänatud: 12 korda
SMASH taas tuntud headuses
Selles mõttes üks väheseid tsikliüritusi, kus ka kohapeal tegeletakse masinatega, mitte ei tulda kohale ainult joogi kõrvale seletama kui kõva masin kellegil on, või kui kõva ise ollakse
Eks muusikamaitsed ole ka erinevad, aga mina olin sel korral valikuga väga rahul - Taak sobib iga ilmaga
Isegi ilmaga vedas selles mõttes, et ei valanud rada veega üle, ning samas ei kõrvetanud jõhkralt 35+ kraadiga, nagu paaril eelmisel aastal
Samas tahaks ühe asja veel siinkohal ära märkida. Pühapäeval sai mindud Kiltsile, kus muuhulgas ka Stunt show oli kavas. Neli Smashil olnud meest tegid uhke etteaste ka seal. Kõige lahedam oli aga kommentaatorite tekst:
"No neil poistel küll eile ei olnud mingit pidu" ja järgmine omapärane märkus oli see, et kommentaatorid olid kindlad, et enne ei ole keegi midagi taolist näinud
Samas kurvem oli see, et uhke etteaste peale oli rahvas ikka väga leige. Ju siis oodati, millal eest ära minnakse ja autodele ruumi tehakse jälle.
Aga SMASHi kohapealt seda, et taaskord tänud korradlajatale ja jääme järgmist ootama :
see kartmatus on kasvanud väsimatus töös,
läbi kurvide ja piki sirgeid,
meid sadu kordi kandnud on mootorite sööst.
Priit_IZ kirjutas:Samas tahaks ühe asja veel siinkohal ära märkida. Pühapäeval sai mindud Kiltsile, kus muuhulgas ka Stunt show oli kavas. Neli Smashil olnud meest tegid uhke etteaste ka seal. Kõige lahedam oli aga kommentaatorite tekst:
"No neil poistel küll eile ei olnud mingit pidu" ja järgmine omapärane märkus oli see, et kommentaatorid olid kindlad, et enne ei ole keegi midagi taolist näinud![]()
Samas kurvem oli see, et uhke etteaste peale oli rahvas ikka väga leige. Ju siis oodati, millal eest ära minnakse ja autodele ruumi tehakse jälle.
Polnudki mingit pidu meil...räige SMASH oli lihtsalt 3 päeva rasket "trenni"
6 tundi magamist 3 päeva peale(noh, pigem silmad kinni autos lamamist) ja siis veeti Kiltsile, pandi 20kg rakette selga ja öeldi, et tee möllu
Noh, tegime mis suutsime ja loodetavasti jäid inimesed rahule(Eesti rahvas ongi leige
).
SMASH'i kohapealt....ei tahaks vist isegi kommenteerida, haavad on liiga värsked Kõigile tänu, kes tulid, olid ja korraldasid. Harva on meil võimalus sõita ja treenida koos maailmatasemel sõitjatega
-
- Tsikkel: American Ironhorse Slammer
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 20 korda
oli väga mõnus üritus otsast lõpuni. Tervitaks ka seda meest, kes piirdeaeda sisse lajatas, oli au seda toredust lähedalt pealt näha. Järgmise aastani!
Ise juba mitmendat korda SMASH`il ja iga aastaga hakkab see üritus aina rohkem meeldima.
Minu üllatuseks oli toodud sinna autokast, mis oli vett täis lastud. Esimestel smashi tundidel oli seal ennast hea jahutada, kuid hiljem polnud see vesi eriti kutsuv.
Sellegi poolest ideele 10punkti.
Rohkem oleks tahtnud drag`i sõita, aga mis seal ikka. Loodame et vigadest õpitakse ja järgmine aasta asi toimib paremini.
Muidu oli üritus vägev, tänud korraldajatele ja tuttavatele kes kohal olid.
Rattad ei püsi maas
Kawasaki KFX 700 -> Suzuki KingQuad 750axi
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Stunt tulemused?
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
weix2 kirjutas:Sattusin peale yhele, laupäeva õhtul, yhte kuulsin lohisemas laupäeva hommikul, palju neid veel oli?
Laupäeva õhtul nägin kuidas mingid tegelased üritasid kiirendusraja alguses oranžist cbrist pöörnauti välja võluda. Ei teagi kas nad olid napsused või lihtsalt katsusid tsiklit esimest korda, aga seda üritust oli valus vaadata. Igatahes veidi aega hiljem tulid poisid mulle vastu ning lükkasid seda sama cbri lõhkiste kondli* [Motobot: õige on "gondli*"]. Ei pea vist kümme korda arvama mis juhtus.
Siis üks tegelane lasi oma Gixxeri käigukasti laiali.
Laupäeva öösel sõitis sõber pimedas rehvidesse, nüüd on yamul esimene ratas radikas ja terveid tükke peab tsikli küljest luubiga otsima.
Eks neid laiali laskmisi ja sodiks sõitmisi oli veel...
võll kirjutas:Igatahes veidi aega hiljem tulid poisid mulle vastu ning lükkasid seda sama cbri lõhkiste kondli* [Motobot: õige on "gondli*"]. Ei pea vist kümme korda arvama mis juhtus.
See oli õppetund teemal, et kuidas teha 600se matkarattaga sportrattale kiirenduses pähe. Väga lihtne: ootad kuni sportratas end tagarattasse ja üle tõmbab (ja siis proovid tast mitte üle sõita). Et ikka julgem sõita oleks, siis oli "konkurent" eelnevalt ka pudelist julgustust ammutanud.
-
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 27 korda
Valus oli vaadata, kuidas sidureid ära kärsatati... pöörded piirajas, sidur poole peal ning kui sidur lahti lastakse, ehmatatakse ja lastakse gaas ka maha ning ratas ei hakka ringi käima..
Aga noh, mootoriSPORT ! ikka juhtub
Terv. punase VTR-ga tegelasele, kes tibi õhina saatel oma ratast pärast kohapealtki mootori jõul minema ei saanud
-
- Tsikkel: Honda CBR 900RR FireBlade
võll kirjutas:weix2 kirjutas:Sattusin peale yhele, laupäeva õhtul, yhte kuulsin lohisemas laupäeva hommikul, palju neid veel oli?
Laupäeva õhtul nägin kuidas mingid tegelased üritasid kiirendusraja alguses oranžist cbrist pöörnauti välja võluda. Ei teagi kas nad olid napsused või lihtsalt katsusid tsiklit esimest korda, aga seda üritust oli valus vaadata. Igatahes veidi aega hiljem tulid poisid mulle vastu ning lükkasid seda sama cbri lõhkiste kondli* [Motobot: õige on "gondli*"]. Ei pea vist kümme korda arvama mis juhtus.
Siis üks tegelane lasi oma Gixxeri käigukasti laiali.
Laupäeva öösel sõitis sõber pimedas rehvidesse, nüüd on yamul esimene ratas radikas ja terveid tükke peab tsikli küljest luubiga otsima.
Eks neid laiali laskmisi ja sodiks sõitmisi oli veel...
Reede öösel vastu laupäeva lennutas parklas üks mees oma Kawasaki chopper tüüpi rattale selga. Ju üritas rehvi põletada aga ei suutnud kinni hoida.
Küsiks huvi pärast et mis ilge lõugamine kell 4:45 laupäeva öösel oli? Mingi vend röökis nagu ratta peal ning läigilähedal asuvates telkides ka rahvas ärkas üles. Mingi kaklemise teema vms?
Aga jah, nagu haaaartkoor beiker seletas eespool( SoS ) siis tema tsikli võib ka smashil läbiaetud tsiklitesse kirjutada
Reedene möll oli ikka kõige parem ning suur au ja kummardus Biker24 meestele, meie masinad said laupäeva öösel viimastena rehvid alla ning meeste nägudest oli magamata tunnid ikka päris kõvasti näha.
Laptopi lohistamisele paluks rohkem osavõtjaid, kuna sõbraga esimest korda seda tehes kohe kaksikvõit ilma konkurentsita. ( triali ratastel ei ole lihtsalt massi selleks ürituseks ) Korraldajad ka suht pettunud ilmselt selle koha pealt. Aga jäidki paar laptopi järgmiseks aastaks.
Üks korraldaja vms oranzi vestiga, ei tahtnud miskipärast et me sõbraga läheks burnouti tegema sinna kus kõik seda tegid. Pärast pikka seletamist, et selle jaoks see rehvgi anti ning tahaks ikka tagasi biker24 rehvi anda katkilastuna, sai lõpuks tast ka mööda. Mainin ära et ei olnud segi vms et ei peaks laskma platsile meid. Aga tema küll kaine ei olnud
Kui juba eestlastele tavapäraselt on mindud peale kiidusõnu üle kriitikale, siis paneks ka midagi südamele.
Täispeaga burnoutide üritamine, kari inimesi ümber, ise täis nagu tinavile ja korraldaja särk seljas, ei ole ikka normaalne küll. Ja selliseid punnitajaid oli ikka liiga palju, vaadati pealt ja oodati kukkumist lihtsalt. Need turvad olid sinna ainult särki kandma palutud, kedagi turvata nad küll ei suutnud(arvatavasti ei julgenud ka). Oli ju kinnine, aiaga piiratud ala kus seda teha oleks saanud või nagu enamus inimesi tegi, ajas ikka tsikli nina metsa/võsa/rehvide poole ja proovis siis. Arusaadav on ka see, et korraldajad ise(need keda mina tunnen ja väga korralikud/asjalikud inimesed on võrreldes eelmainituga) ei jõua lihtsalt kõikjale. Aga noh, õnneks enamus on terved ja töökorras Keegi murdis jala, kuid vast jäi temagi elama.
-
- Tsikkel: SUZUKI Bandit 1200 S
Üritus oli super aga mul ka paar kehva kogemust !
Paksud ja jämedad kriitika nooled lennutaks toitlustajate poole , kuna see oli küll väga kehval tasemel . Jääs pihviga purgerid lastele ja mingisugune supilurr ( mida küll supiks pidada ei saanud ) hommikustele meestele jne.jne. ei hakka pikka romaani siia kirjutama küll kokad ise teavad.
Läpaka lohistamisest niipalju,et meie ei näinud küll seda, sest üks korraldajatest ütles meile, et see toimub lava ees ja oodake siin varsti hakkab ja tänu selle jäid mitukümmend või isegi sadakond inimest põnevast vaatemängust ilma.
Aga muidu oli kõik OK ja järgmine aasta kindlasti kohal ! Edu ja jäksu korraldajatele.
Oma esimest SMASHi kiidan ainult takka - jäin väga rahule! Jäi mulje, et korraldajad võtsid asja väga hingega.
nirgi kirjutas:Paksud ja jämedad kriitika nooled lennutaks toitlustajate poole , kuna see oli küll väga kehval tasemel . Jääs pihviga purgerid lastele ja mingisugune supilurr ( mida küll supiks pidada ei saanud ) hommikustele meestele jne.jne.
Alternatiivne seisukoht - mina olin just vastupidi positiivselt üllatunud suure toitlustustelgi kvaliteetsetest roogadest. Supp oli laupäeva hommikul jah lurr, aga seda ka tibid hoiatasid, et pole valmis ( seega liha maitse levimata ).
-
- Tsikkel: Yamaha R1 TURBO
Korraldajatele häbi- häbi! Kui te korraldate sellise mahuga üritust, siis oleks viisakas hoolitseda külaliste eest paremini!!! Alustaks elementaarsete pesemis võimaluste puudumisega (autokasti täit õlu haisulist vett ei saa lugeda pesemis võimaluseks) Oli jah mingi tünn vett ja 1 meetrine voolik millega oleks saanud parimal juhul koera pesta. Oleks pidanud välidussidele mõtlema (kasvõi tasulistele saunadele jne.) Ajakava ei pidanud ei esimesel ega ka teisel päeval paika paar tundi!!!! Enamus auhindu jäi välja jagamata, kuna keegi ei saanud aru kunas autasustamine on ja lava ääres ootamine ka suht mõtetu. Sama seis üritustega, osavõtjaid vähe sest paljud lihtsalt ei jõudnud enam oodata varustuses +30c päikese all. Jutt et 10 min. pärast venis ikkagi tunniks!
Kiirendus rada Reedel pooleteist tunnise viivituse järel pääsesime rajale ok. Laupäeval ......... paar sõitu ja ......... siis veel....... ja siis öeldi et ainult üks rada toimib, nii keerasid enamus rahvast otsa ringi, sest rajale saamise ootamise aeg oli üle tunni!!!
Söök tõesti alla igasuguse arvestuse nõrk, grill liha- seest toores, järjekord pikk!
Turvalisusest ei hakka siinkohal rääkima, kui siis ainult nii palju et lennuvälja kiirendusrada oleks pidanud olema jagatud kaheks eri reaks, ühest minnakse ja teisest tullakse! Nägin olukordasid kus oleks olnud laup kokkupõrkeid kuna kumbki ei saanud aru kuhu poole hoidma peaks et vastu tulijaga kokku ei paneks!!! Hea et kõik elus terved!
Muidu on ürituse idee väga- väga hea, kuigi mul jäid enamus asju nägemata tulen ma järgmine aasta kindlasti kohale!
Korraldajatele soovin jõudu, jaksu ja suuremat meeskonda, kes suudaks asju järjestada nii nagu mõeldud oli!
-
- Tsikkel: Yamaha r6
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 1 kord
Janar.R1 kirjutas:Korraldajatele häbi- häbi! Kui te korraldate sellise mahuga üritust, siis oleks viisakas hoolitseda külaliste eest paremini!!! Alustaks elementaarsete pesemis võimaluste puudumisega (autokasti täit õlu haisulist vett ei saa lugeda pesemis võimaluseks) Oli jah mingi tünn vett ja 1 meetrine voolik millega oleks saanud parimal juhul koera pesta. Oleks pidanud välidussidele mõtlema (kasvõi tasulistele saunadele jne.)
Tõepoolest! Olin kaks päeva kohapeal ja pesta sain ainult hambaid. Üritus oli ülikõva ja järgmine aasta olen kindlalt kohal!
Mis te tulite kahepäevasele vaba õhu üritusele vanni võtma ja pesema või? Meri oli (ja on vist siiamaani) põhimõtteliselt kiviga visata.
(Ma olen muidugi harjunud veidi rohkem vabas õhus viibima, seega võibolla pingutan ma üle ja kaks päeva pestud hammastega vabas õhus viibimine on siiski overkill ja osalejatelt liiga palju nõutud.)
reimps kirjutas:Mis te tulite kahepäevasele vaba õhu üritusele vanni võtma ja pesema või? Meri oli (ja on vist siiamaani) põhimõtteliselt kiviga visata.
(Ma olen muidugi harjunud veidi rohkem vabas õhus viibima, seega võibolla pingutan ma üle ja kaks päeva pestud hammastega vabas õhus viibimine on siiski overkill ja osalejatelt liiga palju nõutud.)
Hommikuti on sealt hea suu lahti mere poole kõndida, kui kohale jõuad on viinahais suust kadunud ja saad inimesena tagasi tulla
Aga muidu 100% nõus sinuga. See kes dušši ja muid luksusi soovib, ei pea ööseks metsa jääma vaid võib kuskil hotellis/turismitalus ööbida.
-
reimps kirjutas:Mis te tulite kahepäevasele vaba õhu üritusele vanni võtma ja pesema või? Meri oli (ja on vist siiamaani) põhimõtteliselt kiviga visata.
Ei olnud ''overkill'' ja olen täitsa elu ja tervise juures Esimesel päeval võtsin kiirendusest ka osa ja eks varustus seljas teeb oma töö. Teisel päeval proovisin ka kiirendusest osa võtta, aga siis ei pidanud enam vastu kuumusele. Pm kolm päeva ilma pesemata pole minu jaoks kuigi meeldiv, kuna olen harjunud ennast igapäevaselt pesema
Oleks piisanud tasulisest saunast ja ämbri täiest veest, et päeva lõpus sellest kleepekast lahti saada.
-
- Tsikkel: Yamaha SZR660
- Kontakt:
Järgmine kord siis metsa ronijatel tasuks endaga kaasa "vedida" selline tore asjandus - siis saad iga päev pesta. http://www.travermotox.ee/index.php?tr=3&ctg=85&it=2955 laupäeval oleks saanud mitu head tiiru sooja vett omale "keeta" selles.
Nohh.. fotograafid... kus pildid on???
Born to Be (D)EVIL...
Kurjusekehastus...
SZR 660
kui juba virisemiseks läks, siis mulle ei meeldinud enduromehed, kes arvasid et see kruusatee kannatab täie pasaga lasta küll, niiet kivirahe üle vastu tulijate käib... ma sõitsin ka sael kiiremini kui keskmine pensionär, aga vähemalt vastu tulijate juures võtsin hoo maha.
muidu oli mõnus äraolemine, mingist ajakavast suurt aimu polnud nagunii, sai lihtsalt ringi tsillida ja kuskil miskit koguaeg toimus
-
mart211 kirjutas:reimps kirjutas:Mis te tulite kahepäevasele vaba õhu üritusele vanni võtma ja pesema või? Meri oli (ja on vist siiamaani) põhimõtteliselt kiviga visata.
(Ma olen muidugi harjunud veidi rohkem vabas õhus viibima, seega võibolla pingutan ma üle ja kaks päeva pestud hammastega vabas õhus viibimine on siiski overkill ja osalejatelt liiga palju nõutud.)Hommikuti on sealt hea suu lahti mere poole kõndida, kui kohale jõuad on viinahais suust kadunud ja saad inimesena tagasi tulla
![]()
Aga muidu 100% nõus sinuga. See kes dušši ja muid luksusi soovib, ei pea ööseks metsa jääma vaid võib kuskil hotellis/turismitalus ööbida.
Ma olingi mõlemad ööd hotellis!!! Ja küsimus polegi selles, küsimus on mitmepäevaste ürituste korraldamises! Mõni võib arvatavasti õluga pead pesta ja rehvi tükiga hambaid nühkida, tema jaoks ehk ongi see normaalne! Aga enamik inimesi elavad tsiviliseeritud ühiskonnas ja tahavad ennast normaalselt ka selles osas tunda!
-
all4uan4 kirjutas:Järgmine kord siis metsa ronijatel tasuks endaga kaasa "vedida" selline tore asjandus - siis saad iga päev pesta. http://www.travermotox.ee/index.php?tr=3&ctg=85&it=2955 laupäeval oleks saanud mitu head tiiru sooja vett omale "keeta" selles.
![]()
Nohh.. fotograafid... kus pildid on???
Hea leiutis
-
Leidsin hulgaliselt pilte siit : http://pilt.delfi.ee/album/259601/
Järgmine aasta jätan magamiskoti maha ja võtan selle 20l dussikabiini kaasa Ving vingumiseks, aga ma arvan, et smash kogub iga aastaga hoogu ja külastajate arv suureneb iga aastaga. Vb saab sellest virinast korraldajatel tulevaks aastaks midagi hoopis kõrvataha panna. Kogu see möll oli ülikõva ja ma olen väga rahul, et kohale tulin. Seda mis kohapeal toimus juba igapäev ei näe!
-
Kristjan85 kirjutas:Leidsin hulgaliselt pilte siit : http://pilt.delfi.ee/album/259601/
Järgmine aasta jätan magamiskoti maha ja võtan selle 20l dussikabiini kaasaVing vingumiseks, aga ma arvan, et smash kogub iga aastaga hoogu ja külastajate arv suureneb iga aastaga. Vb saab sellest virinast korraldajatel tulevaks aastaks midagi hoopis kõrvataha panna. Kogu see möll oli ülikõva ja ma olen väga rahul, et kohale tulin. Seda mis kohapeal toimus juba igapäev ei näe!
Olen Sinuga ühel meelel!
-
-
- Tsikkel: ZX10R Fighter
- Tänanud: 6 korda
Kui nii koledad ja vastukarva käivad asjad juhtuma hakkasid , kas siis ära ei saanud minna ? Kui jäite kohale ja ära kannatasite , siis oli ju talutav
Mina ei näe siin küll midagi hirmsat - täiesti tavapärane väliüritus . Ja kui siia juurde veel liita veel sikklirahva olemus oli tegemist suhtelistelt rahumeelse üritusega . Toit oli paha / kallis ? Tundus , et korraldaja ei teinud küll mingeid piiranguid oma nodi sisse tassimisel , seega puhas enda viga ! Kui arvestada
Korralik üritus :
Kirju ja enamuses heal tasemel võstlejate seltskond
Super bändid , eriti Katta Kuulmin üllatas positiivselt
hea võimalus kohtda tuttavatega , keda iga päev ei näe
hea seltskond
kohati kõige odavam ja ka kõige maitsvam söök
Ainukene nikk oli liiga palav ilm !
-
Gornholio kirjutas:Kui nii koledad ja vastukarva käivad asjad juhtuma hakkasid , kas siis ära ei saanud minna ? Kui jäite kohale ja ära kannatasite , siis oli ju talutav
Mina ei näe siin küll midagi hirmsat - täiesti tavapärane väliüritus . Ja kui siia juurde veel liita veel sikklirahva olemus oli tegemist suhtelistelt rahumeelse üritusega . Toit oli paha / kallis ? Tundus , et korraldaja ei teinud küll mingeid piiranguid oma nodi sisse tassimisel , seega puhas enda viga ! Kui arvestada
Korralik üritus :
Kirju ja enamuses heal tasemel võstlejate seltskond
Super bändid , eriti Katta Kuulmin üllatas positiivselt
hea võimalus kohtda tuttavatega , keda iga päev ei näe
hea seltskond![]()
kohati kõige odavam ja ka kõige maitsvam söökAinukene nikk oli liiga palav ilm !
Suvi on ju- väljas ongi palav!
-
- Tsikkel: SV1000
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 2 korda
Väga hea üritus oli, kuigi oleks võinud reedel minna, sest laupäeval ilmselgelt olid paljudel kohalolijatel kummid pooltühjad juba. Igamehe tsiklimänge oleks võinud ka umbes üks veel olla. Läpaka lohistamise raisk magasin maha...
Ja muidugi... Yamaha Diversion ei ole enam. Ei, ei läinud laiali, ärisin maha. Lähipäevil toon suurema, uhkema, võimsama.
Järgmise SMASHini!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.