SMASH 2012, 6,7 juuli
-
- Tsikkel: Yamaha R1 TURBO
Re: SMASH 2012, 6,7 juuli
mart211 kirjutas:reimps kirjutas:Mis te tulite kahepäevasele vaba õhu üritusele vanni võtma ja pesema või? Meri oli (ja on vist siiamaani) põhimõtteliselt kiviga visata.
(Ma olen muidugi harjunud veidi rohkem vabas õhus viibima, seega võibolla pingutan ma üle ja kaks päeva pestud hammastega vabas õhus viibimine on siiski overkill ja osalejatelt liiga palju nõutud.)Hommikuti on sealt hea suu lahti mere poole kõndida, kui kohale jõuad on viinahais suust kadunud ja saad inimesena tagasi tulla
![]()
Aga muidu 100% nõus sinuga. See kes dušši ja muid luksusi soovib, ei pea ööseks metsa jääma vaid võib kuskil hotellis/turismitalus ööbida.
Ma olingi mõlemad ööd hotellis!!! Ja küsimus polegi selles, küsimus on mitmepäevaste ürituste korraldamises! Mõni võib arvatavasti õluga pead pesta ja rehvi tükiga hambaid nühkida, tema jaoks ehk ongi see normaalne! Aga enamik inimesi elavad tsiviliseeritud ühiskonnas ja tahavad ennast normaalselt ka selles osas tunda!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.