Kuritöö ja karistus : kihutada või mitte kihutada → Re: Fleim: politsei eest ära sõitmine

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1095 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Re: Fleim: politsei eest ära sõitmine

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

a501322914 kirjutas:

Load ju ka 3eks kuuks lähevad ning märge jääb eluks ajaks. Mis need mendid veel tahavad? Giljotineerimist ja laiba riputamist raekoja platsile ???
Hoidkem ikka meeles et tüüp sõitis maanteel mitte ei tabanud mendid teda röövmõrva sooritamast........

Puhka väheke, mendid ei taha, inimeste õiglustunne tahab.
Mul võeti teise korra eest (esimesel +32 km/h möödasõidul teisel kaks päeva vähem, kui aasta hiljem +21km) load 2 kuuks hoiule ja 400€ trahvi. Kujuures, mul oli enne seda 15 aastat puhas leht. Selles valguses läks vennal ikka megaahästi. Mõistlik karistus sellistele allumatutele maantemürskudele algabki sealt 6 kuud jalamees + nädal aresti. Kuskiltkohast läheb ju piir ka.
Ma pole mingi ingel, ikka kipun rohkem keerama, kui lubatud. Vähemalt ma tean, et mul pole selleks õigust ja kui kinni peetakse, siis pole just palju kobiseda.

OT'd ka: Tulin pühapäeva õhtul Pärnust, vahetulet enne Märjamaad pani üks baigiline mööda. Pärast Märjamaad oli politsei vastasteepoolel mõõtmas ja peatamas. Kiirus selgelt liiga suur. Aga kuna vastutulev liiklusvoog ei lasnud politseil teed ületda, siis jäigi tsikkel peatamata. Kõõlusid küll teeserval aga võta näpust. Vahel mõnel ikka veab ka.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”