Dunlopi rehvid

Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
  1. Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
  2. Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!

Teema algataja
Credo

Dunlopi rehvid

Lugemata postitus Postitas Credo »

Tere,

Selline küsimus: kas keegi on oma rattale alla pannud Dunlopi rehve (D404F ja K555R täpsemalt)? Olemasolevad Bridgestoned ajavad oksele. Avonit ei julge, Metzeler on liiga libe ja kõva.

Kasutaja avatar

mella
Tänatud: 1 kord

Re: Dunlopi rehvid

Lugemata postitus Postitas mella »

Mis bridged sul all on ja mis nende viga?

Teema algataja
Credo

Lugemata postitus Postitas Credo »

peamine bridgede "viga" on see, et konkreetse ratta all see muster pidurdades veab paremale ära. umbes nagu bokserbemmi baigiga gaasi andes tõmbab ühele poole.
ei midagi eripärast, tavaline käitumine tegelikult nagu paljud on kurtnud.
muidu vastu peab ja teeb oma tööd suurepäraselt.
homme vaatan, mis seal all on täpsemalt...

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1974 korda
Tänatud: 568 korda

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Sõbral X11 all sellised http://www.dunlop.eu/dunlop_euen/mc/tyr ... art_II.jsp
pidavat olema väga ok

Endal sellised,minu julgus lõppeb enne kui selle rehvi pidamine,tänaseks 10000 sõidetud ja pool mustrit on kindlasti alles.Kanti pole kulunud.
http://www.dunlop.eu/dunlop_euen/mc/tyr ... _GT501.jsp

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Kasutaja avatar

mux2hot
Tsikkel: VFR800
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas mux2hot »

Credo kirjutas:

Tere,

Selline küsimus: kas keegi on oma rattale alla pannud Dunlopi rehve (D404F ja K555R täpsemalt)? Olemasolevad Bridgestoned ajavad oksele. Avonit ei julge, Metzeler on liiga libe ja kõva.

D404 on jätnud väga hea mulje. Ei kisu kuhugi, pidamine hea nii kuivas kui märjas, peab vastu ca 15000km. Bridgestone G702 ainus positiivne omadus on pikk läbisõit, mul pidas see vastu ca 30000km, kuid märjaga libe kui .... ;). Enam seda rehvi alla ei paneks isegi kui tasuta saaks.

Kasutaja avatar

Ivoonu
Toetajaliige
Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
Tänanud: 109 korda
Tänatud: 65 korda

Lugemata postitus Postitas Ivoonu »

mux2hot kirjutas:
Credo kirjutas:

Tere,

D404 on jätnud väga hea mulje. Ei kisu kuhugi, pidamine hea nii kuivas kui märjas, peab vastu ca 15000km. Bridgestone G702 ainus positiivne omadus on pikk läbisõit, mul pidas see vastu ca 30000km, kuid märjaga libe kui .... ;). Enam seda rehvi alla ei paneks isegi kui tasuta saaks.

Mul just sai Dunlop 404 rehv omadega õhtule ja ostsin Bridgestone G702'e, mis on veel küll alla panemata ja nüüd siis selline uudis, et vihmaga ei tasugi sellega tee peale roniuda :shock: Dunlop oli küll igal teel ja iga ilmaga hea pidamisega.

Kasutaja avatar

mux2hot

Ivoonu kirjutas:

Mul just sai Dunlop 404 rehv omadega õhtule ja ostsin Bridgestone G702'e, mis on veel küll alla panemata ja nüüd siis selline uudis, et vihmaga ei tasugi sellega tee peale roniuda :shock: Dunlop oli küll igal teel ja iga ilmaga hea pidamisega.

Kui oled rehvi rattale alla pannud ja sõidukogemus sellega olemas anna teada kuidas käitub, äkki oli minu oma lihtsalt õnnetu eksemplar.

Kasutaja avatar

mux2hot

Nüüd on olemas võrreldav kogemus ka rehviga Pirelli MT66. Minu rattal olid all pea-aegu siledaks kulunud Dunlop D404 ja teisel rattal (mõlemad VN900C) korraliku mustriga Pirelli MT66. Kui märjal asfaltil oli minu ratta rehvidel pidamist veel küll, siis sõbra ratas juba ujus ja hakkas kurvides saba liputama. Senise kogemuse põhjal ütleks küll, et elu ja tervis maksab rohkem odavamate rehvidega kokku hoitud 50€.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”