Fleim: politsei eest ära sõitmine

Kasutaja avatar

piibek
Tsikkel: Yamaha R1

Re: Fleim: politsei eest ära sõitmine

Lugemata postitus Postitas piibek »

mmz kirjutas:
piibek kirjutas:

Enne pidurdamist võis kiirus olla maximaalselt 60 kandis, kukkumise hetkel vast mingisugune 40 km/h. Aga see pole üldse asja point.. Antud hetkel nad lihtsalt nägid õnnetust ja kohe täiesti ilma mingisuguse aluseta teadsid kohe öelda, et õnnetus juhtus liiga suure kiiruse tõttu.

Mul oli tume visiir ja väljas oli pime ka, ei näinud teekatet korralikult.. midagi jäi ilmselt ratta alla, ning see ka põhjustas esiratta libisemist. Kukkusin vasakule küljele ja murdsin rangluu.

.. Reporteri video on küll "geeniuste" meistriteos :D

Sellisel juhul ju on õigus, et juhtus valesti valitud sõidukiiruse tõttu. Oleksid valinud kiiruse vastavalt tee ja ilmastikuoludele, ehk siis sõitnud aeglasemalt ja reaalselt ikkagi näinud, kuhu sõidad, oleks praegu ilmselt ratas terve ja ise ka. :)
Ega lubatud sõidukiirus pole see, millega sõitma peab. Talvel kiilakaga lumetormis ei ole ka mõistlik piinliku täpsusega 90 alas 90-ga sõita ju. Kui norima hakata, siis oleks võinud uudise koostaja lisada veel selle, et õnnetus juhtus valesti valitud sõidukiiruse, mittenõuetekohase varustuse kasutamise ja kogenematuse tõttu. See poleks ju parem olnud? :)

edit: Antud hetkel vist natuke vale teema selle arutamiseks. :)

Vale teema jah, et arutada. Ja eks Sul ole natukene õigus ka. Aga naljakas lugu selle asja juures on veel see, et õnnetus ise juhtus juba 4 nädalat tagasi aga ütlusi võeti alles nüüd. Et kust nad siis nii täpselt varem teadsid kohe seda öelda, ilma, et keegi midagi neile rääkinud oleks? Ennetada ja oletada võib alati aga minu kiirus ja õnnetuse tagajärjed ei saanud absoluutselt viidata sellele, et tegemist oli suure kiirusega. Eks norida võib iga asja kallal.. Sõitma läksin tegelikult valges ja koju lootsin ka valges jõuda.. aga sõit kujunes pikemaks, kui arvasin ja teist visiiri mul ka kaasas polnud. See selleks.. ma lihtsalt arvan, et sellised asjad kajastatakse meedias prohvülaktika mõttes meelega üle, et teised ettevaatlikumad oleksid. Aga sedasi minu maine maha teha ja valetada .. pole ju ka ilus.

Kitse näide +1

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”