Fleim: politsei eest ära sõitmine

Kasutaja avatar

piibek
Tsikkel: Yamaha R1

Re: Fleim: politsei eest ära sõitmine

Lugemata postitus Postitas piibek »

reinz kirjutas:
piibek kirjutas:

Kui oleks 290 km/h fikseeritud kiirus, siis oleks hoopis teised jutud.

Mõeldaksegi välja igasugu muinasjutte, nagu minulgi, kui mul väike õnnetus juhtus. Nemad muidugi teadsid öelda, et kaotasin valesti valitud sõidukiiruse tõttu kontrolli sõiduki üle.. nad võtsid selle täiesti lambist kusjuures, sest ühtegi pealtnägijat otseselt ei olnud ja ma võin kindlalt väita, et õnnetus ei juhtunud valesti valitud kiiruse tõttu.. aga mis siin ikka. Nii, et see 290 km/h võis ka vabalt üle pingutatud olla.. võis ka mitte. Aga fakt on see, et neil on õigus igal pool pasundada sellest, olenemata asjaoludest.

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/1 ... d=64512272

BTW, pealkiri pole minu kohta (vt. neljas lõik).

mis põhjustas kukkumise ja kui saladus pole mis kiirus võis olla?

Enne pidurdamist võis kiirus olla maximaalselt 60 kandis, kukkumise hetkel vast mingisugune 40 km/h. Aga see pole üldse asja point.. Antud hetkel nad lihtsalt nägid õnnetust ja kohe täiesti ilma mingisuguse aluseta teadsid kohe öelda, et õnnetus juhtus liiga suure kiiruse tõttu.

Mul oli tume visiir ja väljas oli pime ka, ei näinud teekatet korralikult.. midagi jäi ilmselt ratta alla, ning see ka põhjustas esiratta libisemist. Kukkusin vasakule küljele ja murdsin rangluu.

.. Reporteri video on küll "geeniuste" meistriteos :D

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”