Suzuki Gsx (1990)

skulptor

Re: Suzuki Gsx (1990)

Lugemata postitus Postitas skulptor »

Teema kull vana aga minu rattal teemale vastavad jamad. Ratas midagi sinnakanti. Keegi "Tuul" vist oli mu ratta pikali lukanud. Varem on ka jonksutanud ja nii. Seekord enam kaima ei lainud. Kuunlad tundusid marjad jne. Lopuks tuli valja, et kutust ikka ei saa korralikult. Arvatavasti kohe ei kaivitunud ka oopaeva kulili lebamise parast.

Tuli valja, et kutusekraan, mis minu arvates jooksis lahinal(ei olnud korras vaakumiga), oli umber motelnud ja enam pentsu valja ei anna. Kui kraani hoovale vajutan, siis hakkab uhkelt nirisema(vaakumkraan ja pri asend). Vaakumiga sama asi. Mul juba voolikuga vaike lisa vaakumkraan vahel ja kasutaks pri asendit kuni talveni, mil motleks sinna midagi normaalset valja.

Kas originaal vaakumkraanilt saab lihtsalt mingi zimmeringi minema visata ja teha selle ajutiselt, no lihtsalt toruks. Kohitseks seda kraani veidi, karistuseks. Uus ajutine vaakumkraan juba paigaldatud aga tahaks, et see tootada saaks.

Loo taiskuu ajal Jarve Selveri ees nael labi kraani soovitused sobivad ka. Peaasi, et toimiks.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”