SMASH 2012, 6,7 juuli
Moderaator: Moded
Re: SMASH 2012, 6,7 juuli
Sturm kirjutas:Reimps saab SMASHil oma biker.ee allkirja tõestada!
Nii et, naised, pange end valmis - saate tormi joosta mu peale. Kõik võtted lubatud, meditsiiniline abi on kohapeal olemas
-
Teema algataja - Postitusi: 163
- Tsikkel: Rommel the Bomber
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
Olgu veel öeldud, et kokku on meil 4 bändi meeleolu loomas. Ehk siis 2 esinejat reedel ja samuti laupäeval.
Mul on üle üks kena neiu, kellel pole millegagi minna, aga tahaks hirmsal moel kellegi tagaistet soendada marsruudil Tln-Rutja-Tln.
Strateegilised mõõdud ei ületa taluvuspiire, ülemäära tüütu lobamokk ka pole. On varem sõitnud ja oskab ka kallutada.
Aaa, minu nõudliku maitse järgi on üle keskmise kena ka, niiet pole kohale jõudes vaja põõsa taga teda maha panna, et üksi platsile veereda.
Kontakti saab minu käest.
EDIT: Reedest pühapäevani on ajavahemik, aga eks "the Transporter" täpsustab neiuga ise üle
EDIT2: Konfidentsiaalsus 95% garanteeritud, ma proovin, et ma ei hakka eriti nina alla hõõruma või muud moodi nokkima. Lubamine oleks liigne luksus
-
- Tsikkel: Honda VTX 1800R, Honda CB500
- Tänanud: 1 kord
- Kontakt:
reimps kirjutas:Mul on üle üks kena neiu, kellel pole millegagi minna, aga tahaks hirmsal moel kellegi tagaistet soendada marsruudil Tln-Rutja-Tln.
Strateegilised mõõdud ei ületa taluvuspiire, ülemäära tüütu lobamokk ka pole. On varem sõitnud ja oskab ka kallutada.Aaa, minu nõudliku maitse järgi on üle keskmise kena ka, niiet pole kohale jõudes vaja põõsa taga teda maha panna, et üksi platsile veereda.
Kontakti saab minu käest.
Reimps, sul mõistlik vast täpsustada kuupäevad, millal tütarlaps saabuda ja lahkuda soovib Muidu mõni agar tsiklist rebib veel vaese naiska endale telki ära
-
- Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
- Tänanud: 125 korda
- Tänatud: 62 korda
Võimalik, et pakkuda TLN-SMSH-TLN 2x tagumist kohta laiutamiseks. Kel huvi, PS.
Tegu 2x2 rattalisega ehk siis 4 rattalisega ehk siis autoga. Marki ei ütle.
Teatavasti toimub SMASHIL ka Eesti Motomissi valimised! Sel aastal jagub nänni Motomissidele rohkem, seega kutsuge kõik oma sõbrannad ja tuutavad neiud kaasa, sest auhinnafond on juba üle 400€.
KÕIGI NENDE TSIKLIHUVILISTE NAISTE VAHEL, KES REGISTREERUVAD, INTERNETIS LOOSITAKSE VÄLJA MIDAGI VÄGA MÕNUSAT MOTOMISSI SPONSORITELT!
Registreerumiseks tuleb saata kiri Motomissi facebooki lehele https://www.facebook.com/pages/Eesti-Mo ... 9047841368 kirjas peab olema osavõtja ees- ja perekonnanimi vanus ning lemmiktsikli mark. PS! Ainult esimesed kümme saavad osaleda ning kohti jääb aina vähemaks, seega kiirustage;)
Ooot oot, mind ja/või dimat oodatakse poodiumile see aasta? Krt, jäta või reedel joomata
-
- Kontakt:
Ühe pooliku võid ikka ära teha, ma arvan. Mis see eesti mehele ikka teeb.
Nu Mart pole ju veel päris selle eas, et poolikukaupa lammutada. Talle piisab paarist-kolmest džinnist küll, kesse pärast nende tilgutite ja vitamiinisüstidega jamada viitsib
Telgi koha eest tuleb ka midagi eraldi maksta? Ja see 15e on kolmepäeva pilet?
peitupaik kirjutas:Telgi koha eest tuleb ka midagi eraldi maksta?
Muidugi mitte. Oma isiklikku telki pane määratud alale kasvõi nii laialt kui ulatad. Ei mingit lisatasu.
peitupaik kirjutas:Ja see 15e on kolmepäeva pilet?
jah
http://www.hunta.ee
-
- Tsikkel: KTM 890 AdvR
- Tänatud: 40 korda
Palju siis yhe paeva eest kysitakse?
Ja kas seal miskid juhatavad viidad ka valjas kui kaardi ja kepsuta tulla?
-
- Tsikkel: honda cbr900rr suzuki gsf600
- Tänatud: 4 korda
tormavtellis kirjutas:Palju siis yhe paeva eest kysitakse?
Ja kas seal miskid juhatavad viidad ka valjas kui kaardi ja kepsuta tulla?
oleneb ka kus kandist tulema hakkad. Aga laupäeva hommikul on Tallinnas näiteks Vesse stat. Eks jälgi teemat,arvan kell 10 on seal rahvast küllaga kellega koos minna. Ja hind on ikka üks olenemata seal viibitud ajast.
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
tormavtellis kirjutas:Ja kas seal miskid juhatavad viidad ka valjas kui kaardi ja kepsuta tulla?
Kindlasti on viidad väljas. Ilma kaardi ja kepsuta hakka aga mööda põhjarannikut uhama, mööda kõige mereäärsemaid teid. Saad kogu põhjaranniku ilu üle vaadata, palju huvitavaid uusi teid läbida ja ühel hetkel PEAB see SMASHI silt ette jääma. Iseasi kaua sa niiviisi sinna sõidad.
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänatud: 20 korda
Pole varem smashil käinud. Seega küsin telkimise kohta. Kui reaalne see on, et kui mingi seltskond jõuab mingil reede päevasel ajal sinna ja paneb oma puhkelaagri püsti ja jätavad veel ühele rattale/telgile vaba ruudu? Liigun ilmselt ise alles öösel (kella 1-2 ajal) vastu laupäeva sinna ja tahaks oma sõprade/tuttavate juurde pääseda telgiga.
sinilind123 kirjutas:Pole varem smashil käinud. Seega küsin telkimise kohta. Kui reaalne see on, et kui mingi seltskond jõuab mingil reede päevasel ajal sinna ja paneb oma puhkelaagri püsti ja jätavad veel ühele rattale/telgile vaba ruudu? Liigun ilmselt ise alles öösel (kella 1-2 ajal) vastu laupäeva sinna ja tahaks oma sõprade/tuttavate juurde pääseda telgiga.
On väga reaalne. Selle vahega, et rattad jäävad ikkagi rataste parkimiskohta ja telgid jäävad telkide "parkimiskohta".
-
- Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
- Tänanud: 125 korda
- Tänatud: 62 korda
reimps kirjutas:sinilind123 kirjutas:Pole varem smashil käinud. Seega küsin telkimise kohta. Kui reaalne see on, et kui mingi seltskond jõuab mingil reede päevasel ajal sinna ja paneb oma puhkelaagri püsti ja jätavad veel ühele rattale/telgile vaba ruudu? Liigun ilmselt ise alles öösel (kella 1-2 ajal) vastu laupäeva sinna ja tahaks oma sõprade/tuttavate juurde pääseda telgiga.
On väga reaalne. Selle vahega, et rattad jäävad ikkagi rataste parkimiskohta ja telgid jäävad telkide "parkimiskohta".
4-rattalisega telgi juurde ei pääse? Ei viitsi seda suurt madratsit nüüd käsitsi küll pumpama hakata, veel enam puhudes. Või siis keegi tuleb aitab telgi auto juurest telklasse tassida, kuna madrats täispuhutana telki ei mahu.
Muidu reedel mingi ühisminek ka on?
-
- Kontakt:
4 rattalisega telgi juurde kahjuks ei pääse tõesti.
Kas Viljandist ka SMASHile minejaid on? Võiks laupäeval kümne paiku Statoilist tuld anda.
.
Kuidas seal pesemisega lood on? Kas hammaste pesemiseks vesi tünniga kaasa ?
Honda CBR kirjutas:Kuidas seal pesemisega lood on? Kas hammaste pesemiseks vesi tünniga kaasa
?
Vett on saanud tavaliselt mingist suurest paagist või paakautost.
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
inimestel on ikka ulme mured...kuidas hambaid pesta saaks ja kuidas madratsit pumbata
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.