hea autoremondi töökoda Tallinnas?
Moderaator: Moded
hea autoremondi töökoda Tallinnas?
Ehk siis. Üks 2000 aasta Audi A4 2,5 automaatkastiga vajab suuremaid töid. Veermikus peaks olema hulgemalt hädasid ning jahutusvedelik voolab ka mingeid teid pidi kusagilt läbi (juurde pean valama vahepeal isegi ülepäeva). Ise olen ma väga mootorikauge inimene ning kuna seni pole autoga probleeme olnud, puuduvad ka suuremad töökodade kogemused.
Millest siis ka küsimus, on kellelgi ehk asjalikku ja mõistliku hinnaga kohta Tallinnas soovitada? Ideaalis võiks asuda see Nõmme/Pääsküla kandis, aga kui on mujal, pole ka hullu.
-
- Tsikkel: YAMAHA fzr 1000 ja YAMAHA r1
Re: hea autoremondi töökoda Tallinnas?
www.optimustuning.ee
Endal väga väga positiivne kogemus. Jupid enamus kohapea olemas (kasutadud aga garaniiga).
jaapani auto. Olen kõigi oma masinatega seal käinud(kaasa arvatud üks A6), hind on alati hea ja tulemus samaväärne.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1992 korda
- Tänatud: 585 korda
Hind,mis välja õeldud, ei ole tihtipeale peamine.Palju tähtsam on kui kiiresti tööd tehtud saab ja kas ka juurde kirjutatakse ning aegadest kinni peetakse(eriti just mahukamate tööde puhul).Ise kasutan ProRehv-i teenuseid juba aastaid.Asub Pärnu mnt 160 hoovis.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
-
- Tsikkel: Kawasaki GPZ 500S
Teema jätkuks: Nippon Auto OÜ, kadaka teel Autod.ee platsi kõrval. Alati olen abi saanud ja rahule jäänud (nii kvaliteedi, kui hinna osas). Tel nr.55531098
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.