Milline kiiver?

Kasutaja avatar

MrR
Tsikkel: Bayerische Motor Werke
Tänatud: 1 kord

Re: Milline kiiver?

Lugemata postitus Postitas MrR »

Ostsin endale Caberg V2X Carbon kiivri. Tegu on Cabergi ühe tippmudeliga, mis on valmistatud karbonist.

Pilt

Senistest minu poolt proovitud vähestest kiivritest (2x Schuberth R1 ja Nitro) minu hinnangul kindlasti parim!! Väga kerge peas võrreldes Schuberth R1-ga, kuigi tal on samamoodi olemas sisseehitatud päiksevisiir. Häälekuse koha pealt ma ei ütleks, et ta valjem oleks kui Schuberth. Cabergil sulgub nimelt visiir väga tihedalt. Schuberthil see oli pidevalt probleemiks, et all olid väikesed praod. Ka oli Cabergil kaasas mingi psike tuub "silikooni", millega vahepeal saab visiiri tihendeid üle määrida.

Alguses tekitas Cabergi puhul võõrastust see "do-it-yourself" lähenemine ehk tavavisiiri külge ise kleebitav pisike anti-fog visiir. Aga kui see oli paigas, siis jäi mulje hea. Nimelt kleepis see kõikidest äärtest kenasti tavavisiir külge. Schuberthil oli paari nädala pärast seal 2 neediga kinnitatud anti-fog pinlock visiiri all tolmu ja muud sodi, mida mina sealt kätte ei osanudki saada.

PS! Kindlasti ei taha ma Schuberthit maha teha. 4 aastat sai R1ga sõidetud ja ka korra (crash) läbi tehtud.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”