Lubade ja teh. passita liiklusesse

Kasutaja avatar

Hurt

Re: Lubade ja teh. passita liiklusesse

Lugemata postitus Postitas Hurt »

Mis mõttes võetakse väikse kõksu pärast load ära? Tsikli dokumendid on mul ka jope taskus ja neid ei unusta ma põhim. kunagi maha kuna sõites on ikka jope seljas. Auto dok.e ei kanna ma viimasel ajal kunagi kaasas kuna esiteks on vahel jalas lühkarid vahel teksad ja alati ei ole meeles doke tasku pista ja vahel ei mahugi tasku ka ei hoia ma doke päiksesirmi vahel kuna see on liiga riskante. Kui ma hästi mõtlen, siis pole mul vist kindlustuse poliisigi välja prinditud autol.
Kui on avarii, siis kutsun põhim alati politsei, vahel on kõrvalseisjad kutsund. Mis kuradi valehäbi see on, mis takistab politseid kutsumast. Ja see et politsei tuleb 2-4 tunni pärast. noo kuulge 4 tundi? Ma ei tea kuidas teil Tallinnas asjad käivad aga ma ei usu, et pealinnas vaid 2 patrulli on. Tartus tuleb üldiselt 15-30 minutiga kohale.
Politseid ei kutsu ma mitte selle pärast et saada teada poliisi number vaid selle pärast et fikseeriks olukorra. Tuttaval oli just juhus kui alguses tunnistas teine osapool süüd pärast hakkas vastu punnima, vahel ei ole isegi kindel kumb süüdi oli. Alati ei ole avariid peateele ette sõitmised kus kõik on üheselet mõistetav ja selge. Naisele olen ka ütlend, et kui sa pole 100% kindel kumb süüdi on kutsu alati politsei. Olen kohtand ka selliseid juhte kes hakkavad kohe kisama ja jaurama et sina oled süüdi vaata mis sa tegid. Loks ju et naisterahvas kes pole endas võib olla nii kindel lööb kõhklema ja kirjutab pärast alla jahh olin süüdi.
Kes aga linnalegende usuvad, et politsei igal juhul süüdlasel load ära võtab ja trahvi ka teeb noo teie asi ärge siis kutsuge neid, kui inimesed kannatada pole saanud, siis kohustus puudub politseid kutsuda.

Riga - Paus - XJ600S - XJ600S - Honda CBR600FS - GSXR 750 M

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”