Aprilia Red rose '95
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 1423
- Tsikkel: V4
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 7 korda
Re: Aprilia Red rose '95
tasujatom kirjutas:Kui sul on profiilis et enne oli 750cc siis kamoon. Sa ei läheks elus tagasi mingi 125 peale. Natuke kehv nali kukkus ilmselt välja sul seda teemat tehes või oled suvalt profiili midagi kõvatanud.
Mul kui enne oli kymko siis sai lastud teha sellised kleepsud selle peale a siis tuli välja ,et enam 750 kuubist r1-te ei toodetagi enam
pontus kirjutas:tasujatom kirjutas:Kui sul on profiilis et enne oli 750cc siis kamoon. Sa ei läheks elus tagasi mingi 125 peale. Natuke kehv nali kukkus ilmselt välja sul seda teemat tehes või oled suvalt profiili midagi kõvatanud.
Mul kui enne oli kymko siis sai lastud teha sellised kleepsud selle peale a siis tuli välja ,et enam 750 kuubist r1-te ei toodetagi enam
Ponev oleks teada, millal sinu arust sellise nimetusega mootorrataid toodeti? Kas pilti saaks?
Mu arust oleks hoopis põnev teada paljudel siinkirjutajatest kahe kõrva vahel midagi on. Vaevalt Pontus ise ka uskus, et niipalju "Keenjuseid" välja ilmub
Douchebag kirjutas:Mu arust oleks hoopis põnev teada paljudel siinkirjutajatest kahe kõrva vahel midagi on. Vaevalt Pontus ise ka uskus, et niipalju "Keenjuseid" välja ilmub
Purjus eesel on loll nagu leivaauto järelkäru!
-
- Tsikkel: KTM690, TM300
- Tänanud: 193 korda
- Tänatud: 119 korda
see siis ongi huumor? Peale Buratiino postituse on siinne lugemisvara üpris kurb. Mitte, et ma midagi imestaks teemaalgataja suhtes muidugi...
-
skulptor kirjutas:Ponev oleks teada, millal sinu arust sellise nimetusega mootorrataid toodeti?
Kas mitte 99-98 v ?
hea teema kuidagi kauaks riiulile jäänud........
[youtube][/youtube]
.........................loud pipes save lives
.........................this is a mens world

-
- Tsikkel: Jamaha VIBRAGO
- Tänatud: 2 korda
mull on näiteks 830cc suzuki yzf ilge püss noh geenjused
pontus räägi kas tõid punase lillekese ära ja sõidad ka
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
[youtube][/youtube]

-
426f kirjutas:pontus räägi kas tõid punase lillekese ära ja sõidad ka
Paar korda olen selle suve jooksul ikka päris tühjaks kah lasknud aga sai need bar endid ära koristatud ja lõpus võtab (just kiirendamisel) korraliku vibra sisse. Paar korda olen peaaegu seetõttu kurvides lepikusse pannud aga viimasel hetkel on saanud ikka põlvega püsti lükatud. Hea tehnika on see, mis teepeal püsti hoiab. Ja Eesti ilmad , need ei kannata ju korralikult lasta.
-
- Tsikkel: Ducati SFV4S
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 11 korda
Ära seeaasta ilma üle küll kiru, paremat ei mäleta lähiaastatest küll võtta
426f kirjutas:pontus räägi kas tõid punase lillekese ära ja sõidad ka
Ammu jüba tõi ära minu teada jüba kolmas ring läheb ümber maailma selle tsiklieesliga.ja kuna eeslil huumori soon puudub, siis tema lihtsalt ei komenteeri siin enam, nii lihtne see ongi.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.