navigatsiooniseade
Moderaator: Moded
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
Re: navigatsiooniseade
mx77 kirjutas:iGO on suht kindlapeale minek. Minu arust on ta päris mugav platvorm, saab päris palju ise modida jne.
Kuskohalt sa talle kaarte juuurde saad? Eriti tekib siin minu jaoks küsimus just Eesti kaartidega. Teine lahtine küsimus on see, et kaardid vananevad aja jooksul - taas vaja uuendusi.
Nuh IGO kaartide teemadest nagu puudust ei tule, kui googlesse midagi suvatseda lüüa.
nagu ka öeldud: If you are good with a computer you can install almost any navigation program and maps on this.
@ http://www.chinavasion.com/portable-gps/cvugtr16/
Hakkan täitsa mõtlema, et äkki peaks endale ka hankima sellise, sest review-d on suht positiivsed.
Nagu ka juttu olnud, on tegu Win CE peal jooksvaga ehk kui viitsib keegi skriptida vms, saab sinna Garmini softi ka tööle panna.
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 328 korda
- Tänatud: 432 korda
- Kontakt:
macintosh kirjutas:mx77 kirjutas:iGO on suht kindlapeale minek. Minu arust on ta päris mugav platvorm, saab päris palju ise modida jne.
Kuskohalt sa talle kaarte juuurde saad? Eriti tekib siin minu jaoks küsimus just Eesti kaartidega. Teine lahtine küsimus on see, et kaardid vananevad aja jooksul - taas vaja uuendusi.
Saab ikka igatemoodi.
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Telefoni mälukaardil jääb õige pisut ruumi puudu ja GMAPPROM.IMG (1,5 GB), ei mahu ära. Varem oli see suurema kaardi peal, aga suurem on nüüd muuga hõivatud.
No mõtlesin et installin Mapsource ja viskan mingid mõttetud riigid välja. Aga võta näpust, garmini uusim installer läheb käima, toimetab ja ütleb "previous mapsource not found, puhka jalga". Kas see polegi vabavara?
http://www.mydigitallife.info/download- ... out-media/ soovitab:
- Create a folder named Garmin on local C: drive.
- Inside the C:\Garmin folder, create or rename a file as MapSource.exe.
- Install the MapSouce by running downloaded MapSource installation executable
5 aastat mööda läinud vahepeal, ei õnnestunud ka niimoodi. Kuidas ma saan oma img väiksemaks või on kellelgi väiksemas mõõdus img-d pakkuda, kus Hispaania peal oleks (ma muud ei vajagi) ?
mapsouce ei ole vaba vara, lihtsam viis vist laadida alla fail googledades Garmin Esp-Por NT 2013.10 Unlocked IMG.rar ja see peaks toimima igas seadmes, nii ma tegin kui oli tarvis ainult saksa kaardi.
pets77 kirjutas:Tellin selle "esimese" ära ja pärast kui keegi soovib saab näppida kah.
Kuda on ? Oled kätte saanud ja katsetada ?
Kes müüb Tomtom Rider 2 navile uut hoidikut Eestis?
+358458693818
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 88 korda
Tere Tarkadeklubi!
Pakun Teile imelist võimalust särada oma teadmistega
Küsimus on väga lihtne!
Garmin 590Lm või tomtom 400?
Oskab ehk keegi kes on asjadega kuris tuua välja ühe plussid ja teise miinused.
Ise ei suuda kuidagi valikut teha
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
Spoiler
sepp kirjutas:Tere Tarkadeklubi!
Pakun Teile imelist võimalust särada oma teadmistega![]()
Küsimus on väga lihtne!
Garmin 590Lm või tomtom 400?
Oskab ehk keegi kes on asjadega kuris tuua välja ühe plussid ja teise miinused.
Ise ei suuda kuidagi valikut teha
Ilmselt Garmin on natuke parem valik.
Plussid: offroad reziim, telefoniga ühendamine jms.
Ainuke mis minu silmis Garmini vastu räägib on tema teekonnaarvutus - nimelt, kui sõidad valesti,
siis ei arvuta ta enam automaatselt uut teekonda vaid eeldab, et seda teeb sõitja. Võimalik, et seda annab seadetest muuta, mina seda tuvastada ei suutnud.
TomTom
Plussid: Väga lihtne kasutada. Püstiformaadi võimalus. Pisut soodsam, kui Garmin.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 191 korda
- Tänatud: 396 korda
Macintosh kirjutas:...Ainuke mis minu silmis Garmini vastu räägib on tema teekonnaarvutus - nimelt, kui sõidad valesti,
siis ei arvuta ta enam automaatselt uut teekonda vaid eeldab, et seda teeb sõitja. Võimalik, et seda annab seadetest muuta, mina seda tuvastada ei suutnud...
Seda automaatset ümberarvutust suudab teha ka minu päris vana Garmin, seega arvan et see on seadetes kinni kusagil. On vähetõenäoline et see võimalus uuematest välja jäeti.
-
- Tsikkel: Honda CB550SC Nighthawk ´84
Mul tuttuus NüviCam. Oskab küll teekonda ümber arvestada, seega ilmselt tõesti asi seadete taga. Kui eestimaapeal tahad gepsu kasutada, siis ikkagi ilmselt Garmin, sest sellele toodavad kaaret ka kohalikud firmad (Regio, EoMap). Pool aastat vana Tomtom, millel ka eluaegne tasuta kaardiuuendus ja tol hetkel kõige uuemad kaardid sees, jättis mind suvel Saaremaal ikka päris jänni, sest ei suutnud koha nimede järgi asukohti leida, samas 6 aastat vana Garmin, millele õnneks ennem reisi uued kaardid said peale laetud, suutis ilusti kohad leida ja sinna juhatada.
Kui ikka Tomtom-i tahad, võin sulle veidi üle poole aasta vana Tomtom Go500 130€ maha müüa. Garantii kehtib 2016 a. novembrini.
-
- Tsikkel: Midnight Star 1900 Stratoliner
ikka 590LM...ja kui veel BaseCampi viitsid kasutada, on elamused kogu maailmas garanteeritud!
SREU Nr. 0288

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.