navigatsiooniseade

Kõik mis puudutab mootorratta sõiduks vajalikku varustust. Nii seda, mis mootoratturile selga käib, kui ka seda, mis usinad tsiklistid oma rataste külge kruvivad. Mootorratturi kiivrid, kindad saapad ja joped. Räägi mootorratturitega.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1093 korda
Tänatud: 1098 korda
Kontakt:

Re: navigatsiooniseade

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

mx77 kirjutas:

iGO on suht kindlapeale minek. Minu arust on ta päris mugav platvorm, saab päris palju ise modida jne.

Kuskohalt sa talle kaarte juuurde saad? Eriti tekib siin minu jaoks küsimus just Eesti kaartidega. Teine lahtine küsimus on see, et kaardid vananevad aja jooksul - taas vaja uuendusi.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT
Kasutaja avatar

ullivilli
Tsikkel: R1100GS
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ullivilli »

Nuh IGO kaartide teemadest nagu puudust ei tule, kui googlesse midagi suvatseda lüüa.

nagu ka öeldud: If you are good with a computer you can install almost any navigation program and maps on this.
@ http://www.chinavasion.com/portable-gps/cvugtr16/

Hakkan täitsa mõtlema, et äkki peaks endale ka hankima sellise, sest review-d on suht positiivsed.

Nagu ka juttu olnud, on tegu Win CE peal jooksvaga ehk kui viitsib keegi skriptida vms, saab sinna Garmini softi ka tööle panna.

www.minemetsa.ee www.ripptelk.ee - Hennessy, DD hammock, Rootsmann rippvoovid, Sawyer veefiltrid ja kõikvõimalik matkavarustus.
Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 328 korda
Tänatud: 432 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

macintosh kirjutas:
mx77 kirjutas:

iGO on suht kindlapeale minek. Minu arust on ta päris mugav platvorm, saab päris palju ise modida jne.

Kuskohalt sa talle kaarte juuurde saad? Eriti tekib siin minu jaoks küsimus just Eesti kaartidega. Teine lahtine küsimus on see, et kaardid vananevad aja jooksul - taas vaja uuendusi.

Saab ikka igatemoodi.

Kasutaja avatar

bitter
Tsikkel: EXC400
Tänanud: 105 korda
Tänatud: 97 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bitter »

Telefoni mälukaardil jääb õige pisut ruumi puudu ja GMAPPROM.IMG (1,5 GB), ei mahu ära. Varem oli see suurema kaardi peal, aga suurem on nüüd muuga hõivatud.

No mõtlesin et installin Mapsource ja viskan mingid mõttetud riigid välja. Aga võta näpust, garmini uusim installer läheb käima, toimetab ja ütleb "previous mapsource not found, puhka jalga". Kas see polegi vabavara?

http://www.mydigitallife.info/download- ... out-media/ soovitab:

1. Create a folder named Garmin on local C: drive.
  2. Inside the C:\Garmin folder, create or rename a file as MapSource.exe.
  3. Install the MapSouce by running downloaded MapSource installation executable

5 aastat mööda läinud vahepeal, ei õnnestunud ka niimoodi. Kuidas ma saan oma img väiksemaks või on kellelgi väiksemas mõõdus img-d pakkuda, kus Hispaania peal oleks (ma muud ei vajagi) ?

JohnDoo
Tsikkel: Can-am spyder

Lugemata postitus Postitas JohnDoo »

mapsouce ei ole vaba vara, lihtsam viis vist laadida alla fail googledades Garmin Esp-Por NT 2013.10 Unlocked IMG.rar ja see peaks toimima igas seadmes, nii ma tegin kui oli tarvis ainult saksa kaardi.

qnn0
Tsikkel: FLHRSE5

Lugemata postitus Postitas qnn0 »

pets77 kirjutas:

Tellin selle "esimese" ära ja pärast kui keegi soovib saab näppida kah.

Kuda on ? Oled kätte saanud ja katsetada ?

vilosius
Tsikkel: R1200C

Lugemata postitus Postitas vilosius »

Kes müüb Tomtom Rider 2 navile uut hoidikut Eestis?

"Suicide Hotline...please hold."
+358458693818
Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 88 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

Tere Tarkadeklubi!
Pakun Teile imelist võimalust särada oma teadmistega :bsmile:
Küsimus on väga lihtne!
Garmin 590Lm või tomtom 400?
Oskab ehk keegi kes on asjadega kuris tuua välja ühe plussid ja teise miinused.
Ise ei suuda kuidagi valikut teha :bsmile:

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1093 korda
Tänatud: 1098 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Spoiler
sepp kirjutas:

Tere Tarkadeklubi!
Pakun Teile imelist võimalust särada oma teadmistega :bsmile:
Küsimus on väga lihtne!
Garmin 590Lm või tomtom 400?
Oskab ehk keegi kes on asjadega kuris tuua välja ühe plussid ja teise miinused.
Ise ei suuda kuidagi valikut teha :bsmile:

Ilmselt Garmin on natuke parem valik.
Plussid: offroad reziim, telefoniga ühendamine jms.
Ainuke mis minu silmis Garmini vastu räägib on tema teekonnaarvutus - nimelt, kui sõidad valesti,
siis ei arvuta ta enam automaatselt uut teekonda vaid eeldab, et seda teeb sõitja. Võimalik, et seda annab seadetest muuta, mina seda tuvastada ei suutnud.

TomTom
Plussid: Väga lihtne kasutada. Püstiformaadi võimalus. Pisut soodsam, kui Garmin.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT
Kasutaja avatar

Maaks
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha FZ8SA
Tänanud: 191 korda
Tänatud: 396 korda

Lugemata postitus Postitas Maaks »

Macintosh kirjutas:

...Ainuke mis minu silmis Garmini vastu räägib on tema teekonnaarvutus - nimelt, kui sõidad valesti,
siis ei arvuta ta enam automaatselt uut teekonda vaid eeldab, et seda teeb sõitja. Võimalik, et seda annab seadetest muuta, mina seda tuvastada ei suutnud...

Seda automaatset ümberarvutust suudab teha ka minu päris vana Garmin, seega arvan et see on seadetes kinni kusagil. On vähetõenäoline et see võimalus uuematest välja jäeti.

Garaažis: Pannonia 250TLF, Yamaha FZ8-SA

Peps7
Tsikkel: Honda CB550SC Nighthawk ´84

Lugemata postitus Postitas Peps7 »

Mul tuttuus NüviCam. Oskab küll teekonda ümber arvestada, seega ilmselt tõesti asi seadete taga. Kui eestimaapeal tahad gepsu kasutada, siis ikkagi ilmselt Garmin, sest sellele toodavad kaaret ka kohalikud firmad (Regio, EoMap). Pool aastat vana Tomtom, millel ka eluaegne tasuta kaardiuuendus ja tol hetkel kõige uuemad kaardid sees, jättis mind suvel Saaremaal ikka päris jänni, sest ei suutnud koha nimede järgi asukohti leida, samas 6 aastat vana Garmin, millele õnneks ennem reisi uued kaardid said peale laetud, suutis ilusti kohad leida ja sinna juhatada.
Kui ikka Tomtom-i tahad, võin sulle veidi üle poole aasta vana Tomtom Go500 130€ maha müüa. Garantii kehtib 2016 a. novembrini.

Kasutaja avatar

T-Bone
Tsikkel: Midnight Star 1900 Stratoliner

Lugemata postitus Postitas T-Bone »

ikka 590LM...ja kui veel BaseCampi viitsid kasutada, on elamused kogu maailmas garanteeritud!

T-Bone
SREU Nr. 0288
Pilt
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”