Fleim: politsei eest ära sõitmine
-
- Kontakt:
Re: Fleim: politsei eest ära sõitmine
Tulime Riia poolt, ees saksa trafic väikebuss. Keskmine kiirus 150 km/h. Sõitsin sõbraga järgi, mina plastik tema naked. Ta jäi maha. Ühelhetkel pöörast mingi auto metsast välja kimas sõbrale järgi. Lähemalt jõudes oli asi selge, et politsei. Samamoodi kogu juudipuu põles. Sõber hakkas kinni pidama politsei sõitsi mööda. Ma sõidan rahulikult bussi järgi. Ühel hetkel kuulen mingit muusikat kuskilt. Peeglisse vaadates 3 m tagapool hr politsei ja terve juudikuusepuu põleb. Mõtlen, et oli nüüd seda vaja. Ärme mahagi laida, et vaatasin korra bussist mööda ja mõtlesin, kui kiiresti ma kaduda võiksin. Surusin mõtte maha ja panin suuna sisse. Politsei möödus minustki ja võttis korralike märguannete ja võtetega hoopis bussi maha.
Alati ei saa tagumine.
Teiseks näiteks võiks tuua selle, kuidas üks tüüp eest ära pani ja pani ja pani kõige kiiremini, ja veel teepeal kohtas veel mõnda vilkuri sõpra kellest ta veel kiiremini möödus, kuni lõpuks 4 politseiautot tal tee ära lõikasid ja kiivriga vastu maad surusid ja käerauad peale pandi.
Kolmandaks võib öelda seda, et politsei tuli vasta. Mõnel mehel oli kiirus liiga suur. Tegi kiire kannaka ja sai sellega hakkama enem tagumisi mootorrattureid. Aga selle ajaga oli juba need kutid eest ära kadunud. 15 minuti pärast oli sama politseiauto tanklasse keeranud.
Mina küll mingit seaduspära ei leia selles mispärast need tagumised peavad pähe saama.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.