süüde vale

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
egertk

süüde vale

Lugemata postitus Postitas egertk »

mul on probleem mul on 125ccm roller ja arvatavasti on mul süüde vale sest suure hoo pealt lõõb sumpast tuld välja ja käivitumisel on ka tunda kas keegi tead kuidas õigeks keerata või kes seda võiks teha pärnus
Kasutaja avatar

mca15
Tsikkel: Suzuki RM-250

Lugemata postitus Postitas mca15 »

Minu teada peaks rolleril olema ise reguleeriv süüde ehk pöörete järgi paneb ennast ise paika. :roll:
Mudakoll

Teema algataja
egertk

Lugemata postitus Postitas egertk »

jaa aga kas võib ka see viga olla et mul läks kumm katki üx kord ja selleks et kummi ära võtta pidi sumpa ära võtma aga siis kui me isaga sumpa tagasi panime siis poldid läksid puruks ja nyyd sumpa pole mootori kyljes õieti kinni kas võib ka see viga olla?
Kasutaja avatar

yamaha1

Lugemata postitus Postitas yamaha1 »

et kummi ära võtta vaja sumps võtta ka ära v :D
äkki sa mõtled rehvi..
pole paremat kui yamaha

-lammutaja-

Lugemata postitus Postitas -lammutaja- »

sõbral oli siis sama jama et kui natuke aega lased tühi käigu peal seista tõmbab sumpa õli täis ja pärast ei taha hästi tööle minna ja sõidu pealt tuli tuld kah sumpast välja ja käisid turbo paugud. Kui sul sama probleem pead sumpa keskelt lahti lõikama ja õli välja laskma

Raul90
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Raul90 »

Kas tal kiirust ka vähem on vä? Mul oli sama jama ja kiirust polnud ka eriti. Võtsin karpa maha, puhastasin ära, reguleerisin ja läks täitsa ilusti. Ma arvan et sul võib asi üldse karpas olla--> saab liiga vaest segu äkki?
Malaguti Firefox F15, Piaggio Zip
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”