Täistuledega sõit, Xenon jms!!! Vol. 2 → Re: Täistuledega liiklusesse

Tuono

Re: Täistuledega liiklusesse

Lugemata postitus Postitas Tuono »

macintosh kirjutas:
madone kirjutas:

Harjutage parem ennem möödasõitu passing nupu vajutamist, see on rattal põhjusega.

Olen pead vaevanud küll selle nupu otsatrabe üle või kui täpsem olla, siis kirja üle "passing" sellel.
Ma pole kindel, et sinu ees sõitev auto tulede vilgutamist oskab möödasõiduna käistleda. Kas siin ei või tekkida tal hoopis tunne, et "näe jälle üks ülbar tsikliga"?

Täistuledega liiklmisel on vähemalt kaks vastuargumenti, mida tuleks ilmselt kaaluda: vahemaa hindamine täistuledega sõidukini on oluliselt keerulisem ja liikluseeskirjadega pole see valgel aja lubatud. Võimalusel võiks täistulede asemel mõelda eristumsiele, eristuv torkab silma. Ntx. tsiklitele mõeldud esilaterna pirnid, hele riietus, hi-vis riietus, päevahelkurid riietel, tsiklil jne. Kuigi jah, on vist mõned tsiklimudelid, kelle täistuli annab vaevu päevatule mõõdu välja...

Arenenud riikides see töötab, vilgutasin vastutulevale autole täistuld (kuna sel jobul tuled ei põlenud) ja sellepeale minu ees sõitev auto tegi mulle kohe ruumi, et mööda saaksin sõita, olenematta sellest, et ma ei tahtnudki mööduda!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”