"Alasti" sõitmine → Re: Õnnetused mootorratastega

vlarok
Tsikkel: xjr1300,R6

Re: Õnnetused mootorratastega

Lugemata postitus Postitas vlarok »

reinz kirjutas:
macintosh kirjutas:
Antik kirjutas:

siin kiruvad ratturid autojuhte, mujal kiruvad autojuhid rattureid... ja nii see elu käibki... kõik on kõigile pinnuks silmas.

Hiljaaegu tuli ühes teises kohas jutuks, täpsem enam olla oleks keeruline:
"Tegemist on mõtlemisveaga millel isegi oma nimi olema "representativeness heuristics". Tõde lihtne jas selge - tsiklistide hulgas ei ole idioote rohkem kui autojuhtide või ülejäänud elanikkonna hulgas. Ja statistika on ühene - kui tsikliga on juhtunud õnnetus, siis reeglina autojuhi süül. Kui Sinu ainuke kaitse on nahktagi ja ettenägelikus, teed liikluses oluliselt vähem lollusi, kui turvapatjade, -kardinate ja plekk-kestaga ümbritsetud "targad"."

Huvitav mis toimub nende tsiklistide peas kes t-särgi, shortside ja plätudega söidavad (togi)

Peas kõik toimib. Sõdan suvel ka t-särgis, plätudes ja lühkarites. Olen käbla käinud Rigaga, deltaga, vjatkaga, iziga, javaga, xjr1300. alates 8 eluaastast sõitnud varustuseta. Praegu on miinimum varustus korralikud kindad ja kiiver. Ma samahästi küsin alati miks niipalju liiklustrahve on kas silmi peas pole või? Sõida nende riietaga millega mugav on. Eelmine aasta keegi isik sõitis puhta paljalt Kristiine Keskuse ees. Ma küsiks samahästi mis toimub inimese peas kes isegi trullad ei pane tsiklisõiduks jalga.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”