Streetmoto Orienteerumissari 2012
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Beta 390
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 204 korda
- Kontakt:
Re: Streetmoto Orienteerumissari 2012
Tähtis teadaanne!
http://www.ktm.ee/ ja http://www.renditsikkel.ee/ on Harju Ära orienteerumisvõistluse mõlema klassi võitjale välja pannud vägagi atraktiivsed auhinnad! Kiirustage registreerima, seltsimehed! Vaid selle nädala lõpuni soodushinnaga! http://harjuara.blogspot.com/p/registre ... nkeet.html
Asfadiklassi osalejad on siiani registreerimisega eriti tagasihoidlikud olnud - ei tasu karta - asfaldiklassi rada kulgeb ikka ilusasti mööda väikeseid käänulisi Harjumaa asfaltteid. Tulge ja avastage kohti Tallinna külje all, kuhu te veel pole sattunud!
Nagu võis lugeda on start ja finish erinevates kohtades. Aga need, kes kärupeal oma tehnika kohale toovad, peavad õhtul oma asjade järgi Nõmmelt tagasi Jälgimäele sõitma?
Kawasaki Ninja<Suzuki GSXR750<Kawasaki Kx125<KTM LC4, Suzuki SV650S, Husqvarna Te610
Alternatiiv on viia oma kola hommikul Nõmme kõrtsu juurde ja sealt 40km starti sõita.
-
- Kontakt:
Täpsustan, et start on KTMist Jälgimäelt ja finiš RAPLA külje all asuvas Nõmme kõrtsis! http://nommekorts.ee/
Võistlejate kohvrite ja muu nänni vedamiseks stardist finišisse on meil pakibuss, aga autosid ja kärusid kahjuks me vedada ei saa. Sel juhul tuleb omal kas autojuht kaasa võtta või kahel rattal enne või peale sõitu finišist starti liikuda. Vahemaa kahe punkti vahel pole siiski suur, ca 40km.
-
- Tsikkel: Kawasaki KLE 500, BMW 800GS
Kellel veel nädalavahetuse plaanid lahtised siis tulge orienteeruma mootorrattaga. Ilmataadiga ka hetkel läbirääkimised käivad.
Jänx kirjutas:Kellel veel nädalavahetuse plaanid lahtised siis tulge orienteeruma mootorrattaga. Ilmataadiga ka hetkel läbirääkimised käivad.
Oh jänes jänes jänes ....
Asi käib ikka nii, et;
Kel nädalavahetuseks plaanid tehtud, siis tühistage nad kõik!!
Miks?
Sest et juba sel nädalavahetusel toimuv motoorienteerumine "HARJU ÄRA 2012" on karikasarjasiseselt seninägematus formaadis. Uus ja huvitav pakub leidmisrõõmu selle sõna kõige otsesemas mõttes. Asi on lihtsam neile, kes pole iial motoorienteerumisel käinud ja rasekm neile, kes on motoorienteerumises vanad kalad. Kõik kaardid mängitakse ringi! Kes ees, ei pruugi olla mees
Ahjaa!
Ilmavanaga on tõesti asjad korras.
Lubati vihma sinna, kus on liiga palav või kipub tolmama ja päikest sinna, kus natukeseks puhkama jääda. Seega kõike saab ja mitte miski pole jäetud juhuse hooleks.
Harjuge ära sellega

jUHO @ 1200gs, 300exc
MC IronButt Estonia
Reis imedemaale
Harju Ära 2012
MÜÜA rikkaliku lisavarustusega BMW enduro
Ma nüid ei tiagi ! Hakkan teiega vist juba Ära Harjuma ! PEAkohtunikk disklaffis ka mind juba !
Lähen ikka hoopis plaanitud üritusele !
-
- Tsikkel: Kawasaki KLE 500, BMW 800GS
Kas on keegi, kes tahab oma kerge rattaga orienteerumisele kohale sõita ratas kärus, aga ei tea, kuidas auto käruga Raplasse saada? Korraldajad pakuvad välja diili, et meie poolt on autojuht, kes viib sõiduki stardist finišisse. Vastutasuks oleks selle käru kasutamine tehnoabina, kui kellegil peaks võistluse jooksul kuskil rajal tõsine tehniline rike tekkima.
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
- Tänatud: 1 kord
jUHO kirjutas:Sest et juba sel nädalavahetusel toimuv motoorienteerumine "HARJU ÄRA 2012" on karikasarjasiseselt seninägematus formaadis. Uus ja huvitav pakub leidmisrõõmu selle sõna kõige otsesemas mõttes.
Ei jõua ära oodata juba
-
- Tsikkel: Ducati Multistrada 1200S
Et siis pildimaterial Idasõõrilt www.iv.ee/Idasoor2012
Ida-Virumaa – lähemal kui tundub, lahedam kui arvad!
Ducati Multistrada 1200S
Honda NC 750X DCT (müüdud, teenis mind truult täpselt 3 aastat ja 21000km)
Honda XRV 750 MooramaaPaar (müüdud, teenis mind truult 10 aastat ja 68000km)
Iga tsikli jaoks on oma tee!
-
- Tsikkel: Ducati Multistrada 1200S
Et siis pildimaterial Idasõõrilt http://www.iv.ee/idasoor2012
Ida-Virumaa – lähemal kui tundub, lahedam kui arvad!
Ducati Multistrada 1200S
Honda NC 750X DCT (müüdud, teenis mind truult täpselt 3 aastat ja 21000km)
Honda XRV 750 MooramaaPaar (müüdud, teenis mind truult 10 aastat ja 68000km)
Iga tsikli jaoks on oma tee!
-
- Tsikkel: KTM 250 EXC-F
- Tänanud: 1 kord
Harju ära kah läbi, täitsa ära harjus lõpuks. Rada oli huvitav aga võistluse formaat oli sääne harjumatu. Vahepeal oli tunne et täiesti eksinud, rajameister oli sujuvalt trikke teinud ja polnud punkte üldse sinna pannud kus seda eeldada võis. Viis pluss üritus, järgmine kord siis Võrumaale!
PS! Kui keegi juhtus ühe SUUNTO käekella kuskilt üles korjama siis võib selle väikese vaevatasu eest mulle tagasi tuua:) (selle leidsin üles, tasub ikka tagasi sinna minna kus ninaga mulda küntud sai)
-
- Tsikkel: Yamaha SuTenöör (XTZ900) 5PS
keegi oli ühe kruusa "keskmise raskusastmega" "Pööra paremale" punkti kusagile totaalselt mulkasse pannud, Mina kangutasin oma 200+ kilost mammutit sealt välja tund aega, peale mida mul sai mõõt täis sest aeg sai otsa ja lendasin koju läbi kui lätiraha higine ja sopane! Teinekord targem...
http://www.super-tenere.net/forum/xtz75 ... -xt900z-fi
5Okuus856üheksa
eerikkarts kirjutas:keegi oli ühe kruusa "keskmise raskusastmega" "Pööra paremale" punkti kusagile totaalselt mulkasse pannud, Mina kangutasin oma 200+ kilost mammutit sealt välja tund aega, peale mida mul sai mõõt täis sest aeg sai otsa ja lendasin koju läbi kui lätiraha higine ja sopane! Teinekord targem...
Eerik, eks esimesed korrad on ikka selline õppimise värk, ega igasse punkti ei pea tsikliga lõpuni kohale suruma. Nutikas on vaja olla Ja finishis oli muide õlu, saun, melu
Minul oli siis seekord tsikliremondi lisakatse, suur tänu Mart Lajal ja KTM operatiivse remondiabi eest!
Petsile, Kristole ja teistele lombakatele soovin kiiret paranemist. Turvavarustusest on kasu.
HarjuÄra tiimile suur tänu uue harjumatu formaadi eest. Ootame põnevusega järgmiseid äraharjumist vajavaid sõite!
Anti 2 vaba päeva
-
- Kontakt:
eerikkarts kirjutas:keegi oli ühe kruusa "keskmise raskusastmega" "Pööra paremale" punkti kusagile totaalselt mulkasse pannud, Mina kangutasin oma 200+ kilost mammutit sealt välja tund aega, peale mida mul sai mõõt täis sest aeg sai otsa ja lendasin koju läbi kui lätiraha higine ja sopane! Teinekord targem...
Seesama 30.punkt neelas reede õhtul ka minu ratta kaheks ja pooleks tunniks kui läksin sinna templit viima
Täna templit ära tuues oli peale vihma raske isegi kahel jalal kohale jõuda. Aga jälgede järgi otsustades oli eile rohkem kui üks tsikkel templini jõudnud
Mina harjusin kohe nii ära et siimaani vahin teeääri ja ehmatan iga valge paberitüki peale.
Lahe oli see et Hagudist kuni Varbolani oli trass tehtud, just need teed millel olen üles kasvand. Kahjuks polnud seal ääres ühtegi punkt nii et tuiskasin kodukandist läbi nagu tinavile.
Aftekas jäi seekord kahjuks ära aga Võrus siis topelt
Randel ja Anti 2 vaba päeva võtke lõpuks need krdi karikad kaasa kaua ma enda omasi tassin
Maagiline kolmik sai jälle hakkama. 5+
BMW r-35 -50
Dnepr MT-10 -79
villu. kirjutas:Randel ja Anti 2 vaba päeva võtke lõpuks need krdi karikad kaasa kaua ma enda omasi tassin
Mul oli muide see kuradi karikas kaasas aga sa lasid enne jalga kui mul pulss üldse punasest normaalseks jõudis minna :)Eks siis Võrus järgmine katse ?
Harjukad ! Tubli ! Kohe väga tubli !
Templitega olite vãhe kitsid ! Vöi olin mina natsa aeglane ? ! Aga rada oli waffa ja wimkadega ! Niiet igav ei hakkand .
Seda formaati võib veel sõita .
-
- Tsikkel: Yamaha Super Tenere/Tenere 700
- Tänanud: 17 korda
- Tänatud: 73 korda
- Kontakt:
Harjukad tahavad tõepoolest mind harjutada mõttega, et seekordne HarjuÄra oli harjutamist väärt. Eks eelmise aasta lisakatse oli selle aasta peaproov
Vimkasi olita ka mõnuga lisanud , roheline ala vist tähendas, et see on templivaba piirkond
Sellist formaati võiks tõesti veel sõita, ei ole uhamist punktist punkti vaid silmad käisid pidevalt mööda teeääri.
Hagudi tee oli priima!
Kiiret paranemist kõigile kes pehmelt öeldes kriimustada said!
Harjukatele suured
waffa ürituse eest.
Poodikal näeme
Karu
----------------------
Yamaha Super MatkaMudaKolakas XTZ
Motostation poodnik aadressil Masina 1 Tallinn
Suured tänud laheda motopäeva eest!
Tähelepanu teeääres asetseva suhtes on siiani parem kui enne.
Uus formaat tundub vähemalt asfaldiklassi jaoks olema sobilikum ja "rahvaspordile" kohasem.
Orjenteerumine, kaardilugemine ja ümbruse jälgimine oli tagatud kogu trassi jooksul, strateegia a'la järgmine punkt navigaatorisse ja julgelt peale keerata ei olnud mõtekas.
Eraldistart vähendas sõbralikku küünarnukitunnet nii stardis kui ka esimestes kontrollpunktides.
Kaasreisija/seljakoti kaasavõtmise mõtekus on juba ilmne ja annab üritusele kindlasti värvi juurde.
Tervist,
HARJU ÄRA 2012 on läbi!
Tänud kõigile osalejatele. On äärmiselt meeldiv midagi teha, kui on näha et sellest rõõmu tuntakse. Loodame väga, et suutsime Teile pakkuda "uusi" kohti siinsamas harjumaal. Soovime kiiret paranemist neile, kelle päev päris planeeritult ei läinud.
Peagi saab üles ka tulemused.
Suur suur tänu meie poolt veelkord kõigile toetajatele, aitajatele, mõistjatele, sõitjatele, kaassõitjatele ja morsipakkujale ka
PS. Mul on suurele ringile üks küsimus ja see kõlab nii;
Kus on Rauli õde ja kui kaua juba?

jUHO @ 1200gs, 300exc
MC IronButt Estonia
Reis imedemaale
Harju Ära 2012
-
- Tsikkel: M900 & LC8 Adventure
- Tänatud: 10 korda
Tänud "Kuldsele Triole" meeldejääva ürituse (trassi) eest!
Kolmandal sõidutunnil hakkasin juba vaikselt "Ära Harjuma" - ei sõitnud iga natukese aja tagant tagasi, et äkki jäi mõni tahvel märkamata .
Tund enne finišit hakkasin juba sauna ja õlle peale mõtlema .... siis meenus - krt saunalina jäi maha, aga Neeme teadis ja ulatas mulle (ja teistele ka) peale finišit ilusate streetmoto kirjadega uhiuue saunalina. Super!
-
- Tsikkel: KTM 1190 Adventure R
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 31 korda
Rauli õde on Ameerikas, juba kuus aastat. Minumeelest...
Erci kirjutas:Rauli õde on Ameerikas, juba kuus aastat. Minumeelest...
Väga hea Erci ! Vastus absoluutselt korrektne.
Vähe sellest et Sa silmad lahti hoidsid, hoidseid Sa lahti ka kõrvad, hea töö.

jUHO @ 1200gs, 300exc
MC IronButt Estonia
Reis imedemaale
Harju Ära 2012
-
- Kontakt:
Tänud ka minu poolt osalejatele, tänu teile see üritus toimub.
Siiski ka üks tõrvatilk, mis teadupärast võib kogu meepoti rikkuda...
Täna helistati mulle keskkonnainspektsioonist ja räägiti, et keegi meie osalejatest (rohkem kui üks!) on Rabivere maastikukaitseala sihtkaitsevööndis sõitnud mootorrattaga heinamaal. Konkreetselt siis tegemist KP42-ga, mille tempel asus matkaraja alguses infotahvli juures. Sinna kontrollpunkti viis kusjuures täiesti nähtav tee, mida mööda ka sõiduautoga sõita kannatab. Tuli ainult natuke mõelda, enne kui silmad ruutus üle heinamaa kuhugipoole kihutama hakata!
Hetkel veel ei tea kuidas see situatsioon meil laheneb, aga tahaks kõigile osalejatele veel kord meelde tuletada, et meie juhendis oli kirjas ja ka korraldajad on seda alati rõhutanud, et VÄLJASPOOL TEID SÕITA EI TOHI, kui pole teisiti teada antud!
Sellega, et mõni meist ei suuda pead jahedana hoida ja ajab segi motokrossi ja motoorienteerumise, teeb ta karuteene kõikidele teistele motoorienteerujatele ja korraldajatele. Edaspidi võib vabalt juhtuda, et kohalikud omavalitsused tulevikus ei annagi luba selliste ürituste läbiviimiseks, kui eelmisel korral on sellised probleemid olnud.
Oleks väga tore, kui need, kes konkreetses juhtumis ennast puudutatuna tundsid, endast meile märku annaks ja vaatame, kuidas saame selle asja koos Keskkonnainspektsiooniga heatahtlikult ära klaarida. Hetkel veel oli nende suhtumine meisse heatahlik.
-
- Tsikkel: KTM 250 EXC-F
- Tänanud: 1 kord
Kas seda kaarti, kus punktid peal, kuskile üles ei ole võimalik panna? Ausaltöeldes eksisin ise ka paar korda ära aga samas sai alati sõidetud mingeid jälgi mööda ehk siis sealt kus kasvõi rohtunud atv või autorada läks. Lampi kuskilt sellisest kohast läbi ei hakanud paarutama kus jälgi ees polnud
-
- Tsikkel: DR800 / SE300R
- Tänud korraldajatele ja toredatele abivalmis orienteerujatele. Sai avastatud toredaid uusi teid ja radu.
- Kiiret paranemist neile, kel seda vaja.
- Ürituse formaat oli harjumatu. Aga inimene harjub teadupärast kõigega. Harjusime ära, polnud väga vigagi
Hetkel siiski ei eelistaks üht süsteemi teisele, mõlemal omad head ja vead.
- Pean kahetsusega nentima, et olin üks osaline grupis, kes silmad ruutus sinna heinamaale sisse põikas. Eks teised asjaosalised teavad ise. Ei olnud me ilmselt esimesed ega ka ainsad. Taipasime siiski üsna kiirelt oma eksitust ja templini jõudsime mööda ettenähtud teed.
- Ühinen nendega, kes soovivad kaarti punktide asukohtadega veebis näha.
Mait
-
Hei hei. Väga lahe oli Ära Harjuda. Pean ütlema et esimest korda õnnestus terve asfaldirada otsast lõpuni õige ajaga läbi sõita. Vahepeal oli kordi kus unustasin tee ääri jälgida kuna sõitmisega oli piisavalt tegemist aga tundub et hüppenööriga sai tasa tehtud Ja eriti põnev oli avastada oma kodurajoonis uusi, veel läbimata teid.
Tänan ka korraldajaid, 5+ ürituse eest.
Muuseas, naiste I koha kotis olnud Loodusingli kreemid on võrratud. Soovitan soojalt ka teistele naismotoratturitele!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.