Näide, kui suur ja raske on mootorratas

korgits

Re: Näide, kui suur ja raske on mootorratas

Lugemata postitus Postitas korgits »

Aga milleks sul tsikkel ? ...miks sul ei ole siis 125 ccm väike võrr mis suudab minna 110 kmh ainult :) ???
On sul yldse midagi ...või oled niisama kõvataja ? :)

Et, sa oled meil see kes pole kordagi rikkunud le'd =) ? ..tubli muksu =)
Kust nii tublid tulevad kyll...peaks juurde võtma sealt neid =P

zed kirjutas:
Omastarust olen väga solidaarne. Kuid sellistele eputistele küll kaasa ei tunne - milleks tagaratas ? Hiljuti nägin üht tegelast endurol esinemas narva mnt. - lasi postimaja ristilt kuni viru ringini tagarattal, mõtetu. Kas tõesti on selline valu esineda ! Kasvagu suureks. Ja siis imestame, miks tsiklitele liisingut ei anta, miks teised liiklejad sinusse eelarvamusega suhtuvad.

ehk siis 90 % tsiklistidest on halvad ja ei kõlba mitte kusagile ? :)

jussuf kirjutas:
LE § 15. Juht ei tohi põhjustada ebamugavusi teistele inimestele ega kahju teed ümbritsevale keskkonnale liigse müra, tolmu ja heitgaasiga, mida antud oludes on võimalik vältida. Tuleb hoiduda otsasõidust loomale või linnule
Minu tagasihoidliku arusaama kohaselt rikuvad seda punkti nii tagarattal startijad kui tühjade sumpadega pläristajad. Kultuuri puudumist näitabki see, kui hakatakse eeskirjadest "auke" otsima ja tähti närima, mitu ratast ikka maas peab olema. On ju selge, et kõike pole võimalik eeskirja täht-tähelt sisse kirjutada, midagi peab inimeste oma peas ka paigas olema.

võtaks siit jutust ...veel ja veel ...ning veel teksti ...aga OKSELE ajab see kuidas kõik lendavad peale ...naeravad yle ...teevad maha ....sõimavad ,et rikkus Le'd aga ometi on ise samasugused .

Pole päeva kus ma ei rikkuks Le'd ....ma isegi käisin autokoolis tsikli lube tegemas nii ,et rikkusin pidevalt LE'D..........eksami tegin ka Le'd rikkumas......

EDIT : Teeks äkki nii ...iga üks kes rikub Le'd ....tõmmatakse ta kasutaja nimi siit foorumist maha .......huvitav kyll ....kas siia foorumisse vähemalt üks inimene jääb ? :)

Mine “Ajaviiteks...”