Biker.ee moded

reimps

Re: Biker.ee moded

Lugemata postitus Postitas reimps »

Esiteks - "talvine saagimisteema" oli vajalik. Mine vaata ise, palju seal vastuseid ja lihtsalt vaatamisi on. See, et sinu jaoks on internet "serious business", pole argument. Võid ka guugeldada "rule 34" (soovitavalt google pildiotsinguga), siis saad ehk aru, miks internet veel peale möla ja huumori vajalik on :mrgreen:

Teiseks - osa minust (no see suurem, aga nähtamatu osa) tahaks ka saada aukõrgendust modestaatuse näol, aga tegelikult jätab mind see külmaks. Võim pähe ei hakkaks, pigem muutuks ma palju täiskasvanumalikuks modena, aga seda ei taha mina ise. Mul parem praktliselt anonüümsena absurdseid nalju heita või lihtsalt niisama möliseda.
Vaba aega leiaks muideks ikka, aga see vaba aeg pole pidev, sest mu seiklused viivad mind vahetevahel sõna otseses mõttes levist välja :)

Ja kolmandaks - ma olen juba 0430'st ärkvel, sõitnud ja tankinudki juba. Õel vanamutt naaberparaadnast piidles ka just oma õela vanamutinäoga, kui ma koju kasse söötma tulin siin nüüd hetkeks. Sõidan edasi, sest kes siia enne kella 1800 postitab, on kapihomo ja tilganäppija, sest "päris tsiklimehed" sõidavad ringi, kasvõi sihitult või äärmisel juhul remondivad oma Jawat.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Foorumist. Ettepanekud ja kriitika”